Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm nasılsın :)) görüsemedık uzun süredir benım ev yıne kalaba gremıorum...gülsevdama gülüordum güyaa:44:umarım hersey yolundadır cnm...batmaların vardı en son....

kızlar dün iki parmağın tamamı oldu bugünde devam edicem akşam eş parmağı düşünüyorum inş.ya birde ben vazelnle yapıyorum okeyin jelini nerden alabilirim yani marketlerde varmıdır.

Canım Eğer Vajinan Tahriş Olmuşsa ve bu yüzden yanıyorsa Bepanthen Tahrişi Gidermeye yardımcı Olurr:40::40::40::40:

Ve Tahrişi Giderdiği İçin Yanmalarında azalma Olabilir:16::16::16::16:

evde dışı beyaz renkli bepanthen var onu kullansam sorun olmaz heralde. 1-2 gün süreyim belki bi faydası olur. tahriş olmamışsada zararı olur mu acaba?

evde dışı beyaz renkli bepanthen var onu kullansam sorun olmaz heralde. 1-2 gün süreyim belkifaydası olur. tahriş olmamışsada zararı olur mu acaba?

canım o zaten tahriş için tahariş olmamışsa da bişey olmaz zaten o krem egzersiz yaparken kullanılıyo yani tahriş olmasada bir zararı olmaz yeterki doğru krem olsun

canım o zaten tahriş için tahariş olmamışsa da bişey olmaz zaten o krem egzersiz yaparken kullanılıyo yani tahriş olmasada bir zararı olmaz yeterki doğru krem olsun

doğru krem derken anlamadım? bepanthenin farklı bir kremimi olmalı? hangisi bilmiyorum ki resmini paylaşabilir misin bepanthen kullandıysan?

evdekide bundan.

ben evlenmeden önce doktora gittiğimde bana o zmanda akıntın var demişti ve 2 krem verdi biri anestool biride antifungal bişeydi bunalrı kullan dedi. ama kullanmamıştım. bana hiç mantar olmuşsun yada enfeksiyon kapmışsın falan dememişti o zmanda aynı akıntım vardı benim :50::50::50::50::50::50::50:

o zaman doktora alttan muyene olabilmiştim. ilişki için problem yok demişti.

evdekide bundan.

ben evlenmeden önce doktora gittiğimde bana o zmanda akıntın var demişti ve 2 krem verdi biri anestool biride antifungal bişeydi bunalrı kullan dedi. ama kullanmamıştım. bana hiç mantar olmuşsun yada enfeksiyon kapmışsın falan dememişti o zmanda aynı akıntım vardı benim :50::50::50::50::50::50::50:

canım biz ne desek boş seni yanlış yönlendirmeyelim istersen git bir doktora çok rahatsız oluyosan

evdekide bundan.

canım suan zaten senın sorunun akıntından cok egzersız sırasında yanma ve batmalarının olması deıl mı ? kendın soyledın mumu cıkarırken egzersızden sonra canım cok yanıyo dıye bızde onun ıcın enfeksıyon kapmıs olabılırsın dedık.

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

karamsarrr 21. sıradaki yerini 17. sıraya taşıdı :46:

"En iyi çıkış yapan vajili" diye bir liste oluşturacak olursam eğer karamsarrr bir numara olurdu :46: Maşallah azmine :46::46::46:

Kızlar benim evimde mezro yok. Cetvel yok. Yani ölçüm yapacağım hiçbir şey yok. Biri benim için 3 parmağı ölçebilir mi? Kaç cm yapıyor? Belki de 3 parmak 11 cm den de kalındır??? Tabi bir yan yana bir de üst üste ölçerse sevinirim

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.mevlana[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.minel_[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI...
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYI 15 GELİNLE KAPANDI...

ARALIK AYININ İLK 4 GELİNİ BELLİ, GEL BAKALIM 5. GELİN :4:

canım suan zaten senın sorunun akıntından cok egzersız sırasında yanma ve batmalarının olması deıl mı ? kendın soyledın mumu cıkarırken egzersızden sonra canım cok yanıyo dıye bızde onun ıcın enfeksıyon kapmıs olabılırsın dedık.

Bu vaji o kadar yıprattı ki beni, herşeye takılıyorum... doktora gitmeye korkuyorum psikolojim bozuldu çalışıyorum işime odaklanamıyorum...aklım fikrim hep bu konuda...
yoruldummmmm artık :43::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X