Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan heycan var gerginlik var korku var tedirginlik var ya duygularım birbirine karıştı.....

Korku kelimesini sil at kafandan artık acı olsa çok kötü birşey olsa biz yapabilir miydik? Yendiğin zaman bumuymuş diyeceksin İnan bana emin ol ayağını bir yere çarptığında ağda yaptırdığında daha çok canın yanıyor ama bunda acı filan yok kendini olumsuz kodlama artık eşinle ne kadar mutlu olacağını gerçek bir kadın olmanın mutluluğunu yaşayacağını doğacak bebeşini düşün o zaman feda olsun bu emekler diyorsun ve hevesle yapıyorsun sen hiç ilk geceden ölen mafolan biten duydun mu bir de insanlar üstüne üstlük zevk alıyor sevdiğin insanla tek beden oluyorsun aranızdaki bağ daha da güçleniyor hadi egzersiz yap şimdi vajiyi iyice alıştır ve genişlet tatlım İnan paha biçilmez bir mutluluk yaşayacaksın kendine güven kendinden emin ol :16: :16:

kızlarrr ben geldimmmmm çatladim kac gündür yazamıyorum diye şimdi eşim mutfakta yemek yapıyor bende tv başındayım :)) öncelikle cadiekdici doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara tatlım :1: sonraaaa cecemcim dunden beri takipci olarak baktim haberini alabilmek icin ama olmamis ama olacak umudunu hic kirma canim ve karamsarcim seni tebrik ediyorum harika bi yol katetmissin esim olmayinca kiziyor demissin benim esimde kiziyordu denemeden once dedim bak sen kiziyosun ama bende keyfimden geri cekilmiyorum sen kizdikca canim sıkılıyo ve hic yapmak istemiyorum hevesimide kiriyosun falan dedim en bastan uyardim o da tamam ddi esler kizdii zaman hem korku hem basaramazsam duygusu iyice psikolojisini bozuyo insanin sende denemeden evvel konus esinle ve deneme yaklastikca korku olmasi dogal ben aci olmadigi halde hala yapacakken zangir zangir titriyorum o zamanla gecer diye umuyorum :D bizde 4gundur 4.yü yapamadk acayip kasik ve bel agrilarim var hamilemiyim diye dusunmektende alikoyamiyorum kendimi :) ayyy ne cok konustum dolmusum 3gun siteye giremeyince :)))))

Son düzenleme:
hadi şimdi yaz öykünü bu akşam bana moral olsun

bende 6 aylı evliyim ve hiç birlikte olamamıştık her yolu denedik fakat olmadı depresyon ilaçları , macunlar, uyuşturucu kremler hepsini denemiştik ama olmamıştı sonra egzersizleri yaptım çok sıkıldım bunaldım ama pes etmedim hergün yaptım inancımızı kaybettik yinede olmayacak dedim ama yinede egzersizleri bırakmadım en son dün gece benim için burdaki resim çok önemli çünkü benim sorunum penisi yarıya kadar alıp ilerleyemiyodum çok acıyordu ve korkuyodum çünkü beynimde o acı çok büyümüştü..burdaki resimden sonra penisin gireceği yerin epeyce boşluk olduğunu gördüğümde çok rahatladım..bana biyere değecekmiş gibi geliyodu beynim ikna oldu resimden sonra ... akşam eşime deneyelim dediğimde ben yine üstte yüzüm eşime dönük yarıya kadar aldım sonra yine acıdı biraz bekledim tekrar denedim yavaş yavaş yerleştirmeye çalıştım ve bi baktım hepsini almışım :) çok mutlu olduk yani gerçekten acısa da pes etme çünkü dayanılmayacak bişey değil ... şöyle düşünebilirsin bu örnek beni çok rahatlattı mesela bi pantolon aldığımızda önce dar oluyor giyerken zorlanıyoruz giydikçe de genişliyor ya aynen orayıda öyle düşün sadece oranın boş biyer olduğunu düşün ve yavaş yavaş kendini bırak ama pes etme korktuğumuz gibi değil buna inan... bol şanslar diliyor ve zevkini yaşayamadığım için 6 ayımızın boşa geçtiğine üzülüyorum.. ama zararın neresinden dönersek kardır :) kendine güven ve inan yapabilirsin :)

bende gelin oldum :) dün gece itibariyle.. :) darısı bekarların başına..

benim yerime sen oldun demek :) tebrikelr canımm inan çok sevindim çokkk önemli bir iş gerçekten bu işi başaranlarıı daha çok tebrik ediyorum artıkk dün yaşadıklarımdan sonraaaa:64::64::64::64::64::64::65::65::65::65:

Cecem senin de dediğin gibi yarısına kadar almışsın ama erken pes etmişsin halbuki ramak kalmış yenmene baştaki o yanma ve baskı hissi çok normal o noktada bekle geçince devam et bir de p...sin başı girdikten sonra elinle popona doğru ittir kayıp gidiyor zaten
Diğer tavsiyemde 3-4 tane kulak çubuğunu önce peçeteğe sar sonra da streç film ile sar bol jel sür çömel altına ayna al geç televizyonun karşısına film izlerken yavaş yavaş al içinde bayağı beklet sonra tekrar eş denemesine geç ama sıcağı sıcağına bunları yap tatlım yoksa ertelersin ki biliyorsun bu illet erteleme hastalığı hadi pamuk eller vajiye :34: :46:

çok sağol canım evet hazırladım aparatı yarın sırf bu işle uğraşıcam inş. 3 aylık evliyken yıllara gitsin istemiyorum ama böyle bırakırsam gidicek hayırlısı inş. ço ksağol

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :)) yarım saat önce once serce sonra tekrar yuzuk parmagı veeeeeeeeeee orta parmaga gectımm :D
orta parmakta baya ılerledım o bosluga gelebıldımm bılmıorum neredeyım ama oo kdr rahat yaptm kı zorlanmadan sadece sık sık nefes aldımmmmmmmmmm ama sımdı ustatlarıma soruyorum sımdı ne yapmalıyım

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :)) yarım saat önce once serce sonra tekrar yuzuk parmagı veeeeeeeeeee orta parmaga gectımm :D
orta parmakta baya ılerledım o bosluga gelebıldımm bılmıorum neredeyım ama oo kdr rahat yaptm kı zorlanmadan sadece sık sık nefes aldımmmmmmmmmm ama sımdı ustatlarıma soruyorum sımdı ne yapmalıyım

:)) çok şekersin bilmiyorum neredeyim diyo ama yaptım işte tebrikler canım gerçekten buda önemli bir başlangıç inşallah yendiğin günüde görürüz..

karamsarcım karamsar olma sakın sen bu işi yapıcaksın canm cidden yapıcaksın yapmak zorundasın çok iyi durumdasın lütfen diyorum ya o durumda olsam alasını yapardım canım dün hadi sıkma canını güzel olcak herşey :)

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldimmmmm çatladim kac gündür yazamıyorum diye şimdi eşim mutfakta yemek yapıyor bende tv başındayım :)) öncelikle cadiekdici doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara tatlım :1: sonraaaa cecemcim dunden beri takipci olarak baktim haberini alabilmek icin ama olmamis ama olacak umudunu hic kirma canim ve karamsarcim seni tebrik ediyorum harika bi yol katetmissin esim olmayinca kiziyor demissin benim esimde kiziyordu denemeden once dedim bak sen kiziyosun ama bende keyfimden geri cekilmiyorum sen kizdikca canim sıkılıyo ve hic yapmak istemiyorum hevesimide kiriyosun falan dedim en bastan uyardim o da tamam ddi esler kizdii zaman hem korku hem basaramazsam duygusu iyice psikolojisini bozuyo insanin sende denemeden evvel konus esinle ve deneme yaklastikca korku olmasi dogal ben aci olmadigi halde hala yapacakken zangir zangir titriyorum o zamanla gecer diye umuyorum :D bizde 4gundur 4.yü yapamadk acayip kasik ve bel agrilarim var hamilemiyim diye dusunmektende alikoyamiyorum kendimi :) ayyy ne cok konustum dolmusum 3gun siteye giremeyince :)))))

hesabının açılmasına sevindim canım inşallah olacak illaki de nasıl olcak bakalım :) bugün üzerimde çok kırınlık var anlatamam zor duruyorum ayakta niye böyle oldumki acep.. bu arada eşler öyle gerçekten ilk denemede benimkide strese girdi aparatlara karşıydı tmm ben sana ne istiyorsam alıcam artı kdedi yeterki sen mutlu ol ve bu işi başar rahatla dedi erkekler işte ahh ahhh :)

çok uzun zamandır bütün yazılanları hiç aksatmadan okuyorum, birbirinize verdiğiniz destekleri hayranlıkla takip ediyorum:)önceleri yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, okumanın yeterli olacağını düşündüm fakat birilerinin beni yüreklendirmesine cidden çok ihtiyacım var çünkü o yazdığınız parmak, aparat kelimeleri bile bacaklarımı sıkarak oturmama neden oluyor...malesef aynı sorunu yaşıyorum. evleneli 5 ay oldu, ilk zamanlar ara ara denemelerimiz oluyordu, ama her defasında olmayınca artık o da azalmaya başladı. eşimi ev arkadaşım gibi görüyorum. ilk başlarda eskiden kalma alışkanlığın verdiği rahatlıkla bu durum çok rahatsız etmese de artık etmeye başladı sanki:( bu konuda sizlerden de destek almak adına yazdım. vereceğiniz önerilere şimdiden teşekkürler:)

:)) çok şekersin bilmiyorum neredeyim diyo ama yaptım işte tebrikler canım gerçekten buda önemli bir başlangıç inşallah yendiğin günüde görürüz..

cecemmmmmm sımdı ne yapmalıyımmm o kadr ısteklıyım kı sımdı ne yapmalıyım adım adım sler mısın bıde gerıdekı sayfaları okudum arkadaslardan bırı es denemesı yapamams parmaga alıstıgı ıcın yapamams bende ole olmam dımı :(

Canımcımm Süpersinn:16::16::16:

Şimdii İşaret Parmağa Geç. Onu Sonuna kadar sok. Daha sonra tekrar orta Parmak yapıcaksın.:10::10::10:

Ondan sonrada 2 parmağa Geçiceksin. Bu 2 parmakta İşaret ve orta parmak yanyana sokucaksın tatlımm:16::16::16::54::54::54:

lütfen bana yardım edin iki gün önce yine ilişkiye girebildim tam olarak bu şefer gerçekten yendim dedim ama dün akşam yine kaştım açmadım olmadı neden böyle oluyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen çok fazla yazmadım okumakla yetiniyorum ama :(

ecrinx
olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....

Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...

Canım Bunu kendinee yapmaa biraz sakin ol. Sen başardın zatenn.

Yaptın yapacağını artık kov gitsinn. Vajinismus Diye Bişey Kalmasın Hayatındaa:22::22:

Penise Otururken Ikınarak oturr bak nasıl kayıp gidiyorr. Acı Filan da yokk:16::16::16:

Back
X