Vajiyi yenen arkadaşalrım dün akşam aparatı bi kenara bırakıp parmak egzersiziyle başaldım, aparatın canımı yaktığını düşünerek..
önce baş parmak sonra baş ve orta parmak yan yana sonra 3 parmağı yanyana almaya çalıştım ama parmaklar vajiden girerken birleşiyor malesef içeri soktuğumda açmaya çalıştım 2,5 parmak gibi oldu diyebilirim gerçi benim elllerim parmakalrım da çok küçüktür nasıl kıyaslarım bilmiyorum..
sonra eşim hadi penis deneyelim dedi ama benim aklımda yoktu ve tabiki başarısız oldum penisin başını biraz alır gibi hissediyorum ama sonra bi baskı be acı hissettim. Sanırım zar engelliyo

bide penisle denerken ıkınıyorum falan ama hiç vajinin açıldığını hissedemedim acaba penisin kalılığından dolayı mı? vajın girişinin tamamını kapladığı için mi? ıkınınca açıldığını hissetmedim.
vee sonuç hüsran eşim sinirlendi.. 1,5 sene oldu hiç canına kıyamıyorsun 1 kere acıyacak bi daha acımayacak diyor doğruda söylüyor ama beynime anlatamıyorum işte bunu acaba vajiyi uyuşturmalıyım? oranın acımayacapını bilsem penisi içime alırdım çünkü artık oraya bişeyin girebileceğini biliyorum...
ne yapıcam ben offf

birde vaji girişinde 1-2 cm içerde mercimek tanesi gibi çıkıntılar hissettim dokunduğumda ve parmağı çıkartırken çok acıyor ne olabilir ? daha önce böyle bişey yoktu?