- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.241
Pardon. Nisanlimla yazicaktim Yanlis olmus.. İsyerinde kimse gormesin diye acele yazdim. Ben nisanlyim ve yaza Allah izin verirse dugunum var.. 1 ay once denemeye basladik nisanlimla.. On sevisme kisminda hic bir sorun yok hersey gayet normal. Ama girmeye calistiginda hic giremiyor sanki kapalıymıs gibi orasi. Ve canim cok aciyor.Son denememizde biraz alkol aldim o sekilde denemeye basladik epey zorladim kendimi canim cok acidi gozumden yaz bile geldi artik denemek bile istemedim ama hic birsey olmadi alamadim icime. Nisanlim simdilk bu konuda anlayisli acelemiz yok diyor. Ama cok fazla konusamiyorumda ya bir sure sonra bikip evlenmek istemezse napıcam bilmiyorumDoktora gitmedim kontrol icinnn...Sitenizle karsilasinca once sizlerden yardim almak istedim. Parmak egzersizlerini duydum onlari denemek istiyorum ama ya deneme sirasinda k.zarim bozulursa ben bunu nasil aciklaarim. Parmak denemelerinde ne kadarlik bir kismi almak gerekiyor iceri bilemedim...
canım böyle şey nişanlıyken denenirmi hiç yani şimdide ya ayrılırsa benden korkusu yaşıyorsun hem alkol falan bunları at çöpe gitsin hiç bir işe yaramıyorki üstüne zarar kafandaki herşeyi sil kimsenin tek parmak egzersizlerden zarı yırtılmıyor ve ayrıca nişanlın seni istiyor ve seviyorsa bu iş için bırakıcak değil heralde bak benim eşim ben bu iş içinmi evlendim seninle ya salla gitsin balım peteğim diye sever hiçç ama hiçde üzerime gelmez ben atlarım tepesine herzaman hiç sıkmaz beni sıkılmıyım diye elinden geleni yapar ama yani nişanlılık bu bence bunu askıda bırakın nişanlınada burayı göster ben evlenene kadar kendimi hazırlıcam de birdahada sakın denemeyin derim