kızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.
bana cevap verirseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum arkadaşlar.