Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende denedim bunu ama olmadı sen ne kadar egzersiz yaptın ya birde p..s den denemesinden hemen önce egzersiz mi yapmak gerek

canım ben p...s ndenemesınden once egzersız yapmadım . normalde denemeden once egzersız yapıp sonra p...s denemesıne gecmeyı dusunuyodum . ne olduysa benım hersey bı anda oldu. yanı o gun deneme yapacagımızı falan planlamamıstık ve hersey dogaclama gelıştı ve oldu. ve ben nasıl oldugunu bıle anlamadım. sadece egzersız yapar gıbı p...s yerlestırdım ve bıraz one dogru egılmemle bırlıkte p..s kaydı gitti. bu arada egzersızlerde de 10.5 cm aparattaydım. p...s denemesınden sonra kendıme aparatlarla nıye bu kadar zorluk yaşattım die de kızdım cunku p...s aparatttan o kadar kolay ki sende bunu yenince anlayacaksın. ayrıca bı hafta falan egzersız yaptım ama her gun ve aksatmadan yaptım sabah aksam yaptım...

Son düzenleme:
kızlar vajinismusu yenmek için ilaç içmek çare değil. :20::20:

Vajinismusu yenmek için egzersiz yapmak şart.:34:

Ilaçlardan,uyuşturucu krem yada spraylerden hayır yok yani..

En güzeli doğal yollarla yenmek :16::16: Egzersiz yapmaktan korkmayın !!

Biraz cesaretle bu işi bitirirsiniz :45::45::45::45:

canım ilaç çare degil ama kas gevsetici ile bi kere acısız yapınca hep aynen devam etti bende.ondan başkadailaç kullanmadım 1 yıldır birlikte olabiliorm çok şükür

dün gece egzersiz yapamadık eşimi beklemiştim o gelince yaparım diye.. neymiş efendim yorgunmuş bütün gün çalışıyomuş benim uğraştığım şeylere bakmış... çok alındım ve çok ağladım işaret parmağına geçicektim dün serçe parmağımı bile sokamadım grmedi:(( ben eşim için yapıyorum onun için uğraşıyorum niye böyle yaptıki bana tamda yeniceğime inanmışken.....

dün gece egzersiz yapamadık eşimi beklemiştim o gelince yaparım diye.. neymiş efendim yorgunmuş bütün gün çalışıyomuş benim uğraştığım şeylere bakmış... çok alındım ve çok ağladım işaret parmağına geçicektim dün serçe parmağımı bile sokamadım grmedi:(( ben eşim için yapıyorum onun için uğraşıyorum niye böyle yaptıki bana tamda yeniceğime inanmışken.....

canım inan ki benzerlerini bende yaşıyorum yani erkeklerde genel olarak aynı durum var yılgınlık bezginlik vs. o yüzden iş biz kadınlara düşüyor sıkma canını

bu durumu aşamamak onları delirtmesine rağmen bazen böyle saçma ve gereksiz laf cambazlıkları yapıolar canımm üzülme hatta dahada hırslan bunu yen ve sonra eşin istediğinde sen de ona yaparsınnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:...

hemen bozma morelini belki işte canını sıkan bir olay olmuştur. insanoğlu bu bir saati bir ssatine tutmaya bilir.. onlarda çok geriliyor o dönemde sende bazı şeyleri duymamazlıktan gel.. bak tabiki eşlerimiz için yapıyoruz.. ama ondan daha fazla kendimiz için yapmalıyız..çünkü bu bizim hastalığımız onların değil.. kendin yap eşin eve yorgun geliyorsa ben hiç eşimle yapmadım.. hep kendim yaptım.. oda böylece çok gerilmeden çıktı bu durumdan.. aç komik bir film karşına hem gül hem yap.. zamanda çok çabuk geçiyor o zaman.. kolay gelsin.. morelim bozuk diye sakın egzersizleri aksatma..

canım 13037. Sayfaya git ve orda cadıkedinin paylaştığı resmi incele öncelikle....yönden kastım şu ki eğer sen altta deniyosan eşin girişden sonra o sayfada gördüğün gibi popoya aşağıya doğru ilerlicek yani p.....s i o şekilde yavaş yavaş ilerleticek...eğer düz girmeye çalışırsa ki belliki sizin de öyle ,,takılır duvara toslar gibi olur çünkü vajinanın yapısı dümdüz boru gibi değil popoya doğru eğik devam ediyo ve inan orası hiç daha acımıyor...bunları denerken bol bol kayganlaştırıcı jel şart işinizi çok çok kolaylaştırır..

tamam canım çok teşekkür ederim inş.bu sefer olur peki sence benim yinede parmak egzersizi yapmam gerekiyormu zaten ben p.. Si içime birazcık alabiliyorum anlattığım gibi

ben anlayamıyorum bu internette 3 günde çözen doktorlar var okuduğumda tabi çok pahalı milyarlardan bahsediyorlar peki biz neden çözemiyoruz bunlar 3 günde sihirli değnek yokki dokunsun çözülsün annelerimiz ninelerimiz neden yaşamamış böle bişi nasıl yönünü her şeyini bulabiliyorlarmışda biz çok bilgiliyiz ondan mı bu iş bu noktaya geldi cinsel bilgisi olmayanda bir sorun olmuyo ya kafayı yicem valla doktorlar devlet hastanelerindekiler uzun zaman seanslı diyorlar eşinle beraber diyorlar eşim izin alamıyo diye kabul etmiyorlar özelede maddi sıkıntıdan gidemiyorum3-4 milyar vremem diye burda kendi kendine çözen arkadaşlar siz hiç doktor desteği almadınız mı yanidoktora dedim kendim egzersize başlayım mı bilinçsizce egzersiz başka sorunlara yol açar diyor ya vallahi ölmek istiyorum bu ne çıkmaz bişi neden bizim başımızda bu bela

canım bende senin gibi düşünüordum 3 4 günde nasıl çözebilirler ki die..ama gerçekten çözüolar ben doktara giderek 4. gün kırtuldum..

kızlar bende 15.günlük evliyim.ama ilişki olmadı. korkumdan acıcak diye değdiremiyodum ilk başlarda bile.şimdi biraz daha ahatım kasılma falan yok.ama gene korku var içimde.parmak egzersizleri faln duydum ama hiç denemedim yapamam gibime geliyo aklım geldikeç bi acayip oluyorum.bana yardım edermisniz.

Back
X