- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.541
oda egzersiz yaptırcak di mi sonuçta
nerde bu dr. ne kdr ücretiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda egzersiz yaptırcak di mi sonuçta
evet egzersız yaptırıyormus ben zaten egzersızde bı sorun yasamıyorum p. de zorluk cekiyorum.onu da suleyman bey sayesınde yenecegıme ınanıyorum bana cok guven verdı
ankarada muayendeden sonra sıze sevıyesını soyler ona gore fıyat soyluyor tahmınen fıyatlar aynıdır 5 mılyar
ankarada muayendeden sonra sıze sevıyesını soyler ona gore fıyat soyluyor tahmınen fıyatlar aynıdır 5 mılyar
5 milyarlık napıcak acaba çok merak ediyorum.. neyse ben olsam vermezdim canım yanlış anlama.. zaten bu parayı vercek durumumda yok o yüzden dedim.. inşallah sonucunu alırsın..
1 ay da çokmuş :Shemen simdı yenesim var ama doktor tedavı 1 ay sonra dıyor sabırsızlıkla beklıyorum
Beni yanlış anlamayın. Kimsenin doktora gitmesini engellemek değil amacım. Ama burada çok okudum bu durumları ben.
"Kendi kendime yenemiyorum ben doktora gideceğim" yazan çoğu kişi daha sonrasında
"Arkadaşlar doktor da parmak egzersizi verdi. Hatta çok yavaş ilerliyoruz" diyorlar...
Yine de siz bilirsiniz...![]()
mum aparat yerine geçermi yoksa p..s e benzeyen aparatlarmı almak lazım sonuçta mum p...sten daha ince .. hangisiyle daha etkili olur??
tamam canım söylediğin iyi oldu yakında parmak egzersizini bırakıp muma geçicem baya ilerledim parmakta bakalım mumla nasıl olcak:)canım egzersiz yaptıkça mumu kalınlaştıracaksın zaten.mumla yapmanın bir sakıncası yok boşuna para verme aparatlara
amelıyattan dolayı 1 ay dıyor yoksa ben hıc durmam hemen gıderım ama ıyılesmesı gerekıyor
tamam canım söylediğin iyi oldu yakında parmak egzersizini bırakıp muma geçicem baya ilerledim parmakta bakalım mumla nasıl olcak:)