Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr ya bişeyyy danışmak istıyorumm bennn sızleree şimdii ben eşimle penis denemesınee geçiceğim zaman içimdee çok degişk bişeyyy oluyoo yaaa anlamıyorumm sankıı olmick gibiiii egzersizde
fln öyle degilim penis demesine geçiceğm akşamıı tuaff olutyorumm benn off bunu atLatmak ıstıyuorumm bunu

canımm rahat ol...kendini eğer egzersizden farklı bişey yapıyor moduna sokarsan tabii gerilirsinn....bunun farkı yokki egzersizden hatta tek farkı var oda egzersizden daha kolay olmasıı:))))p...si denerkende her şeyiyle egzersiz yapar gibi dene..rahatolll...:24::24::24:

kızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.

bana cevap verirseniz, yorum yaparsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

Kimsecikler yok mu ne kimse bos durmuyo ne guzel biraz once esim yapmak istedi ama ben istemedim canim hic istemedi bugun nazlaniyim biraz dimi ama ;)

kızlar herkese iyi akşamlar. ben yaklaşık 3 hafta kadar önce burada sizlere egzersizler hakkında soru sormuştum. 4 aylık evliyim. daha önce bu siteyi bulmadan önce ne yapıcağıma dair hiç bir bilgim yoktu. burada parmak egzersizlerini öğrenince denedim. aparatla çalışmadım hiç ama bazı yorumlar okumuştum sadece parmakla çalışıp da yenen arkadaşları. ben de aparatsız olarak denedim. 2 parmağı rahat alıyorum. zaten ilk denememde de almıştım hemen. 3 parmak da biraz zorlanıyorum ama onu da zorlayınca acısa bile oluyo. yalnız sizin çalışmalarınız galiba uzun sürüyor. ben saatlerce çalışmıyorum. sadece girdirdikten sonra bırakıyorum. bugün eşimle denedik. daha önce hiçbir şekilde ucu bile girmemişti. bugün çok az,(sadece 2cm kadar belki) girdi.açıkçası ben buna biraz sevindim çünkü daha önce hiç girmemişti bile. Ama o kadar az girdi ki, çok şaşırdım orada tıkanıp daha fazla ileri gidemedi. burada okuduklarım mesela yarıya kadar girip, zorlandıklarını söylemişti. yani nasıl olur da o kadarcık girer, devamını getiremez anlamadım. biraz zorlayınca dayanılmaz bir baskıyla beraber acı hissettim. zorlamaya, dayanmaya çalıştım ama sanki oradan sonra gidilecek hiç bir yer yoktu. olmayınca da daha fazla acısına dayanamadım, bıraktık. sonra eşim bir de yönünü bulmak için 2 parmağını girdirdi. pembemsi bi kan oldu parmağı. kızlık zarı mı diye düşündüm ama o kadar başta değildir heralde de mi zar, o olamaz yani değil mi??? biraz uzun oldu ama o kadar sıkıntılıyım ki, herşeyi bi anda sormak istiyorum. bir de bizim şsyle bi sorunumuz var. eşimde denemeden sonra olmayınca yumuşama oluyo. normalde bana dokunmaya başladığı anda sertleşme olup, çok uzun süre sert kalabilmesine rağmen o işe sıra gelip de olmadığı zaman yumuşuyo ve bi daha uzun süre sertleşemiyo. bu nedenle denemelerimiz daha fazla devam edemiyo.

Canim oncelikle giristeki o basinc agri ve duvara toslama hissi tamamen yonle ilgili ay ben bi ara ic kismi sadece oraya kadar mi diye dusunmustum aslinda ordan itibaren yapimasi gereken p...sin yonunu popoya dogru ittirmk o kadar

Ve o leke kizlik zari olabilir

ayberk-ece teşekkür ederim. işte ben o yönü nasıl bulacağımı bilmiyorum. burada okuduklarım genelde kadın üstte. ama eşim pek istemiyo benim üstte olup elimle dokunup onu yönlendirmemi. kendisi üstte oluyo. yönü tam olarak bi açıklayabilir misin? yani mesela kadın yatar vaziyette, erkek üstte iken girdikten sonra aşağı doğru mu gitmesi gerekiyo(yani yer çekimi yönünde mi?) yoksa düz şeklide mi devam etmesi lazım.
bi de bu kan ne olabilir? zardan değildir heralde. çünkü o kadar çok girmedi. acaba tahriş oldup da duvarlarında mı kanama oldu ki?

ayberk-ece teşekkür ederim. işte ben o yönü nasıl bulacağımı bilmiyorum. burada okuduklarım genelde kadın üstte. ama eşim pek istemiyo benim üstte olup elimle dokunup onu yönlendirmemi. kendisi üstte oluyo. yönü tam olarak bi açıklayabilir misin? yani mesela kadın yatar vaziyette, erkek üstte iken girdikten sonra aşağı doğru mu gitmesi gerekiyo(yani yer çekimi yönünde mi?) yoksa düz şeklide mi devam etmesi lazım.
bi de bu kan ne olabilir? zardan değildir heralde. çünkü o kadar çok girmedi. acaba tahriş oldup da duvarlarında mı kanama oldu ki?

Kizlik zari bildigim kadariyla cok geride degil ama tahriste olmus olabilir.
Arkadaslar yonle ilgili resimleri paylasmisti ama bende vajiyi altta yendim yani esim ustte bende yatar vaziyette ama kesinlikle duz degil dedigin gibi yer cekimi yonune gore yani asagi dogru ilerlemesi gerek duz gittigi zaman tosluyo :16:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZ :46::46::46::119::119::119:

çekirdeKK
pap
karamsarrr

Kızlar forumun en karamsarı karamsarrr bile yendiyse kimse kendine yenemeyecek gözüyle bakmasın :1::1::1:

Halaylar 3 gelinimize :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]18 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.pelinata_[/td]
[td]23 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.deryauner[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.mufim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.hopefor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.gurbetnazli26[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.elab[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.çekirdeKK[/td]
[td]24 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.pap[/td]
[td]25 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.karamsarrr[/td]
[td]26 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]10.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]11.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:

canım ya ismimi orda görmek çok güzel:))))))Allah herkese nasip etsin o listenin en başında olmayı

kızzz sana nasıl sevindim nasıl sevindim ben anlatamamm hep sen aklımdaydın ya dedim bu kız bu karamsarlıkla yenerse herkez yener ve başardın öyle ışık oldunki bana anlatamam ve bak anlattığın hikayen bana birşey öğretti eşinin üstünde bacaklarını naltına yastık koyman çünkü bedne öyle denediğimde bacakboyu yetmiyordu wc gibide olmuyordu ama bu dediğin süpermiş:16: bayıldım tez zamanda bende denicem inşallah ben sendne oldu moldu acıdı şöyle oldu aman öldüm bittim gibi şeyler bekliyodum :1: e sende buakdar rahatlıkla bahsediyorsun püüü bizlereeeee çokkk çok çok tebrikediyorum seni kısa zamanda bebişinde olur inşallah öpüyorum canım..:21:

evet canım ben öyle bi çözüm buldum ve rahat oldu çok şükür.gerçekten acımadı bak ben söylüyosam inan:))aslında eşim yarıya kadar olunca inandım dediya bende öyle bende yapacağıma pek inanamıyodum:))bak sen rahat yaparsın çünkü istekli ve cesaretlisin bak 31 aralık son!!!

teşekkürler cevap için. şimdi çıkmam gerek ama sorularıma başka cevap veya yorum yapan arkadaşlar olursa sonra okuyabilirim. ve çok mutlu olurum. çünkü herkesin tecrübesi ve önersi faydalı olabilir. herkese iyi geceler.

evet canım reglim şu an 2 gün sonra bitcek:1::1: merak etme bi bitsin başlıcam hemen:) ben en son eşimin iki parmağıyla mumu bikaç cm kalınlaştırarak almıştım:1: o yüzden rahatımda yılbaşında yapamassam diye umutsuzlandım. eşim de çok heveslendi bekliyoruz yanii o günü dört gözle:52::52:

canım umutsuz olmak yok umutsuz olmak karamsar olmak benim işimdi:))ya sen eş parmağı yapıyosun ben onu hala yapamam çok ii durumdasın bence

emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşur:)[/QU

merhaba arkadaşım bende de sorun var ilişkiye girememe sorunu bu anestol pomad kremi kullansam olurmu?bide tam uyuşturuyormu ne olursun çok yardıma ihtiyacım var yardım edin

evet yarışa girmiştik birde yarıştan çekirdekk yendi karamsar yendii..

sen ben best birde gncmr tam hatırlamıyorum o vardı ben denedim olumsuz oldu tabi yılbaşına kadar daha var yine denerim :1:

ee şimdi deneme sırası senle best de deneyinde sizde çıkın artık yarıştan canım ben tek kalayım başlatan ben kalan ben :9:

ya niye sen kalıyosun sen bizden daha kolay yapacaksın gör bak.eğer yılbaşına kadar olmasın konuşmam seninle artık yazmam!!!!!!

emla anestezik bir krem,sürdüğün zaman yakıyor ve fiyat olarak pahallı.yanlış anlamazsan nacizane fikrim onun yerine anestol pomad kullanabılırsın o da ılk basta yakıyor ama emlaya göre daha az tabı bana göre:) fıyat olarak da daha uygun ayrıca.aslında anestezık kremler çözum degıl ama psikolojık olarak acı hıssetmyeceğini düşünmek rahatlatıcı olabılır.buarada tabı öyle ahım şahım bir uyuşma bekleme hayal kırıklıgına ugrama:) bir de bu tür anestezik krem kullanırken eşin prez. kullansın yoksa o da uyuşur:)[/QU

merhaba arkadaşım bende de sorun var ilişkiye girememe sorunu bu anestol pomad kremi kullansam olurmu?bide tam uyuşturuyormu ne olursun çok yardıma ihtiyacım var yardım edin

Canim anestol kullanabilirsin ama arkasimizinda dedigi gibi tamamen uyusturmuyo sadece agri hissini azaltiyo ben yendim ama hala kullaniyorum

canım ben o kremleride denedim olmuyo daha çok kasıyosun kendini.egzersileri düzenli yap hiç ihtiyacın olmayacak

Back
X