Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....

Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...

çok haklışın ama biraz teşadüf eşeri oldu benim ilişkiye girmelerim biraz özel ve komik olacak ama meşela şu şon başardığımda kendimi şürekli geri çektiğim için başım koltuğun iki ahşap kenarı araşında kaldı şıkıştı ve ben o an başımın rahatşızlığıyla uğraşıp düşünürken ilişkiye girmiştk ve ilk kez eşim bukadar mutlu oldu başardın dedi gerçekten,demem o ki o an hiçbirşey düşünmemek gerekiyor ama bilemiyorum ben bunları biliğim halde neden düşünüyorum,o an olumşuz düşünmemem için ne tavşiye ederşiniz

ay olsun ben hemen gelip yazarım yeterki olsunda:)))))))ayyyyy inş bende yarın gelin olcam dimi ya eşimede diyorum aslında çok sevinmek istemiyorum böyle çok hayal kırıklığına uğradık hayaller kurduk o an olmadı düşünmek istemiyorum ama birazda olsa eski deneyimlerden dolayı bi çekingenlik bi karamsarlık var işte bunları çok düşünmemek için hep burda sizleri okuyorum

Canım sen kafanı akşama odaklama.
Ama bu gun başaracaksın ben inanıyorum yapacagına :34:
Pen.. denemesi yaptıgında hatta kızcaksın kendine neden bu kadar uzattım bunu diye ben cok kızmıstım kendıme:16:
Hem pen.. o kadar kolay oluyoki aparatlardan cok ama cok kolay :34: sende vajıyı yendıkten sonra dıceksın bunu eminim

Canım sen kafanı akşama odaklama.
Ama bu gun başaracaksın ben inanıyorum yapacagına :34:
Pen.. denemesi yaptıgında hatta kızcaksın kendine neden bu kadar uzattım bunu diye ben cok kızmıstım kendıme:16:
Hem pen.. o kadar kolay oluyoki aparatlardan cok ama cok kolay :34: sende vajıyı yendıkten sonra dıceksın bunu eminim

deneme yapmadan yarım saat önce apartı koysam onun çıkarır çıkarmaz pnse mi geçsem yoksa çıkarıp biraz zaman geçincemi yapsam

deneme yapmadan yarım saat önce apartı koysam onun çıkarır çıkarmaz pnse mi geçsem yoksa çıkarıp biraz zaman geçincemi yapsam

Canım ben vajiyi yendiğimde egzersiz yapmadan yenmiştim .
Ama burda bi çok kişi egzersiz yaparak yenmiş.
Önce egzersiz yap biraz sonra pen.. denemesine gecmeden hemen oncede aparatını cıkarıp pen..sı almaya calıs.

cankuşlarr ben geldımmm saglık ocagına gııtm boynum bayaaa bı kötuu olduu kızlarrr ya belımde flnda agrıdı kas gevşeıcı igne yapıldııı 2 gunde rapor verıldıı gözlerımmm çöktuu 2 gundee ya :(

canım seni burda herkes çok iyi anlar ama en iyi ben anlarım. Bizim 6. Yılımız. Allah kocamdan sonsuz kere razı olsun hiç bunun sıkıntısını yaşatmadı bana birgün bile yüz eğmedi, ama bebek istiyoruz. Herşeyi, herkesi bırak kendin için adım atmalısın, çünkü önce sen mutlu olcaksın ki eşini mutlu edebilesin. Biliyorum yok acı yok sızı yok demek ordan rahatlatmıyo birebir tecrübe etmedikten sonra ama bunun tek yolu cesaret edip ilk adımı atmakta... ömrünün geri kalanında herşeyin normale dönduğu, yataktan huzurlu kalktığını böyle bi sıkıntın olmadığını düşün:) sana tarif edemem bunun hazzını :))))

hopefor ,siz yendinizmi acaba bebek istiyoruz demişsiniz amaa??? şuan hayattan tek istediğim şey bi bebek sahibi olmak biliyomusunuz :((

kızlar eşim aradı yılbaşı tatiliyle 4 gün tatil olacakmış(haftasonuda dahil)ya bende düşündümde bu akşam yaparsak balayınada gitmemiştik balayı gibi bişeymi olsa dedim:))

benim şimdi yok ama akşam eş denemesi yaklaştıkça karamsarlık artar:))ozaman çok olur:))

Kuzumm senin korkmana gerek yok artık..

Çünkü sen 3 parmak tam ve ayrıyeten aparatla egzersiz yapıyosun..

Vajinan Penisi Çok kolay bir Şekilde İçinee alabilir. Penise otururken ıkınarak oturr hemenn kayarr giderr:10::10::10:

oda farklı bi düşünce tabi:))benimki tutturmuş biraz daha egzersiz yap garanti olsun diye:))sen eşine söyle yılbaşı akşamıda yaparız diye:))

ayy diyorum aama pekk inanmıyo olucgna egzersızz yap sen dyo :D

eşim önceden egzersiz yapınca pak takmazdı şimdi bunun önemli olduğunun oda farkına vardı

Back
X