Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarımm Ben Geldimm:16::16:

Sorusu Olan Varsaa Hemen yanıtlamaya Çalışırımm:54::54::54:

Efettttttt sorummmm varrrrr;(( eşim kaç gündür yaklaşmıyor bendede aslında çok istek yok o öle yaptıkları uzaklaşıyorum orta parmağımı rahat alıyorum en son ilk kez eşimle denediğimde tamda dediğin gibi pozisyon aldım ve tam giriyordu hemde rahat ama eşimin pns indi ;( iki uç gündürdee bile yapmıyoruz bu akşam kesin dedi giderken o gelene kadar neler yapim nasıl hazırlanim egzersiz olarak?

Efettttttt sorummmm varrrrr;(( eşim kaç gündür yaklaşmıyor bendede aslında çok istek yok o öle yaptıkları uzaklaşıyorum orta parmağımı rahat alıyorum en son ilk kez eşimle denediğimde tamda dediğin gibi pozisyon aldım ve tam giriyordu hemde rahat ama eşimin pns indi ;( iki uç gündürdee bile yapmıyoruz bu akşam kesin dedi giderken o gelene kadar neler yapim nasıl hazırlanim egzersiz olarak?

Canım Öncelikle Ne şekilde Egzersiz yapıyosan bugünde aynısını Yap..

Sakin Olman gerekiyor. Dediğimiz şeyleri aynen Uygula Zaten.. Nefes egzersizlerini ve Ikınmayı unutmaa..

Artık Bitir Şu İşi. Yılbaşına Yepyeni bir senle Gir. Acı yokk ! Bunu aklından Çıkarmaa:34::34:

Canım Öncelikle Ne şekilde Egzersiz yapıyosan bugünde aynısını Yap..

Sakin Olman gerekiyor. Dediğimiz şeyleri aynen Uygula Zaten.. Nefes egzersizlerini ve Ikınmayı unutmaa..

Artık Bitir Şu İşi. Yılbaşına Yepyeni bir senle Gir. Acı yokk ! Bunu aklından Çıkarmaa:34::34:

Cokkkkkkk guzellllll haberlerle gelicem inşallahhhh;);))))

Benki Hopefor Allah ıma şükrederek başlıyorum.

Dile kolay 6 yıl… 27’den 33’e tam 6 yıl… en güzel yıllarım uçtuuu gitti artık arkada kalan yıllar için yapılacak bişey yoktu ama önümde süresini benim de bilmediğim uzun ve güzel yıllar olmalıydı… 1. yıl olmadı… 2. yıl olmadı… 3. yıl olmadı… 4. yıl olmadı… 5. yıl olmadı… 6. yıl artık bişeyler yapmam lazımdı…

Henüz bu siteden haberim yokken bir cesaret orta parmağımı almak istedim ve evet aldım hem de hiç zorlanmadan… gördüm ki düşündüğüm gibi bi durum yok aslında. Önceleri eşime söyleyemedim çekindim ki biz evlenmeden önce 7 yıl birlikteydik… ama utandım işte parmak ne demekti hiç yapılır mıydı böyle bir şey! Sonraları yine denedim her fırsatta tekrar tekrar aldım ve hepsinden sonra da bi cesaret bi azim penis denemesi… sonuç ne? Hüsran… Sonraları düşündüm orta parmağım giriyosa daha kalın bişeylerde girer ama ne? Neler aklımdan geçirmedim ki:) mum aklıma geldi sonra… ama hadi içimde kırılsa… nasıl çıkarırdım… dr. a gitmem gerekirse nasıl açıklardım… bişey bulamadım… bu arada kocama orta parmağımı aldığımı söyledim… benim her şeyin en iyisini hak eden kocam nasıl mutlu oldu… ben 1000 misli. Hep benim yanımda oldu, hiç yüzüme vurmadı. Ama bebek istiyorduk ve “dr. a danışalım istersen, bu durumda olman benim için mühim değil ben seni her halukarda seviyorum ama bebek sadece sevgiyle olmuyo ki ”dedi :) haklıydı… o ara bende olmazsa gidicem diye kendimle konuşmaya başlamıştım çoktan… bu sırada şimdilerde aparat tabir ettiğimiz şeyleri :) arayışım devam etmekteydi. Ama bulamadım, hep kendimi kastığımda içinde kalır korkusu gerdi beni…

Veee aylardan EKİM ben google a “vajinusmusu kendi kendine yenmek mümkünmü” cümlesini yazdığım sonrasında içimde umut çiçekleri açtıran ay:) … sonra kadınlar klubü… yazılar, yazılar, yazılar… Allah ım burada herkes ben gibi… bu kadar çok muymuşuz? Sonra okumalarım başladı… aaaaaa parmak egzersizi diyolar… ama ben bunu yaptım, hem de utana sıkıla, doğru mu yanlış mı kaygısı yaşayarak yaptığım şeyi yapıyor herkes, hem de dr. ın da verdiği bi ödevmiş bu... anlatam size kalbimin nasıl attığını, gözyaşlarımı… başardıııım yazanları okudum okudukça da ağladım… hiç kaçarı yoktu üye olcaktım hem de hemen… hemen olamadım bir sürü terslik… 2 gün sonra tekrar denedim ve oldu. 01/11/2012 artık üyeydim… ilk mesajımı neden bekledimse ertesi gün atmışım ve ilk mesajım

“cadikedi kullanıcısından alıntı
"Ben 10cm bile yapmadan yendim Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz"
"hopefor
"merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedim, hemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.”

Olmuş… aaa bakın unutmuşum o gün 2 parmak almışım:) sesimi ilk duyanlar cadıkedi beray ve seiss olmuş… o cevapları aldığımda sandım ki dünyayı avcumun içine koymuşlar al senindir gönlünce yaşat demişler :)

Ondan sonra serüvenim başladı. Herkese çoook teşekkür ederim ama cadıkedi her aşamamda yanımdaydı ben parmağımdan başka bişey alamazken( aparat alamayanlara en büyük tavsiyem aparat deneyin çünkü benim için aparat o zamanlar penis neyse oydu ilk defa kendi parçam olmayan bişey vajinama girmişti) aparat almamı sağladı ama ne uğraş, hadi oldu olacak bak ben buradayım alana kadar beklicem… daha neler neler. Az nazımı çekmedi benim:) sonra beray; eş denemesi dedi durdu hep… iyiki demiş :) kocama güvenim geldi artık o da biliyodu içerisini yanlış bişey yapmazdı, başka bi yere zorlamazdı. ( bi kontrol manyağı olarak aslında ona değil kendime kanıtlamıştım) berayım Allah razı olsun canım. Sonra althea girdi dünyama ve ecrinim, geç tanıştık sizinle ama iyiki tanışmışız, ve şimdi adını hatırlayamadığım arkadaşlarım...

canım benim yaa :) nasıl mutlusun rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah yenen arkadaşların hepsine çom sevindim ama sana bam başka daha çok sevimdim :) topiğe girince ilk sana bakıyodum gelin haberini okumak için :) rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah 2 cihan saadeti nasip etsin :) kısa zaman da bebiş de varsin hayırlısındann ama :)

hiç yakışıyo mu sana!!!!!!!! hepimizin umutsuz zamanları oldu. önemli olan hiçbir şeyin azmimizi kırmaması. canım toparlaman yazım kendini. sen olmazsan ne olacak, olan sana olacak yaşayacağın güzel günleri elin tersiyle itiyor musun, hepimizin yaşadığı bu başarı zevkini, bu işi bitirmiş olmanın hazzını yaşamak istemez misin? bittiiğinde, gözlerini ilk açtığında her zaman baktığın eşyaların gözüne daha güzel görünme lüksünü kaçırmak mı istiyorsun? hayııır lütfen pes etme tüm bunları yaşamayı sen de hak ediyorsun...

Kırıldın mı çok,yoruldun mu yoksa
Nedir esaslı neden?
Yarım kalamaz insan
Emin misin bu kadar kendinden

Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya...

süpersinn şairlik de var maşallah :9:

kızlar hepinizin şimdiden yeni yılı kutlu mutlu olsun ben bir kaç günlük şehir dışına gidiyom belki giremem ama gizli takipçiniz olurum :9: inş yeni yıla kadar gelinlerimiz çoğalır care1 yaseminA cecemm best ve diğerleri haydi bakalım yeniyıl gelini olun halaysız girmeyelim yeni yıla hepinizi öpüyorum muckk iyi akşamlar.

kızlar hepinizin şimdiden yeni yılı kutlu mutlu olsun ben bir kaç günlük şehir dışına gidiyom belki giremem ama gizli takipçiniz olurum :9: inş yeni yıla kadar gelinlerimiz çoğalır care1 yaseminA cecemm best ve diğerleri haydi bakalım yeniyıl gelini olun halaysız girmeyelim yeni yıla hepinizi öpüyorum muckk iyi akşamlar.

seninde canım yeni yıl hepimize hayırlı gelir inşallah.... kendine dikkat et ve hiç birşeyi kafana takma çünküüü sennnn BAŞARDIN :)

ve sakın sakın bizler için dua etmeyi unutma canım öpüyorum:21:

hoşgeldin canımmm :))

hopefor hikayen beni çok etkilediiiiiiiiii böyle birr gittim geldim Allah mutluluğunuzu daim eylesin 2 3 kez okuyorum ben bazen bu başarı hikayelerini yinede etkileniyorum:16:

h.buıldukkk canımmm ayyyyyyyyyyyyy bugun bende bir mutlulukkkkkkkk varrrrrrrr yaa eşimdee ses sistemii kurduu acayip bir ses çıkıyoo süperrrr sabahtan beriii kapıyaaa çocuklarr gelıyoo abla kıscakmısnzzzz bıraz annem kızıyoo diyoo ayyy kim takarrrrrrrrrrr bugun mutluyum :)))))))))))))))))))))))

seninde canım yeni yıl hepimize hayırlı gelir inşallah.... kendine dikkat et ve hiç birşeyi kafana takma çünküüü sennnn BAŞARDIN :)

ve sakın sakın bizler için dua etmeyi unutma canım öpüyorum:21:

ayyy cnm benım güzell dileklerınnn için çok teşekkür edrımmm senınde yenı kutluu olsunnn sağlık mutluluk hzuurr hiç eksik olmasınnn

h.buıldukkk canımmm ayyyyyyyyyyyyy bugun bende bir mutlulukkkkkkkk varrrrrrrr yaa eşimdee ses sistemii kurduu acayip bir ses çıkıyoo süperrrr sabahtan beriii kapıyaaa çocuklarr gelıyoo abla kıscakmısnzzzz bıraz annem kızıyoo diyoo ayyy kim takarrrrrrrrrrr bugun mutluyum :)))))))))))))))))))))))

sen yenmişmiydin cnım :)

deliiiii hadi bu mutlulukla bu gece vajiyi at git hayatından hadi göreyim seni kuzucuk:46:

Back
X