- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #134.681
olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....
Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...
çok haklışın ama biraz teşadüf eşeri oldu benim ilişkiye girmelerim biraz özel ve komik olacak ama meşela şu şon başardığımda kendimi şürekli geri çektiğim için başım koltuğun iki ahşap kenarı araşında kaldı şıkıştı ve ben o an başımın rahatşızlığıyla uğraşıp düşünürken ilişkiye girmiştk ve ilk kez eşim bukadar mutlu oldu başardın dedi gerçekten,demem o ki o an hiçbirşey düşünmemek gerekiyor ama bilemiyorum ben bunları biliğim halde neden düşünüyorum,o an olumşuz düşünmemem için ne tavşiye ederşiniz