Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben parmakla yapabiliyorum canım aparattan korktum yada alışık olmadığım için öyle geldi az önce denedim zorlandım parmağımla yaptım zorlanmadım ama onuda aşıcam az ara vereyim dedim 1 2 saat sonra tekrar denicem çamaşır falan yıkamıştım onlar serilcekti ya ondan uğraşmadım aparatla belkide olacak uzun süreli uğraşmam gerek onun için olmaması için bir neden yok :17:

bende apartla çok zorlandım sonra cadıkedinin dediği gibi hazırladım.oldu.mumla yapmaya çalıştım bütün gün denedim olmadı ve çok moralim bozulmuştu.şimdi dün akşam yaptığım apartı kullancam inş rahat olur yrnda pns e geçerim

sen ben ve karamsar yıl başına kadar yenmeliyiz canım eskilerin hepsi yendi başka varmı hatırlamıyorum şimdi ama yeniler geldi valla biz ço kgeride kaldık:1:

evet bencede yenmeliyiz birbirimizi gazlayalım.hatta yarışalım bakalım kim önce bitirecek die.belki daha hızlı biter yaaaa bu yıl bitiyo gelin olmalıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııız.

ya benim 2 ay olcak foruma geleli , benden sonra gelenler yendi ben hala böleee:10::10::10:

benimde 2 buçuk ay oldu canım ama ben rahatsızlık geçirdim 1 buçuk ayı öyle gitti yeni yeni toparlandım işte sımsıkı sarıldım egzersizlere gün aşırı nerdeyse kegel yapıyorum ve parmak egzersizi günde 2 saat yapıyorum duşa girdikçe yapıyorum beynimin yarısından fazlası hazır bu işe ya neyse bakıcaz artık..

benimde 2 buçuk ay oldu canım ama ben rahatsızlık geçirdim 1 buçuk ayı öyle gitti yeni yeni toparlandım işte sımsıkı sarıldım egzersizlere gün aşırı nerdeyse kegel yapıyorum ve parmak egzersizi günde 2 saat yapıyorum duşa girdikçe yapıyorum beynimin yarısından fazlası hazır bu işe ya neyse bakıcaz artık..

olay beyinde bitirmek zaten cadikedi öle diyor , bende bitirdim tamamen işte denicem bakalım inşallah başarılı olurum , hepimiz de oluruz :8::8::8:

evet bencede yenmeliyiz birbirimizi gazlayalım.hatta yarışalım bakalım kim önce bitirecek die.belki daha hızlı biter yaaaa bu yıl bitiyo gelin olmalıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııız.

evet kesnlikle yarışa girmeliyiz böyle birbirimize gaz verirsek ancak bu iş olur yoksa 2013 üde bulacak hadi kızlarrrr:46:31 aralık son gece katılmak isteyenler katılsın yarışa:124::124::124::124:

Bugün egzersiz yapamadım. Sebebi de çok komik, yerini bulamadım aynada :S Dün yapmıştım ama bugün bulamadım. Çok mu saçma benim derdim kızlar bulamıyorum ya bulamıyorum BULAMIYORUM :(

Bugün egzersiz yapamadım. Sebebi de çok komik, yerini bulamadım aynada :S Dün yapmıştım ama bugün bulamadım. Çok mu saçma benim derdim kızlar bulamıyorum ya bulamıyorum BULAMIYORUM :(

ben hiç aynaya bakarak yapamadım daha çok gerildim.bakmadan apartı oraya değdirip kegel yaparsan daha rahat olur.gerçi herkesinki farklı bana o rahat geldi bide öle dene

benimde 3 ayı geçti evliyim canım sen daha erken bulmuşsun burayı inşallah tez zamanda halledicez şimdi doktora gittinmi bir sorun varmı yokmu diye? ve ilişkide ne derece sıkıntı çekiyorsun hiçmi alamıyorsun yoksa alıyorsunda devammı edemiyormusun biraz anlatırmısın gören arkadaşlarda yardımcı olacaklardır...

Pardon. Nisanlimla yazicaktim Yanlis olmus.. İsyerinde kimse gormesin diye acele yazdim. Ben nisanlyim ve yaza Allah izin verirse dugunum var.. 1 ay once denemeye basladik nisanlimla.. On sevisme kisminda hic bir sorun yok hersey gayet normal. Ama girmeye calistiginda hic giremiyor sanki kapalıymıs gibi orasi. Ve canim cok aciyor.Son denememizde biraz alkol aldim o sekilde denemeye basladik epey zorladim kendimi canim cok acidi gozumden yaz bile geldi artik denemek bile istemedim ama hic birsey olmadi alamadim icime. Nisanlim simdilk bu konuda anlayisli acelemiz yok diyor. Ama cok fazla konusamiyorumda ya bir sure sonra bikip evlenmek istemezse napıcam bilmiyorum :( Doktora gitmedim kontrol icinnn...Sitenizle karsilasinca once sizlerden yardim almak istedim. Parmak egzersizlerini duydum onlari denemek istiyorum ama ya deneme sirasinda k.zarim bozulursa ben bunu nasil aciklaarim. Parmak denemelerinde ne kadarlik bir kismi almak gerekiyor iceri bilemedim...

ben yarışırdım ama güvenmiyorum kendime çok saçma bir durumdayım aslında şu an senden daha karamsarım :((((((

güveneceksinnnnn tmm sen bize sürpriz yapıcaksın hadi canım 31 aralığa kadar gelişmeler bekliyorum senden bak biz yenmek için yarışıcaz sende gelişme göstericeksin hatta belki bir sürpriz bende sen gibiydim ama karamsarlığa düşmenin alemi yok sık dişini dayan haydi aslanlarımmm:124::124::124::124::124:

Back
X