- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #132.061
farkındamısın canım dun sayfalarca yazısıp duran bırılerının bugun sesı cıkmıyo sessızce takıpte galıba![]()
sabah geziniyodu buralarda gördüm ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farkındamısın canım dun sayfalarca yazısıp duran bırılerının bugun sesı cıkmıyo sessızce takıpte galıba![]()
Canım Eğer Vajinan Tahriş Olmuşsa ve bu yüzden yanıyorsa Bepanthen Tahrişi Gidermeye yardımcı Olurr
Ve Tahrişi Giderdiği İçin Yanmalarında azalma Olabilir![]()
evde dışı beyaz renkli bepanthen var onu kullansam sorun olmaz heralde. 1-2 gün süreyim belkifaydası olur. tahriş olmamışsada zararı olur mu acaba?
ben şimdi hazırlanıp dışarı çıkcam görüşmek üzere jelle ilgili bilgilendirirmisiniz
canım o zaten tahriş için tahariş olmamışsa da bişey olmaz zaten o krem egzersiz yaparken kullanılıyo yani tahriş olmasada bir zararı olmaz yeterki doğru krem olsun
doğru krem derken anlamadım? bepanthenin farklı bir kremimi olmalı? hangisi bilmiyorum ki resmini paylaşabilir misin bepanthen kullandıysan?
evde dışı beyaz renkli bepanthen var onu kullansam sorun olmaz heralde. 1-2 gün süreyim belki bi faydası olur. tahriş olmamışsada zararı olur mu acaba?
kızlar dün iki parmağın tamamı oldu bugünde devam edicem akşam eş parmağı düşünüyorum inş.ya birde ben vazelnle yapıyorum okeyin jelini nerden alabilirim yani marketlerde varmıdır.
evdekide bundan.
ben evlenmeden önce doktora gittiğimde bana o zmanda akıntın var demişti ve 2 krem verdi biri anestool biride antifungal bişeydi bunalrı kullan dedi. ama kullanmamıştım. bana hiç mantar olmuşsun yada enfeksiyon kapmışsın falan dememişti o zmanda aynı akıntım vardı benim
o zaman doktora alttan muyene olabilmiştim. ilişki için problem yok demişti.
evdekide bundan.
ben evlenmeden önce doktora gittiğimde bana o zmanda akıntın var demişti ve 2 krem verdi biri anestool biride antifungal bişeydi bunalrı kullan dedi. ama kullanmamıştım. bana hiç mantar olmuşsun yada enfeksiyon kapmışsın falan dememişti o zmanda aynı akıntım vardı benim
o zaman doktora alttan muyene olabilmiştim. ilişki için problem yok demişti.
canım suan zaten senın sorunun akıntından cok egzersız sırasında yanma ve batmalarının olması deıl mı ? kendın soyledın mumu cıkarırken egzersızden sonra canım cok yanıyo dıye bızde onun ıcın enfeksıyon kapmıs olabılırsın dedık.
canım arkadaşlarım bennnn geldimmmmmm :)
Hoşgeldin canım ne durumdasın?