Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deliricemmm bennnn benımde şuan durumum olsa giderdim hemen napım bunu çekmektense param olsada gitsin derimmm regl im btsın emLa ve geitgelen jlele denicem inşl olur alllahım
canım önce şu karamsarlığını at üstünden bende böyleydim bi hafta öncesine kadar ama burdaki arkadaşlar öyle destek oldular kii.. inan burdaki herkes sana psikolojik destek olur sana kalan da moralini düzeltip egzersizlere devam etmen iyileşicene inanman.. ben ayna tutup bile bakamzdım düşün ama şimdi iki parmağa geçtim şaka gbi:) ağrı yok sızı yok gerçekten..
biz hep senin yanındayız:)

tamam canım söylediğin iyi oldu yakında parmak egzersizini bırakıp muma geçicem baya ilerledim parmakta bakalım mumla nasıl olcak:)

beyaz mumun çevresi yaklaşık 5-6 cm.kolaylık olması açısından 3 adet almanı öneririm.mumları peçeteyle kalınlaştırıp streçle sabitliyoruz.3 boy çalıştığında daha rahat edeceksin.örenğin bir mumun çevresi 5 cm diğerleri 6 cm ve 7cm gibi...bir de sana tavsiyem mumla çalışmaya başladığında mumu içinde beklet uzan ve tv izle orayı düşünme.böylece daha kolay esniyor.bana da burdaki arkadaşlar söylemişti sağolsunlar bu şekilde egzersizlerim çok kolay oluyordu.

beyaz mumun çevresi yaklaşık 5-6 cm.kolaylık olması açısından 3 adet almanı öneririm.mumları peçeteyle kalınlaştırıp streçle sabitliyoruz.3 boy çalıştığında daha rahat edeceksin.örenğin bir mumun çevresi 5 cm diğerleri 6 cm ve 7cm gibi...bir de sana tavsiyem mumla çalışmaya başladığında mumu içinde beklet uzan ve tv izle orayı düşünme.böylece daha kolay esniyor.bana da burdaki arkadaşlar söylemişti sağolsunlar bu şekilde egzersizlerim çok kolay oluyordu.

canıımmm çok sağol çok makbule geçti valla:) tamam bekleticem içinde ama bikaç gün daha parmağa devam edicem:)

doktora gıtmeyıpte kendılıgınden yenen varmı hemen merak edıyorum

burda büyük bir çoğunluğumuz doktora gitmeden ancak egzersiz yaparak ve birbirinden yardım alarak yendi.ayrıca ben de cadıkediye katılıyorum.eğer durum çok ileri boyutlarda değilse egzersiz yapmak en mantıklısıçünkü doktor da aynı egzersizleri yaptırıyor ve üstüne ciddi rakamlarda ücretler alıyor.

canım önce şu karamsarlığını at üstünden bende böyleydim bi hafta öncesine kadar ama burdaki arkadaşlar öyle destek oldular kii.. inan burdaki herkes sana psikolojik destek olur sana kalan da moralini düzeltip egzersizlere devam etmen iyileşicene inanman.. ben ayna tutup bile bakamzdım düşün ama şimdi iki parmağa geçtim şaka gbi:) ağrı yok sızı yok gerçekten..
biz hep senin yanındayız:)

penisi çok azda olsa alabiliyorum ama gerisini alınca çok acıcak gibi his geliyo itiyorum çekiliyorum hemen . beynımden atcm bu hiissi ama tek olmuyooo... eşimde yardım etmiyo bana dr. gttm ben emla krem jel kas gevşetici verdi onlarla denicem.. tatlım umarım deneyenekadar kafamdan aatarım bu kötü düşünceyii... :(

deliricemmm bennnn benımde şuan durumum olsa giderdim hemen napım bunu çekmektense param olsada gitsin derimmm regl im btsın emLa ve geitgelen jlele denicem inşl olur alllahım

emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşur:)

penisi çok azda olsa alabiliyorum ama gerisini alınca çok acıcak gibi his geliyo itiyorum çekiliyorum hemen . beynımden atcm bu hiissi ama tek olmuyooo... eşimde yardım etmiyo bana dr. gttm ben emla krem jel kas gevşetici verdi onlarla denicem.. tatlım umarım deneyenekadar kafamdan aatarım bu kötü düşünceyii... :(

inşallah yenersin sen penisi almak da bi marifet.. gerisi sana kalmışşş :) korkuyu ve acıcak düşüncesini sil zaten öyle bişey yok..

arkadaşlar bu arada ben cinsel danışman haricinde sağlık ocagındaki doktorumada vücudumun çok gergin olduğunu fazla gerildiğimi söyledim ayrıca vejinismus tedavisi gördüğümü anlattım oda bana magnezyum verdi.. enerji metabolızmamı sağlamakta faydalı bi ilaç isterseniz sizde aile hekimize bi danışın.. 1 ay boyunca kullanacağım paylaşmak istedim.. çünkü enerjiyede ihtiyacımız var..

bende althea ve cadıkedi gibi düşünüyorum doktora gidip o kadar paralar vermeden de yenilebilir en kısa zamanda bende yeneceğim inşallah:)çünkü bu psikolojik bir sorun ve beynimizdeki o olumsuz düşünceleri atmayıp sürekli olmucak diye düşünürsek zaten olmaz sadece biraz çaba ve cesaret göstermek bence. bide ben bu işi yapamıcam biraz denerim olmadı doktora giderim diye düşünürsek beynimiz hemen bizi yönlendirmeye başlar her zaman sonuç olumsuz olur farzedelimki doktor diye bişey yok ve bu hastalık k,işinin kendisi tarafından cözülüyo emin olun o zaman daha çok cesaretleniyosunuz ve egzersizlerde yol alıyosunuz şahsen ben bunları yaşadım şimdi aklımn ucundan bile doktor geçmio:) ve bu sitenin Allah ilgilenenlerin hepsinden razı olsun gercekten cok faydası var ben 3.5 aylık evliyim ve gercekten bu sitede okuduklarımı uygulamadan önce ordaki deliğin yerini bile bilmiyodum simdi 9 cmlik bi aparatı alabiliyorum:) onun için bence burda yazılanları takip etip cesaret ve azimle yola devam edersek en kısa zamanda yenerizzz inşallah:)

komik belki ama bişey söyleyecem ben mum içinde kırılır diye korkuyom ::9::9 ::9

emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşuta nası

aldım maleseff :/ ama nasıl kulnıcgımı bilmiyrum haytım

bende althea ve cadıkedi gibi düşünüyorum doktora gidip o kadar paralar vermeden de yenilebilir en kısa zamanda bende yeneceğim inşallah:)çünkü bu psikolojik bir sorun ve beynimizdeki o olumsuz düşünceleri atmayıp sürekli olmucak diye düşünürsek zaten olmaz sadece biraz çaba ve cesaret göstermek bence. bide ben bu işi yapamıcam biraz denerim olmadı doktora giderim diye düşünürsek beynimiz hemen bizi yönlendirmeye başlar her zaman sonuç olumsuz olur farzedelimki doktor diye bişey yok ve bu hastalık k,işinin kendisi tarafından cözülüyo emin olun o zaman daha çok cesaretleniyosunuz ve egzersizlerde yol alıyosunuz şahsen ben bunları yaşadım şimdi aklımn ucundan bile doktor geçmio:) ve bu sitenin Allah ilgilenenlerin hepsinden razı olsun gercekten cok faydası var ben 3.5 aylık evliyim ve gercekten bu sitede okuduklarımı uygulamadan önce ordaki deliğin yerini bile bilmiyodum simdi 9 cmlik bi aparatı alabiliyorum:) onun için bence burda yazılanları takip etip cesaret ve azimle yola devam edersek en kısa zamanda yenerizzz inşallah:)

sana katılıyorum canım ben psikoloğa gidiyorum bi yandanda kendim yenmeye çalışıyorum ama o çok yavaş ilerliyo bir parmak bir boğum bir hafta diyo ben hemen yenmek istiyom onu dinlemeyi düşünmüyorum kendim daha hızlı yapmayı düşünüyorum :9:

komik belki ama bişey söyleyecem ben mum içinde kırılır diye korkuyom ::9::9 ::9

haklısın canım ilk başta benim de endişelerim vardı ama ben mum içimde saatlerce uyuyakalmama rağmen ne kırıldı ne de içimde kaldı:1: zaten mumu prez.e geçiriyoruz kalınlaştırdığımız zamanlarda ise etrafında peçete oluyor ve streçle sabitliyoruz yani kırılacağını sanmıyorum.aylardır bu topicteyim daha böyle bişey duymadım:9:

Son düzenleme:
Back
X