Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinx canım mesajını aldım yenı uye oldugum için mesaj atamıyorum allah razı olsun çok güzel bilgi vermişşin peki kulak çöpünü sokunca orası zedelenır ve ya kızlık zarı patlar mı olabılır mı:(

canım benim o kızlık zarı varya öyle kapalı bi duvar değil:20::20::20: orası zaten delik hani ıkındıkça açılan delik varya oişte...p...s de bile patlama çatlama yokkk ....genişliyor sadece ordan çocuk çıkıyor hemde 4 kilo:)))Allah öyle güzel yaratmışkiii p...s e göre şekil alıyor...hani anlatılan kan geliyor falan gibi hurafeler varyaa bunun patlakla alakası yokkk sadece ilk gece bunu yapabilenler delik genişlemeden p....s i alabildikleri için ordaki damarlardan (birden genişlemesiyle)gelen kanama okadar....orası zaten oval yada yuvarlak yapıda bi delik....ve ıkındıkça kendini rahat bıraktıkçada genişleyip p...s in boyutunu alıyor...

apartı bu sefer çok rahat aldım ama çok az emla sürdüm çok işime yaradı:))apartla 15 dk gezdim evin içinde.emlanın etkisi geçince duş alıp apartı yerleştirip yine biraz gezinip pnse geçmeyi düşünüyorum:))hadi destek olun bana:)))

kızlar napmalıyım sımdı yuzuk parmagının ortasına kdr gelmek ıyı bı gelısmemı of bılmıorum napcagımı orta parmaga ne zaman baslamalıyım ne zmn haazır olcam blmıorum bana yardm edın akıl verın ne bılım bı kocum olsun :(

canım egzersizin bana göre zamanı yokk...serçe parmak denedin diyelimmm onu çıkartıp sıcağı sıcağına yüzük parmağını deneyebilirsinnnn...bide elini korkak alıştırma yahuuu bişey olmazzz...Allah aşkına ordan çocuk çıkıyor noluyo hiç bişeyyy....cesur olllll:57:: bilmiyorum yokkk bi dik durr şöylee kendine bi güvennn....al parmağını bol bol jel sür ve bir boğumdan sonra aşağı doğru ilerlet...takıldıkça aşağı doğru ilerlet...içerde oynatmaktan korkma yönü bulmak için biraz kımıldat korkma bişi olmaz vajine:1::1:

bana cevap vericek kmse ykmu :(

canım hazır olman sana bağlı ben bi akşamda yüzük orta ve iki parmak yapmıştım.bi cesaret gelmişti o zaman.kendini nasıl rahat hissedeceksen herkes farklı sonuçta ama sen yapabilirsin hadi yüzük parmağının hepsini yap bu akşam yarım bırakma veya yarım bırakıp bi ileri aşamaya geçme yapamazsan moralin bozulur

apartı bu sefer çok rahat aldım ama çok az emla sürdüm çok işime yaradı:))apartla 15 dk gezdim evin içinde.emlanın etkisi geçince duş alıp apartı yerleştirip yine biraz gezinip pnse geçmeyi düşünüyorum:))hadi destek olun bana:)))

canım sana çok ciddiii ve gerçek bi cesaret vereyimmii???? senin o iki gündür denediğin aparatı varya hani içinde tutup dolaştığınnn....işte ben oaparatı sadece bir kez ve zarrrr zoorrrr aldımm alır almazda çıkartıp eş denemesi yaptık ve olduu...düşünn....sen hayli hayli yaprsınnn seninki artık rahat alır p...si..

canım sana çok ciddiii ve gerçek bi cesaret vereyimmii???? senin o iki gündür denediğin aparatı varya hani içinde tutup dolaştığınnn....işte ben oaparatı sadece bir kez ve zarrrr zoorrrr aldımm alır almazda çıkartıp eş denemesi yaptık ve olduu...düşünn....sen hayli hayli yaprsınnn seninki artık rahat alır p...si..

ay inş ya çok heycanlandım olacak sanki.cecemmde yapacaktı dönmedi daha...hem bu akşam olmazsa yarın topiğe giremem cecemm kızacam dedi:)))

ay inş ya çok heycanlandım olacak sanki.cecemmde yapacaktı dönmedi daha...hem bu akşam olmazsa yarın topiğe giremem cecemm kızacam dedi:)))

olacak tabii canımmm ne o öyle cesaret kırılmaları felannn:20::20::20::20: sanki biz uzaydanmı geldik de olduu:1::1::1::1:
hepimizin canı cann...acısa hangimiz devam ederiz yapmayaaa:))))

biz sıramızı savdıkkkk sıra sizde ben anlamam jübilenizi yapın gelinnnn benim canım halay çekiyorr:19::19::19::19:

kızlar çok komik bişey oldu ya eşim denemek istemedi bu akşam ya apartı aldım gösterdim falan yok dedi.ya biz her denemede başarısız olunca garantiye almak istiyo sanırım.bigün daha dene yrn yapalım dedi.ne dediysem ikna olmadı yaaaaaaaaaaa moralim çok bozulduuuuuuu:(((((

Back
X