Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eee Kızlarr Napıyosunuzz yaa ?? Anlatın Birazcık Sohbet edelimm:16::16::16:

Kafanızz Dağılsın azıcıkk :10::10::10::10:

napalım canım ben mecburi aradayım :9: ama sıteden kkopamıyoum mesajları okuyarak durumdan uzaklaşmamaya çalısıyorum elım den geldıgnce yardımcı olmaya calışıyorum arkadaslara

canım nasıl şikayette bulunuyoruz bana ozelden yazarmısın bende sıkayet etcem cıddı cıddı cok suphelenıyorum hatta bunlar bırken 2 oldu galıba :)

Canım Mesajının alt tarafında Ünlem İşareti Var ona tıkla Ordann Kötü İçerik Bildir Diyosun Ve Yorumunu yazıp Şikayet ediyosun..:40::40:

Kizlar bi gun icinde ne cok sf ilerlemis sfya erkeklerde mi girip yaziyor bu nsl bi zihniyet
care1 cnm bide senin yazini gordum dr git ertelemeden cunku dr anliyor yirtilma olup olmadini bi kontrol olurdun icin rht eder

katarsıss nerelerdesın canım ya bı ses ver

Merhaba canımmmm malum regl oldum bitmesini bekliyorum egzersiz de yapamıyorum :((( şu iş bitsin artık mufimmm ya bıktım İnan :(((
Bu arada seni okudum şimdi, bu kadar benzerlik olamaz canım tam vajilerin kardeşliği olduk biz seninle :16: canım biz Aralık gelini olalım kesin tamam mı yeni yıla sarkarsa çok üzülürüm ya daha fazla beklemesin istiyorum inşallah el birliği ile yenelim canım sen ben ve tüm arkadaşlarımızla ;))

Cadıkedii daha iyi durumda olmana çok sevindim canım inşallah yoluna girecek herşey biliyorum ;)
Bu arada ben regl öncesi 10 cm'yi zor oldu ama yaptım muhteşem listene kaydeder misin canım? Bari sevineyim biraz şimdi regl bitince başa dönerim alamam diye endişe ediyorum :((

Kizlar bi gun icinde ne cok sf ilerlemis sfya erkeklerde mi girip yaziyor bu nsl bi zihniyet
care1 cnm bide senin yazini gordum dr git ertelemeden cunku dr anliyor yirtilma olup olmadini bi kontrol olurdun icin rhdr

canım benım gtmek istiyorum ama bir kere daha deneyip öyle gtmek istyrum ya :/

canm bence denemeden git yoksa daha kötü olabilir.

Back
X