Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajiyi yenen arkadaşalrım dün akşam aparatı bi kenara bırakıp parmak egzersiziyle başaldım, aparatın canımı yaktığını düşünerek..
önce baş parmak sonra baş ve orta parmak yan yana sonra 3 parmağı yanyana almaya çalıştım ama parmaklar vajiden girerken birleşiyor malesef içeri soktuğumda açmaya çalıştım 2,5 parmak gibi oldu diyebilirim gerçi benim elllerim parmakalrım da çok küçüktür nasıl kıyaslarım bilmiyorum..

sonra eşim hadi penis deneyelim dedi ama benim aklımda yoktu ve tabiki başarısız oldum penisin başını biraz alır gibi hissediyorum ama sonra bi baskı be acı hissettim. Sanırım zar engelliyo :( bide penisle denerken ıkınıyorum falan ama hiç vajinin açıldığını hissedemedim acaba penisin kalılığından dolayı mı? vajın girişinin tamamını kapladığı için mi? ıkınınca açıldığını hissetmedim.

vee sonuç hüsran eşim sinirlendi.. 1,5 sene oldu hiç canına kıyamıyorsun 1 kere acıyacak bi daha acımayacak diyor doğruda söylüyor ama beynime anlatamıyorum işte bunu acaba vajiyi uyuşturmalıyım? oranın acımayacapını bilsem penisi içime alırdım çünkü artık oraya bişeyin girebileceğini biliyorum...

ne yapıcam ben offf :50::50::50::50::50::50::50:

birde vaji girişinde 1-2 cm içerde mercimek tanesi gibi çıkıntılar hissettim dokunduğumda ve parmağı çıkartırken çok acıyor ne olabilir ? daha önce böyle bişey yoktu?
canım ben doktor sayesinde yendim benim doktorum aparatın başına emla diğer kalanına bepanthen sürmemi önerdi öle yendim ben emla çok yakıor ama oranın uyuştuğunu bilmek kasmamı engelledi

hani okula aşıcılar gelir ya öğrenciler paniğe kapılır var ya kendimi aynı o çocuklar gibi hissediyorum.doktor görmeyim tansiyonum düşüyor bacaklarım titriyor.hele ki kan tahilili ilk kez evlenırken bınbır zorlukla oldum.aslında acımıyor ama tamamen psikolojik benımkısı.ben de şimdi güvenilir doktor araştırıyorum hııı bir de doktorların fotolarına bakıyorum hangisi daha sevimli güler yüzlü diye:1:sanki modellik yarışması var.

bende aynı oyleydım. ılkokulda aşı sırası bana geldıgınde hep bı kac sıra arkaya kacardım ama en sonda hep ben tek kalırdım:1::1: ben bu sefer erkek doktora gıdıcem belkı daha nazık davranır muayene sırasında .:34:

senin hala devam ediyor mu rahatsızlığın? ilişkide canın yandığı halde nasıl dayanıyorsun?
bitkisel bir tedavisi yok mu acaba?

benim gitgellerde vajime bişey batıyor gibiydi bir süre dişimi sıktım ama geçmedi.sonra istemeyerek anestol kullandım ama uyuşukluğu geçtikten sonra daha rahattım.benim idrar yollarında da sorunum vardı.şimdi soğan kürüne başladım ama günde 1 kez içiyorum o mu iyi geldi bilmiyorum o acı hissi ciddi azaldı ve anestol kullanmadım.zaten kürü de bırakıcam.öyle kafama göre saçma sapan şeyler içmiycem doktor şart.:18:.maydanoz kürü falan da var ama şimdi sorunu bilmeden bişeyler içmek iyi değil zararlı olabilir.

Alteha'nın tek sorunu jinekolog değil ki :D Hiçbir doktora gitmeyi sevmiyor o :1:

aaaa lütfen ama dişçiye gidebiliyorum ama iğne yaptırmıyorum gittiğimde dişinde bişey yok gelme diye bağırıyor arkamdan doktorum.ama gel gelelim diğer doktorlar öcüüüüüüüüüü Allahtan kocam doktor değil:1:

bende aynı oyleydım. ılkokulda aşı sırası bana geldıgınde hep bı kac sıra arkaya kacardım ama en sonda hep ben tek kalırdım:1::1: ben bu sefer erkek doktora gıdıcem belkı daha nazık davranır muayene sırasında .:34:

işin garibi okulda aşıyı ilk ben olurdum korkmazdım.ne olduysa vurulduğum bir penisilin yüzünden doktor fobisi haline dönüştü ve ondan sonra 19 yıl vücuduma iğne deymedi:1:en son kan aldırdım o oldu işte

işin garibi okulda aşıyı ilk ben olurdum korkmazdım.ne olduysa vurulduğum bir penisilin yüzünden doktor fobisi haline dönüştü ve ondan sonra 19 yıl vücuduma iğne deymedi:1:en son kan aldırdım o oldu işte

bı an once yenmemiz lazım ama canım bu korkuyu. hamıle falan kaldıgımızda jınekologlarla her daım ırtıbatta olucaz cunku:34:

öhöm öhöm sevgili vajiden muzdarip arkadaşlarım : ben kulak çöpünden muma geçmiş ve bir gecede tüm mumu içine almış biriyim. Bunun ardından hızımı alamadım ve kalınlaştırarak denedim ve 2 mumu içime aldım kalınlık olarak 11 cm , uzunluk olarak 11 cm oluyor bu :52::52::52: sizlere diyeceğim o ki sakın korkmayın gözlerinizi kapatın rahatlayın gevşeyin ve yavaş yavaş ittirin , kendiliğinden gidiyor görseniz hop diye kayıveriyor, bundan bahseden arkadaşlara hak verdim gerçekten , aksatmayalım hepimiz yeni yıla girmeden bitirelim, şu lanet hastalıktan kurtulup normal hayatlarımıza dönelim , umarım bu yazdıklarım en az bir kişiye umut ve cesaret verir :16::16::16::16:

Oooo Canımm süpersin. Gerçekten yenmenee çok az kaldı seninnn:32::32::32::32:

Back
X