- 22 Aralık 2012
- 416
- 557
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.561

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aparatı sokamıyorum deliricem.... 1 cm anca giriyo ittiremiyorum nefes alıp veriyorum ıkınıyorum sırtıma ağrılara girdi.. aslında vereceğiniz cevapları da biliyorum ama paylaşmak istedim umudum kırılıyoben nasıl almışım yarısını hayret ediyorum şimdi.. bunu niye yapamıyorum p..sin dayandığpı yere bile gelemiyorum
genişletmem lazım aparatla ama olmuyo
Canımcım arada sırada Olur böyle Aksilikler ne yazık ki. Sıkma Canını.
Aparatla rahat değilsen parmak egzersizi yapabilirsin. Belki onda Daha rahat olursunn![]()
kızlar bir sorum olacak.bazılarınız henüz bu sorunu çözemediniz belki ama çözen ve yol gösteren arkadaşlarda var o yüzden bilebilirler diye düşünüyorum.bende geçen sene ekım ayında evlendım ve bu topic sayesınde 6 ay sonra başardım.fakat zevk alma duygum yok.orgazm olamadım hiç.sizce zamanında vajınusmus gibi bi sorun yasadıgım için olabilirmi?
parmağımı sonuna kadar almalıyım dimi.. bi de beray sen aparatsız yenmiştin sanırım bu da mümkün yani..
(((((((((((( sıfır durumdayım şu an egzersizleri de bıraktım. en son kulak çubuğundan aparat yapmıştım ama şu an yapamıyorum. Birkaç kere denedim ama yerini bulamıyorum. Pes ediyorum artık ben olmuyor olmuyor.
Tabi ki hayır canım. Vajinismus'la hiç bir ilgisi yok.
Zevk almak önce beyinde başlar. Beynini hazırlaman ve zevki düşünmen gerekir.
Zevk almak isteyen her kadın zevk alabilir bunu unutma. Amaa sen o andaa bitsinde kurtulim niyetinde isen zaten zevk alamazsın..![]()
canım sakın pes etme.ileride çok pişman olursun bak.emin ol hiç zor birşey değil hangi aşamadasın hiç alamadın mı içine.ben yardımcı olıyım istersen..
(((((((((((( sıfır durumdayım şu an egzersizleri de bıraktım. en son kulak çubuğundan aparat yapmıştım ama şu an yapamıyorum. Birkaç kere denedim ama yerini bulamıyorum. Pes ediyorum artık ben olmuyor olmuyor.
Daha önce p..... yarısına kadar almıştım.Haftasonu da aparatla çalışabildim. Ama en büyük sorunum yerini bulamamam. Yönünü değil yerini bile bulamıyorum. yani ağzını, girişini bile bulamıyorum çok saçma biliyorum ama aynayla bakıyorum bakıyorum bulamıyorum :S
canım eşler bızde gayret gordukce sevınıyor tabı sende cesarteını topla yonu bulursankı zor degıl bu zaten cupppppp dıye kayacak ama mutlaka jel dene haydı kolay gele
canım afedersin ama aynayla baktığında göremiyorsan önce parmaklarınla vajinana dokun,biraz okşa sonra da ıkınarak açmaya çalış.çok küçük de olsa bir delik göreceksin.işte o zaman ilk olarak kulak pamuğunu yerleştir.hafta sonu hangi aparatla çalıştın.ozaman yapabilmişmiydin.
hatta hemen dene bakalım.bir de adet olsan da aparata geçsende kegel egzersizlerine devam et.
Kızlar merhaba;
Ben 1 ay önce gördüm bu siteyi ve yaklaşık 1 aydır takip ediyorum yorumlarınızı..(üye olmaya karar verdim)
Ya dedim olamaz bu kadar da!! Bu kızlarla aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı şeyleri düşünüyoruz..ancak itiraf etmeliyimkiburayı görene kadar hiç egzersiz yapmamıştım burdan öğrendim bildiklerim sadece 'kendini kasma' bu cümleden ibaretti.. bi gün bi kız yazmış burda hadi bekleme başla egzersizeee... Eşim evde yoktu kulak cubugu ile ilk adımı attım.Baktım hissetmyorum bıle ve yavas yavas egzersizlere başladım..Kendimi gercekten hazır hissettiğimde ise 1 hafta önce eş denemesi yaptık..Sonuç harikaydı. Bir gün ara ile dme yaptık ve her gecengün iyiye gidiyor.. Buraya cok şey borçluyum....Sizlerın de olacak eminim..
HERKES YAŞASIN BU DUYGUYU...
aparatı kulak çubuğunu streçe sararak yaptım, eldiven geçirdim ve jelledim. Yarısını almıştım. Şimdi yerini bile bulamıyorum. BU akşam yine ıkınarak deneyim bakalım bulabilecek miyim![]()
ya kızlar yardım edin apartı alırken iğne batıyo gibi acıdı am dün akşam acımamıştı ben bu akşam eş denemesi yapmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
kızlar bir sorum olacak.bazılarınız henüz bu sorunu çözemediniz belki ama çözen ve yol gösteren arkadaşlarda var o yüzden bilebilirler diye düşünüyorum.bende geçen sene ekım ayında evlendım ve bu topic sayesınde 6 ay sonra başardım.fakat zevk alma duygum yok.orgazm olamadım hiç.sizce zamanında vajınusmus gibi bi sorun yasadıgım için olabilirmi?