- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.661
cadıkediiiiiiii doğumgünün kutlu olsun iiki varsın.yeni yaşın birönceki yaşından daha ii geçer inş seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karamsar benim favorim sensin dün akşam olmadıysa bu akşam olacak inş. sana güveniyorum:)
canım lafa atlladım ama:) bu illeti yeneceksiniz başka yolu yok... Güven senin içinde, kendine güvenmek zorundasın, çünkü bunu yenmenin en önemli unsuru bu. Yapacağına inanmazsan olmaz, inanacaksın bir kere iki kere üç kere dört kere beş kere olmadı mı yeniden yeniden deniceksin sakın ama sakın aksatmayın. Ertelediğiniz hergün umutsuzluk çökecek üstünüze, unutmayın çaba varsa sonuç da vardır
ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem
allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..
ölede benim tam 7 senem bitti artık tahamül sınırım yok biliyomusun( ve işin kötü tarafı kendi parmağımı dokunamıyorum bile oraya,o yüzden eşimle deniycem
allah sınıyo galiba beni ama gücüm yok artık..
lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama![]()
senden haber bekliyoruuuuuuuuuuuuuum
Karamsarcığım bizde bu gece senden haber bekliyor olacagız.
Umarım bizleri fazla bekletmeden verirsin bu gece güzel haberlerini
Canlarım Biliyosunuz Ki KK 2012 ENLERİ'ni seçti.Bende 3 Dalda Aday Gösterilmiştim.
En Kibar/ Nazik KK Üyesi ve,
En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi Seçildimm..
Bana Oy Veren Bütün Arkadaşlarımaa Çook Teşekkür ederimm![]()
Canlarım Biliyosunuz Ki KK 2012 ENLERİ'ni seçti.Bende 3 Dalda Aday Gösterilmiştim.
inş inş bende kendimin vereceği güzel haberi bekliyorum:))))))
inş ya düşünebiliyomusun ben hazırım eşim istemedi çok komik:)))bu akşamda misafir var artık gidince düşünüyorum
tebrik ederim canımmmmm
Tebrikler canım
Belliydi zaten 1. olacagın oy verirken farketmiştim ondeydin hepsinde![]()
tebrik ederim canımmm
Sende cecem gibi bizi boyle öğlene kadar bekletme ama![]()