Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy sabahı iple çektim kızlar:) dün gece neler oldu bilseniz:)) eşimde bi anda egzersizime dahil oldu:) yatağa girdik hiç öyle bişey yoktu aklımızda sonra eşim bi anda beni kendine çekti.. ve hiç acıtmadan atm iki parmağını iki boğuma kadar aldım:) dün gece sevinçten ağladım.. ben heralde bu hastalığı yenmeye yakınım .. yakında eş denemesine bile geçebilirim öyle güveniyorum kendime:)) şunu da anladım ben kendim parmağımı sokunca bile daha çok pimpirikliymişim eşim yapınca hiç hissetmedim hatta gözlerime inanamadım:)) mutluyummmm

o zaman OLEY OLEY OLEY TEBRIKLER YASEMIN haydı devam aıck kaldı

nasıl hazır hissettn kendini kafanda ne düşüncelerle karar verdn hngı pozisynda denıceksn :/

hazır hissetmiş değilim tam anlamıyla.ama kendimi kendimle keşfetmek istemiyorum sadece ona karar verdim.bu eşimle beraber olmalı.aklımdakileri pozisyonları yazsam atılırım tatlım:)) ve çok özele girmiş oluruz malum erkek söylentileri dolanıyor ortalıkta namahrem dolu:))

hazır hissetmiş değilim tam anlamıyla.ama kendimi kendimle keşfetmek istemiyorum sadece ona karar verdim.bu eşimle beraber olmalı.aklımdakileri pozisyonları yazsam atılırım tatlım:)) ve çok özele girmiş oluruz malum erkek söylentileri dolanıyor ortalıkta namahrem dolu:))

krem jel fln kulnckmsn peki bende artık çok bunladm çok hayatn zevk almıyrm bıktm bzen yaşamaktn nefrt edyrmm

canım benimmm sen önce kendini tanı kiii hakimiyet sende olsun ;) eşin seni ne kadar tanıcak sen kendini tanımassan kocanada tanıtamassınkii

zaten jelsiz olmayacak o kesin.önce parmaklarını hissetmek isteyeceğim.umarım sonrası kendiliğinden gelir.sen neden çok bunaldın tatlım?

eşimle ayrılma noktasına geldık bu yzden çok byk tartşşma yaşandııı sabah akşam bu duşunce benı yedi btrdı 68 klodan 45 e düştm ben artık btsn istyrm çabalıyorum biraz penısı alıyrum bu sefr neden kanamdı dye başım etını yiyoo bu sfer hepsnı aldgmda kanarda bıdaha çile çekmem allhm

Eee Kızlarr Napıyosunuzz yaa ?? Anlatın Birazcık Sohbet edelimm:16::16::16:

Kafanızz Dağılsın azıcıkk :10::10::10::10:

ne yapalım canım bi erkek var diye şüpheleniyoz :9: onu takip ediyoz ya birde ben dün kendimi hazırladım emla sürdüm falan eş denemesi yapacaktım sonra eşime sinir oldum arkamı dönüp yattım emlanın yanıp kavurmasıyla kaldım :9: halende yanıyo sanki :9:

Back
X