Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımcımm Süpersinn:16::16::16:

Şimdii İşaret Parmağa Geç. Onu Sonuna kadar sok. Daha sonra tekrar orta Parmak yapıcaksın.:10::10::10:

Ondan sonrada 2 parmağa Geçiceksin. Bu 2 parmakta İşaret ve orta parmak yanyana sokucaksın tatlımm:16::16::16::54::54::54:

canm benm ck ıyı enerjii verıyosunn :) yaaa :D sımdı odaya gecıorum o zaman ısaret parmagı sonra orta parmak sonraaaaa ıkısı bırlıkte :D ayrıntıları anlatcam hemen :D

kızlar şimdi apartı yerleştiriyorum yarım saat sonra pnse geçcem inş dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr

çıkıyorum şimdi ama takip ediyorum burayı

Son düzenleme:
canm benm ck ıyı enerjii verıyosunn :) yaaa :D sımdı odaya gecıorum o zaman ısaret parmagı sonra orta parmak sonraaaaa ıkısı bırlıkte :D ayrıntıları anlatcam hemen :D

Hadi Bakalım Güzel Haberlerini Bekliyorumm..:16::16:

Nefes Egzersizlerini ve Ikınmayı unutmaa.. Acıda Yok zaten Bunuda Gördünnn:52::52::52:

kızlar şimdi apartı yerleştiriyorum yarım saat sonra pnse geçcem inş dua edin nolurrrrrrrrrrrrrr

çıkıyorum şimdi ama takip ediyorum burayı

Hadii Kuzumm Allahım Yanındaa olsunn:16::16:

Bol bol dua et. Sakin Olmaya Çalış. Acının Olmadığını hep söylüyoruz.

Penis Girdikten sonraki mutluluğu düşün hepp..

Nefes egzersizlerini ve ıkınmayı Unutmaa.. Tabi ki Bolcaa Jelde sürr.

2012 Bitmedenn sen bu işi bitir. Yeni Yılaa Yepyeni Bir senlee Girr:34::34::34:

Süper Haberlerle Gelll. Senin Güzel haberlerini Bekliyor Olacağızzzz:52::52::52::52:

:)) çok şekersin bilmiyorum neredeyim diyo ama yaptım işte tebrikler canım gerçekten buda önemli bir başlangıç inşallah yendiğin günüde görürüz..

cecemmmmmm sımdı ne yapmalıyımmm o kadr ısteklıyım kı sımdı ne yapmalıyım adım adım sler mısın bıde gerıdekı sayfaları okudum arkadaslardan bırı es denemesı yapamams parmaga alıstıgı ıcın yapamams bende ole olmam dımı :(

rhat ol canım sen çokiyi gidiyorsun bu hastalıkda parmak denemesini başarmak bile çok büyük birşey herşey adım adım olacak canım benim bende daha parmak denemesindeyim aparat hazırladım kulak çöpünden peçete sarıp streçledim tam orta parmak genişliğinde oldu onu yapabilirsem 2 parmak büyüklüğünde ayarlıcam sende böyle bir aparat ahzırla parmağınla yapmışsın gibi düşün ve ona alışmaya bak inş. aynı anda beraber yenicez canım sıkma canını :)

çok uzun zamandır bütün yazılanları hiç aksatmadan okuyorum, birbirinize verdiğiniz destekleri hayranlıkla takip ediyorum:)önceleri yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, okumanın yeterli olacağını düşündüm fakat birilerinin beni yüreklendirmesine cidden çok ihtiyacım var çünkü o yazdığınız parmak, aparat kelimeleri bile bacaklarımı sıkarak oturmama neden oluyor...malesef aynı sorunu yaşıyorum. evleneli 5 ay oldu, ilk zamanlar ara ara denemelerimiz oluyordu, ama her defasında olmayınca artık o da azalmaya başladı. eşimi ev arkadaşım gibi görüyorum. ilk başlarda eskiden kalma alışkanlığın verdiği rahatlıkla bu durum çok rahatsız etmese de artık etmeye başladı sanki:( bu konuda sizlerden de destek almak adına yazdım. vereceğiniz önerilere şimdiden teşekkürler:)

öncelikle yazmakla çok iyi ettin okumakda tabiki güzel ama birilerinden aynı şeyleri duymuş olsakda tekrar tekrar duymak çokk iyi geliyor canım seni çok iyi anlıyorum bende 3 ay doldu geçiyo işte evliyim gerçekten eşim bu konuyu dillendirmiyor beni sıkıntıya sokmaz ama ben sıkıntıdayım işte ben rahat olamıyorum bilinç altımda bir eksikliğim var bunu kabıl edemiyorum öncelikle parmak egzersiziyle başla canım iyice yıka tırnaklarını kes bol jelle ve aynada izliyerek masaj yapa yapa yavaşda orayı tanı öyle yapa yapa bi bakmışsın parmağın cuup diye giricermiş ıkınmayı ve bol nefes almayı unutma :)

cevabın için teşekkür ederim öncelikle. ilk olarak ayna alıp inceleme kısmını tamamladım ve kendi vücudumdan aslında ne kadar uzak olduğumu fark ettim, fakat diğer aşamalara hala geçemedim bu gidişle de geçemeyecekmişim gibi geliyor bazen... eşim çok sakin, çok anlayışlı artık gülüp geçiyor ''senden başka bu kadar nazlı var mıdır acaba'' diye. (aslında o zamanlar hemen bu siteyi açıp, yazılanları okutasım geliyor, bak benim gibi bir sürü kişi var diye:)) bu jel sürmeyi denicem fakat hangi markanın jeli olabilir bu konuda bilgim yok. sanırım marka ismi vermek de yasak. rica etsem özelden yazar mısın

cevabın için teşekkür ederim öncelikle. ilk olarak ayna alıp inceleme kısmını tamamladım ve kendi vücudumdan aslında ne kadar uzak olduğumu fark ettim, fakat diğer aşamalara hala geçemedim bu gidişle de geçemeyecekmişim gibi geliyor bazen... eşim çok sakin, çok anlayışlı artık gülüp geçiyor ''senden başka bu kadar nazlı var mıdır acaba'' diye. (aslında o zamanlar hemen bu siteyi açıp, yazılanları okutasım geliyor, bak benim gibi bir sürü kişi var diye:)) bu jel sürmeyi denicem fakat hangi markanın jeli olabilir bu konuda bilgim yok. sanırım marka ismi vermek de yasak. rica etsem özelden yazar mısın

kesinlikle siteyi göstermelisin canım eşler ozaman daha iyi anlayış gösteriyorlar...

ve sakın umutsuzluğa kapılma evet biz henüz bu hastalığı yenemediğimiz için bize zor geliyor ama birde yenenlerin yazısını düşün oda bize ışık oluyor değilmi..

başta zor gelir ama zamanla alışırsın canım bende öyleydim diğerleride öyleydi çünkü sakın korkma pes etme ben medicallerde satılan ultrason jelini kullanıyorum hiç bir zararı yok ve çokk ucuz netten sipariş ettim ve 1 lt 1 tl ydi düşün yani oakdar ucuz yakınlarda medical varsa ordanda litresini 4 tl ye alabilirsin rahatça bol bol kullanırsın canım..:)

ben de acaba kayganlaştırıcı jel mi ben onu eczaneye gidince nasıl isterim diye düşünüp duruyordum. valla çok sevindim buna:) hemen yarın ilk işim bundan almak olacak. bakalım inşallah bizler de yeni yıla girmeden buraya güzel haberlerle gelirizzz;)

Canım Bunu kendinee yapmaa biraz sakin ol. Sen başardın zatenn.

Yaptın yapacağını artık kov gitsinn. Vajinismus Diye Bişey Kalmasın Hayatındaa:22::22:

Penise Otururken Ikınarak oturr bak nasıl kayıp gidiyorr. Acı Filan da yokk:16::16::16:

ben üştte hiç yapmadım yapamam gibi geliyor şence naşıl olur daha mı kolay :(

ben de acaba kayganlaştırıcı jel mi ben onu eczaneye gidince nasıl isterim diye düşünüp duruyordum. valla çok sevindim buna:) hemen yarın ilk işim bundan almak olacak. bakalım inşallah bizler de yeni yıla girmeden buraya güzel haberlerle gelirizzz;)

evet canım gerçekten ultrason jeli bu yönden çok iyi bende çekinmiştim rahat ol tmmı heppimiz yenicez inşallah...

Back
X