Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Pardon. Nisanlimla yazicaktim Yanlis olmus.. İsyerinde kimse gormesin diye acele yazdim. Ben nisanlyim ve yaza Allah izin verirse dugunum var.. 1 ay once denemeye basladik nisanlimla.. On sevisme kisminda hic bir sorun yok hersey gayet normal. Ama girmeye calistiginda hic giremiyor sanki kapalıymıs gibi orasi. Ve canim cok aciyor.Son denememizde biraz alkol aldim o sekilde denemeye basladik epey zorladim kendimi canim cok acidi gozumden yaz bile geldi artik denemek bile istemedim ama hic birsey olmadi alamadim icime. Nisanlim simdilk bu konuda anlayisli acelemiz yok diyor. Ama cok fazla konusamiyorumda ya bir sure sonra bikip evlenmek istemezse napıcam bilmiyorum :( Doktora gitmedim kontrol icinnn...Sitenizle karsilasinca once sizlerden yardim almak istedim. Parmak egzersizlerini duydum onlari denemek istiyorum ama ya deneme sirasinda k.zarim bozulursa ben bunu nasil aciklaarim. Parmak denemelerinde ne kadarlik bir kismi almak gerekiyor iceri bilemedim...

canım böyle şey nişanlıyken denenirmi hiç yani şimdide ya ayrılırsa benden korkusu yaşıyorsun hem alkol falan bunları at çöpe gitsin hiç bir işe yaramıyorki üstüne zarar kafandaki herşeyi sil kimsenin tek parmak egzersizlerden zarı yırtılmıyor ve ayrıca nişanlın seni istiyor ve seviyorsa bu iş için bırakıcak değil heralde bak benim eşim ben bu iş içinmi evlendim seninle ya salla gitsin balım peteğim diye sever hiçç ama hiçde üzerime gelmez ben atlarım tepesine herzaman hiç sıkmaz beni sıkılmıyım diye elinden geleni yapar ama yani nişanlılık bu bence bunu askıda bırakın nişanlınada burayı göster ben evlenene kadar kendimi hazırlıcam de birdahada sakın denemeyin derim:20: bu senin zararına olur canım aynen dediğimi yap evlenene kadar bana zaman ver diceksin bu siteyi göstericeksin ve başarıcaksın...

kızlar bişey sorcam egzersiz yaparken fazla sıkıntı olmuyoda çıkarırken zor oluyo sizdede oluyomu

evet canım ıyy bak hisettim aynını acı falan olmuyo ama böyle değişik gıdıklanma basınç bişiy oluyo oda zor değil onada alışırız canım sen aparatını geçir ve çamaşırını giy öyle bekle iyice gevşesin vaji böyle yap hep çıkarmayıda sorun etme onada alışıız zamanla

yarın benim doğum günüm... doğum günüme kadar yapıcam diyordum. ama ben ne egzersiz yapabiliyorum ne bir şey, yarın da olmucak evde ağlıyorum sabahtan beri...

canım vallahi aynen bende berbat şeyler yaşadım bak 2 buçuk aydır bu sitedeyim kolay olmadı benim içinde ve daha yenemedim ama egzersizlerde rhatladım kegel ile başla ve al aynayı karşına vaji etrafına masaj yap parmaklarınla parmağını bol jel sür sen masaj yaptıkça o kayıcak yavaş yavaş zorlama hergün biraz daha ilerliceksin ama ben yapamıyom edemiyom deyipde bişeye kalkışmazsan çok zor canım benim hadi bak beraber yenicez hepimiz aynıyız yürekli ollll:16:

evet canım ıyy bak hisettim aynını acı falan olmuyo ama böyle değişik gıdıklanma basınç bişiy oluyo oda zor değil onada alışırız canım sen aparatını geçir ve çamaşırını giy öyle bekle iyice gevşesin vaji böyle yap hep çıkarmayıda sorun etme onada alışıız zamanla

tamam yani normal bi durum benimki.ya bende öyle apartla dolaşayım bi kaç saat diyorum ama elimi çekince geri geliyomuş gibi oluyo bende apartla yarım saat öle bekliyorum işte

hiç bir aşamada değilim kaç kez denememe rağmen hiçbir şey Sokamıyorum, imkanı yok. sizler en azından o cesareti gosterebilmişsiniz ben sokamıyorum bile.

canım hemen pat di,ye olcak birşey değil ağlama lütfen vlla çok üzüldüm ama ne olur zorla kendini haklısın ilk insan öyle oluyor ama bide bizleri düşün bizde öyleydik ama adım adım ilerledik sadece 1 adım bak 1 adım diyorum onu bi yap bak ne oluyor nasılda sonu geliyor hadi canım rahatlamak için müzik aç komedi film aç izlerken gülerken masajını yap kendini o işe vermelisin ürkek olmamalısın lüfen inan bana sen bi dediğimi yap ne oluyo kendimden biliyorum canım hadi kalk musaitsen dediğimi hemen yap başla adımını att..

canım hemen pat di,ye olcak birşey değil ağlama lütfen vlla çok üzüldüm ama ne olur zorla kendini haklısın ilk insan öyle oluyor ama bide bizleri düşün bizde öyleydik ama adım adım ilerledik sadece 1 adım bak 1 adım diyorum onu bi yap bak ne oluyor nasılda sonu geliyor hadi canım rahatlamak için müzik aç komedi film aç izlerken gülerken masajını yap kendini o işe vermelisin ürkek olmamalısın lüfen inan bana sen bi dediğimi yap ne oluyo kendimden biliyorum canım hadi kalk musaitsen dediğimi hemen yap başla adımını att..
Teşekkür ederim, malesef şimdi vaktim yok... İşlerimi halledince başlıycam inşallah...

Teşekkür ederim, malesef şimdi vaktim yok... İşlerimi halledince başlıycam inşallah...

süpersin işte bu bi başlangıçç hadi göreyim seni okadar güveniyorumki olacağına yeterki kafandan olumsuzlukları sil ve evin bi köşesini temizliyormuş gibi ve yapman gerekiyormuş gibi düşün hadi canım hadi ilk boş vaktinde olcak bu iş güzel haberler bekliyoruz:46::32:

bende çok kötü durumdaydım oturur saatlerce ağlardım ama şimdi ozamanlara bakınca ağlamak çözüm deil kendimi kandırmakmış.kendimize acıyoruz zaman kazanıyoruz güya.hemen bugün başlamalısın

Kulak çubuğunu sardım vucut yagı vardı onu sürdüm oturdum yapıcam bu sefer diye ama sokamıyorum içeri bir türlü..

süpersin işte bu bi başlangıçç hadi göreyim seni okadar güveniyorumki olacağına yeterki kafandan olumsuzlukları sil ve evin bi köşesini temizliyormuş gibi ve yapman gerekiyormuş gibi düşün hadi canım hadi ilk boş vaktinde olcak bu iş güzel haberler bekliyoruz:46::32:

ozaman yarışa ecepak ı da katalım:))

Kulak çubuğunu sardım vucut yagı vardı onu sürdüm oturdum yapıcam bu sefer diye ama sokamıyorum içeri bir türlü..

sarmadan önce sade olarak yap.ben ilk doktora gittiğimde kulak çubuğunu söyleyince nasıl olacak demiştim içimden imkansızdı.eve gelip kulak çubuğunu jelledim ve zorda olsa aldım inanırmısın sanki eşimle birlikte olmuş gibi mutlu oldum sanki herşey bitti.sarınca kalın olur önce.bak dr un söylediklerini ve benim yaptıklarımı söylüyorum okumuşsundur belki kulak çubuğundan sonra o.b.tamponları var onları almamı söyledi.aldım ve ozaman yapamadım bikaç hafta önce yaptım.tabi alamazsan ince mumu sarıpta yapabilirsin.tamponlar küçük orta ve kalın olmak üzere 3 çeşit ama kulak çubuğu yaptıktan sonra onu sarıp kalınlaştırarak devam edebilirsin

ilk parmakla dene ozaman bana parmak çok kolay gelmişti ilk bende kulak çöpüyle denediğimde olmamıştı ama parmağımla kafamdaki bütün olumsuzlukları silince oluverdi kayıyo resmen parmak anlamıyosun bile ıkınınca içine çekiyo öyle güzel bir duygu oluyoki anlatamam başarma duygusu gibisi yok sende yapıcaksın canım ben inanıyorum.. bol jelle ama unutma sakın ben ultrason jeli kullanıyorum çokda memnunum sipariş ettim geldi medicallerde litresi 1 tl :)

Back
X