Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acıyacak diye korkmuyorsan kendinide kasmıyorsundur o zaman öyle miiiiii ?????
çünkü kendini kasarsan ancak penis vajiye girerken zorlanır...

bence senin yön problemin var ve nefesini iyi kullanamıyorsun :20::20::20::20::20::20:

egzersize devam et dediğim gibi penis denemesinden önce aparatı içinde beklet..

üstte olman ilk deneme için kolay burda herkes üstte yendi ama sen kendini nasıl iyi hissedersen o pozisyonu almalısın...
yön fotolarını incele penis bol kayganlaştırıcıyle yolunu öyle bir buluyorkii.

üstteysen ve eşine yüzün dönükse eşinin üzerine doğru eğil çünkü penis popoya doğru gitmeli :17::17::17::17:
eğer üstte ve arkan dönükse eşinin bacakalrına dopru eğilmelisin..
alttyasan poponun altına yastık koyup yükseltmelisin eşinde penisi popoya doğru ittirmeli ..
Bugun deneyecegim ne
Olur dua edin;((( kurtulayim su iletten popoya yastik koymayi deneyecegim.insallab gece sizinle mutlu haberi paylasirim cpk tesekkur ederim;)

Bugun deneyecegim ne
Olur dua edin;((( kurtulayim su iletten popoya yastik koymayi deneyecegim.insallab gece sizinle mutlu haberi paylasirim cpk tesekkur ederim;)

önce aparatı içinde beklet sonra penisi al hemen..

altta denemek istiyorsan dene ancak pes etme olmazsa üsttede dene...
üstte sanki penisi aparatı tutar gibi tutup vajiye yerleştirmek ve ilerlemek daha kolay oluyor :1::1::1:

inşallah olur canım kenidne güven kasma derin nefeslerle kontrol et vajinayı akslarını sıcak ortam oluştur. elektirikli soba yak ve gerekirse ter içinde kalacak şekilde sıcak olsun oda.. işe yarıyor kesinlikle..

arkadaşlar kafayı yemek üzereyimm sizleri yeni buldum ve benim gibi inmsanları görmek birazda olsa kendimi iyi hissetmemi sağladı arkadaşlar yazdıklarınıza bakıyorum mum parmak vs bn bunları bile yapamıyorum düşünmesi bile içi,mi kaldırıyor... 2,5 yıllık evliyim ve artık bıktımmm kimseyle paylaşamadığım bu dert beni yiyorrrr

arkadaşlar kafayı yemek üzereyimm sizleri yeni buldum ve benim gibi inmsanları görmek birazda olsa kendimi iyi hissetmemi sağladı arkadaşlar yazdıklarınıza bakıyorum mum parmak vs bn bunları bile yapamıyorum düşünmesi bile içi,mi kaldırıyor... 2,5 yıllık evliyim ve artık bıktımmm kimseyle paylaşamadığım bu dert beni yiyorrrr

hoşgeldin canım.burda herkes senin gibi düşünüyordu.bende aynen egzersiz düşüncesi bile içimi kaldırıyor diyordum.ama yaptım ve yendim.kafamızda büyüttüğümüz gibi bir şey değil gerçekten.bunu yaşayınca sende anlayacaksın.herkes nasıl yaptıysa sende yaparsın.burayı takip edip yenenlerden bir farkın yok buna inan önce.kendine güvenmelisin ve sayfayı takip ederek egzersizlere başlamalısın canım.başaracaksın emin ol

yenme umudu ile burdayım kimseye birşey diyemiyorum belki tanımadığım insanlar derman olur bana yardım edin bana da lütfen başlayacağım dnemeye umarım sayenizde bu işgebce biter

yenme umudu ile burdayım kimseye birşey diyemiyorum belki tanımadığım insanlar derman olur bana yardım edin bana da lütfen başlayacağım dnemeye umarım sayenizde bu işgebce biter

tanıdığımız insanlar yaşamadıkları için malesef hiç yardımcı olamıyorlar canım.ama burda herkes seninle aynı durumu yaşadı seni anlııyor.sıkıntılarını paylaşıyor ve tanıdıklarından bile daha yakın oluyorlar.seninde kendine güvenmen lazım.vakit kaybetmeden egzersizlere başla..eldiven yada prez. kullanarak parmak egzersizine başlayabilirsin.kayganlaştırıcı jelde kullanman gerekiyor egzersiz için.serçe parmağına jel sürerek yavaş yavaş almaya çalış.arkadaşlar yardımcı olacaktır sana sayfayı takip et sürekli canım

çok ama çok teşekkür ederim lütfen beni ynlız bırakmayın ve şu illeti yenmeme yardımcı olun bundan sonra hergün sizinleyim ve dediklerini yapmaya çalışacağım canım benimm çok sağol

Ne kadar büyütmüşüm gözümde, ah neler çektim bu yüzden. Ne kadar ağladım, ne kadar bunaldım, ve ne kadar boşanmak istedim :43:

Ve ben bunu yendim, tek sorunum her şekilde yönü rahatlıkla bulamamak. Ne kadar canım acıdı bu güne kadar, hem de boşu boşuna.

Emin olun benim kadar canı yanıp da o kadar çok ağlamış bir insan bunu yendiyse siz haydi haydi yenersiniz :34: Burda en umutsuz vaka bendim. Hadi şimdi sıra sizlerde canlarım, benim bunu başardığım pozisyonu da anlatayım:

Eşim altta ben üstte, birbirimize 90 derece açıyla oturdum, sadece girişte bir yanma oldu o da sıcak su falan yapıp da kaslarımı gevşetmediğim için oldu. Sonra hiç ama hiç birşey hissetmedim. Orda birşey olduğunu bile hissetmedim, dokundum öyle inandım başardığıma. Ne acı ne başka bişey. Bu benim için hayaldi, olacağına inanmadığım hayalimdi. Kendime bile küsmüştüm, gerçekten ümidimi kestiğim anda başardım bunu. Allah herkese nasip etsin canlarım. Rabbim yardımcınız olsun.

Siz aparat falan da yapıyorsunuz, ben bunların hiç birini yapmadım :51: Bunu ben başardıysam ohooo siz neler başaramazsınız :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa arkadaşlar bana gülmeyinde ben şimdi parmak egzersizlerine başladığımda kızlık zarı bozulmaz mı ki çok mu açık sordum bu soruyu ama sormam lazımdı:(

çok ama çok teşekkür ederim lütfen beni ynlız bırakmayın ve şu illeti yenmeme yardımcı olun bundan sonra hergün sizinleyim ve dediklerini yapmaya çalışacağım canım benimm çok sağol

merak etme canım destek olur herkes burda birbirine.yenen arkadaşların başarı hikayelerinide oku.seninle benzer şeyler yaşadıklarını anlayacaksın ve faydalı olur senin için.

Ne kadar büyütmüşüm gözümde, ah neler çektim bu yüzden. Ne kadar ağladım, ne kadar bunaldım, ve ne kadar boşanmak istedim :43:

Ve ben bunu yendim, tek sorunum her şekilde yönü rahatlıkla bulamamak. Ne kadar canım acıdı bu güne kadar, hem de boşu boşuna.

Emin olun benim kadar canı yanıp da o kadar çok ağlamış bir insan bunu yendiyse siz haydi haydi yenersiniz :34: Burda en umutsuz vaka bendim. Hadi şimdi sıra sizlerde canlarım, benim bunu başardığım pozisyonu da anlatayım:

Eşim altta ben üstte, birbirimize 90 derece açıyla oturdum, sadece girişte bir yanma oldu o da sıcak su falan yapıp da kaslarımı gevşetmediğim için oldu. Sonra hiç ama hiç birşey hissetmedim. Orda birşey olduğunu bile hissetmedim, dokundum öyle inandım başardığıma. Ne acı ne başka bişey. Bu benim için hayaldi, olacağına inanmadığım hayalimdi. Kendime bile küsmüştüm, gerçekten ümidimi kestiğim anda başardım bunu. Allah herkese nasip etsin canlarım. Rabbim yardımcınız olsun.

Siz aparat falan da yapıyorsunuz, ben bunların hiç birini yapmadım :51: Bunu ben başardıysam ohooo siz neler başaramazsınız :ssz:

yaa ne mutlu sana ben tamamen umutsuzum canım benimmm ben tutamıyorum bile yaa tarif edemiyorum neden böyle oldum ben yaaaaaaaa

haklısın canım ya bu karamsarlık nereye kadar dimi:) valla sana helal olsun henüz yenmeyen arkaaşlardan en pozitif sensin.herkese örnek oluyosun.en yakın zamnda yeneceksin inşallah.ben sana çok inanıyorum güzel haberler alıcaz senden yakında inşallah:)

inşallah canım yani canımı sıkmamaya çalışıyorum ozaman hayat benim için çekilmez olur birazda kendi huyum sanırım canımı sıkmayı sevmiyorum :)) dualarınıza ihtiyacımız var :16:

merak etme canım destek olur herkes burda birbirine.yenen arkadaşların başarı hikayelerinide oku.seninle benzer şeyler yaşadıklarını anlayacaksın ve faydalı olur senin için.

okuyacağım ya ben çok umutlandım ama hepiniz benden çok iyisiniz bende o yürek yok 2,5 yılımı ziyan ettim ben ve ziyan olmayada devam ediyor sayenizde inşallah kendime güvenim hgelecek diye umut ediyorum..

Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyim ;) ben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi :( :( :( Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.

Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldm :( neyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee :D :D

Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim.. :D Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm :(( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim ;) eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))

süper gerçekten çok sevindim canım sen halay istersinde biz çekmezmiyiz tebriklerrrrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::66::66::66::71::124::124::124::124::124:

okuyacağım ya ben çok umutlandım ama hepiniz benden çok iyisiniz bende o yürek yok 2,5 yılımı ziyan ettim ben ve ziyan olmayada devam ediyor sayenizde inşallah kendime güvenim hgelecek diye umut ediyorum..

pes etmek yok canım hepimiz başarıcaz sakin ol kafanı rahatlat herşey yoluna girecek inş.

inşallah canım yani canımı sıkmamaya çalışıyorum ozaman hayat benim için çekilmez olur birazda kendi huyum sanırım canımı sıkmayı sevmiyorum :)) dualarınıza ihtiyacımız var :16:

en güzelini yapıyorsun canım :) her zaman dualarımdasınız canım herkes kurtulsun bu sıkıntıdan inşallah en en yakın zamanda

seni o kadar iyi anlıyorumki şuan ne desem boş ama bende burda herkes çok iyi ben onlar gibi değilim başaramıyorum diye düşünürdüm hep üzülürdüm.ama çok yanılmışım.burda kimse senden iyi değil sadece kendine güvendi ve cesaret ettiler başarmak için azmmettiler.aynısını sende yapacaksın kendini kimseden farklı görme.hepimiz aynıyız ve kadınların isteyince başaramayacağı hiç bir şey yok.

seni o kadar iyi anlıyorumki şuan ne desem boş ama bende burda herkes çok iyi ben onlar gibi değilim başaramıyorum diye düşünürdüm hep üzülürdüm.ama çok yanılmışım.burda kimse senden iyi değil sadece kendine güvendi ve cesaret ettiler başarmak için azmmettiler.aynısını sende yapacaksın kendini kimseden farklı görme.hepimiz aynıyız ve kadınların isteyince başaramayacağı hiç bir şey yok.

çook haklısın inşallah arkadaşlar sizler bana örnek olacaksınız ve bu illetten ömür boyu kurtulacağım denemeye başlayacam bende artık sizi takip etmekten başka çaremde kalmadı zaten doktora gidiyorum motive ol vsvs yaparsn iyo 2,5 yıldır olmayan şeyi bir anda nasıl yapacaksam drdanda çare yok bana dediğim gibi sizlerle inşallah yenecem bende

çook haklısın inşallah arkadaşlar sizler bana örnek olacaksınız ve bu illetten ömür boyu kurtulacağım denemeye başlayacam bende artık sizi takip etmekten başka çaremde kalmadı zaten doktora gidiyorum motive ol vsvs yaparsn iyo 2,5 yıldır olmayan şeyi bir anda nasıl yapacaksam drdanda çare yok bana dediğim gibi sizlerle inşallah yenecem bende

aynen canım sabırlı ol bak bende daha yenemedim öncelikle kafandaki olumsuzlukları çıkarıcaksın ve egzersizleri bir ev işi gibi düşünüceksin ve normal hayatına katacağın birşey olacak inan bak stressiz şekilde egzersizlerine devam edersen kendini unutursun sonra bi bakmışın başarmışsın sana yazdığım herşey kendim içinde geçerli başarıcaz inşallah canım Allah yardımcımız olsun...

Back
X