Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana da eşim doktora gdelim diye yalvarmıştıda gtmemiştim burda kendi kendine yenen arkadaşları gördüm hele hiç gtmek gelmedi içimden:19: canım sen egzersizlere başla hiç vakit kaybetmeden:10: egzersiz dediğim parmak egzersizi yani. serçe parmağınla başla . orta parmak başparmak, iki parmak... zaten sen serçe parmağını al sonra biz yönlendircez seni. hiç mi alamıyosun penisi:15::15:

Hayır hiç alamıyorum hala kızım anlayacağın inşallah olur ya. peki bu egzersizeri nasıl yapıcam ?

Hayır hiç alamıyorum hala kızım anlayacağın inşallah olur ya. peki bu egzersizeri nasıl yapıcam ?

bende kızım daha:1::1: egzersiz aşamasındayım ama:1: canım önce bi kayganlaştırıcı temin et. durex veya okeyin olsun mümkünse . serçe parmağına bolca sür. vajina girişine doğru itmeye başla, bunları yaparken bolca nefes al ver vee kendini kasma sakın. zaten serçe parmağını soktuğun an kendine güvenin gelicek. diğer aşamalar kendiliğinden gelicek:27: ben buraya grmeden önce hiç yapamam sanırdım parmak egzersizini. ama faydasını gördükten sonra önyargılarım yok oldu:1: inan başarıcaksın

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evliyim eşimle hala birlikte olamadım çok araştırdım sanırım bende vajinismusum.her denememizde eşimi itiyorum,ağlıyorum,korkuyorum acıyor diyorum ve olmuyor işte.eşim bu konuda çok anlayışlı davranıyor ama böyle nereye kadar bilmiyorum o kadar kötü bi durum ki anca beni yaşayanlar anlar.doktora gidelim diyorum ama bir türlü gidemedik hep tamam diyo eşim ama daha hiç gitmiş değiliz ne yapıcam bilmiyorum nasıl yenicem bunu nasıl atlatıcam......sadece böyle netten araştırıyorum o kadar.İstanblda saygın bey varmış çok da profesyonel olduğnu öğrendm çokda pahalı telfnda da konuştum kendisiyle ama eşim burda doktor yokmu diyor tamam gidelim hadi deyincede gelmiyor her zaman bir işi mutlaka oluyor.sesimi duyan varsa bana yardım edinnnnn.... :((

hiç bi şekilde içinde korku 9olmasın canım bak bizlerde senin gibiyiz bizlerde tecrubesiz bilgisiz buralara geldik burda yeniden doğduk diyebili,rim şükürler olsun ve sende burayı buldun sende yeniden doğacaksın ve hepberaber bu illeti yenicez sakın moralini bozma sakın bu işlerde moral çok önemli az sabır canım ve egzersizler ultrason jelini öneririm hem ucuz hemde zararsız medicallerden alabilirsin.. serçe parmağınla başlarsın yavaş yavaş ilerlersin tabi öncelikle al aynayı karşına vajini incele jelleyip masaj yaparak alışmaya çalış gerisi gelir aç bir müzik ohh keyfine bak :))

canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
,

canım ne demek yapamam bende yapamam diyordum diğerleride yapamam diyordu ne demek yani ben bunu kendime söylüyordum ilk sonra burda onca insan yapmış etmiş yenmiş sonra kendimden utandım ya ben yapamam diyemiyorum anlıyormusun sende diyemezsin bunca insandan ne farkı nvar senin onca sayfalar dolusu bilgi mükemmel ya daha ne istiyon ki halen yazdığında sana cvp verecek birsürü insan var sakın bu yapamam lafını hafızandan sil yeni sayfa başlıyorsun hemennnn..
ne istiyorsan sor öğren ve başla birdaha duymicaz yapamam edemem sende BAŞARACAKSIN !!!

canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
,

canım ne demek yapamam bende yapamam diyordum diğerleride yapamam diyordu ne demek yani ben bunu kendime söylüyordum ilk sonra burda onca insan yapmış etmiş yenmiş sonra kendimden utandım ya ben yapamam diyemiyorum anlıyormusun sende diyemezsin bunca insandan ne farkı nvar senin onca sayfalar dolusu bilgi mükemmel ya daha ne istiyon ki halen yazdığında sana cvp verecek birsürü insan var sakın bu yapamam lafını hafızandan sil yeni sayfa başlıyorsun hemennnn..
ne istiyorsan sor öğren ve başla birdaha duymicaz yapamam edemem sende BAŞARACAKSIN !!!

Ay ben SYDMR yazdı sandım meğer karamsarrı alıntı yapmış ee senin yazdığın nerde anlamadımki öncesindede aynısını yapmışssın töbe töbee bedne sana cvp veriyorum sanıyorum:53: :47:

kızlarrrrrrr bol jellin avantasıı neee
bacım kayganlaştırmak amaç.... ama bunu bir çok yolla yapanlar oldu bebe yağı bebanten krem emla anestol gibi uyuşturan kremlerrr bunları şiddetle tavsiye etmiyorummmmmmmmmmmmmmm..... mantar enfeksiyon kaşıntı ph bozukluğu yapmaktaaa sakın haaaa... peki ne mi ? tabiki okey durex vb kayganlaştırıcı cinselliğe yönelik ph dengeleyici olan jeller... ha bazı arkdşlar su bazlı ultrasan jeli kullansa bile inannın o kayganlaştırıcı jellere göre inanılmazzz kuruyor ve kurutuyorrrr yıllarca vajili kalan biri olarak bir çoğunu kullanmış test etmiş ama onaylamamış biri olarak yazıyorummmm bacılar :21:

katılıyorum ve biz henüz yenememiş olanlarında sizlerin dualarınıza ihtiyacı var canım...:16:

ahhhh cecemmmm sanırım yeni mi üye oldun yakın zamanlardaaa olsa gerek... dualarım inan bu noktada herkesle ben ki kurtuldummmm rabbim kimseyi bırakmasın bu sıkıntılardaaaaa... hem anatomik hem psikolojik dert vermesin allahım bacım.... sen de ne aşamadaaa bilemem ama burda bulunman hatta yazıyor olman emin ol %85leri geçtiğine kanıttır... sadece Allahında izniyle olacağı günü bekliyordurrr inana çokkkk kolay ve rahat atlattıkdan sonraaaa.. yani egzersize devammmm bacılarrrr birdeee kafanıza yapabiliyorum ediyorum harikayımmm diyin ve kendinizdeki ilerlemeyi görün...aynada bile bakamazken vajiye parmak sokmalarrr sonraaaa boğumları tek tek hattaaa çift çift geçmeler

5cmler 8cmler 10cm lerrrr.... işte bacılarrrr bir çoğunuzdaki gelişmeler ortadaaaaa yaptıklarnıza ve aşamalarınıza inanınnnnn olacak anı yakındırrrr... hadi bakalım iyi hafta sonları bacılarrrr :21: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evliyim eşimle hala birlikte olamadım çok araştırdım sanırım bende vajinismusum.her denememizde eşimi itiyorum,ağlıyorum,korkuyorum acıyor diyorum ve olmuyor işte.eşim bu konuda çok anlayışlı davranıyor ama böyle nereye kadar bilmiyorum o kadar kötü bi durum ki anca beni yaşayanlar anlar.doktora gidelim diyorum ama bir türlü gidemedik hep tamam diyo eşim ama daha hiç gitmiş değiliz ne yapıcam bilmiyorum nasıl yenicem bunu nasıl atlatıcam......sadece böyle netten araştırıyorum o kadar.İstanblda saygın bey varmış çok da profesyonel olduğnu öğrendm çokda pahalı telfnda da konuştum kendisiyle ama eşim burda doktor yokmu diyor tamam gidelim hadi deyincede gelmiyor her zaman bir işi mutlaka oluyor.sesimi duyan varsa bana yardım edinnnnn.... :((

Canımm Doktora Gidip Fiziksel Olarak Muayene olman lazım..:34:

Acaba Fiziksel Bir sorun varmı yokmu ? Bunu Öğrenmemiz Lazım ki. Egzersiz aşamasına Geçelim.

Merak etme Burda Yalnız değilsin. Sana Hepimiz yardım edicezz:16::16::16:

vallaaa kızlarrrr özendiryonuzzzzz benimde tanışmak istediğim bir kaç arkdş varrrr:)

ohh oh ne güzelde gezmişiniz harikaaaaa egzersize devam ama bacılarrrr.... ankarada yokmu kimseee kızlar:D

Ankara'da Cadikedi var bildiğime göree tatlımm:16::16::16:

ben hep diyorum yakın olan arkadaslar bulusabiliriz diye ama nerdeee best ve sen nerde oturuyosunuz

best ve yaseminA istanbul'da Oturuyorlar. Kgokce'de Ankara'da Oturuyor..:8:

Ben İse Antalya'daa:10::10::10:

Canim bende egzersiz yapamam diyodum ve yapamadim da zaten esim bile parmagini skunca geriliyodum icim bi garip oluyodu ve en son dr. a gittim bana anestol yazdi fiyatida 2lira tabi ben arastrmak istedim anestol nasil bisey diye ve bu suredeki denemelerimizde de hep basarisiz oluyodum krem hakkinda yakiyo ediyo nilmem ne bi suru sey soylendi ve kapagini bile acmadim bir ay boyunca ve sonra baktim bu boyle olmayacak vakit geciyo en son bi cesaret surdum anestolu hafiften yakiyo aaaa dedim yandim anam dedikleri bu muymus bide benim canjm cok tatlidir dusun yani ve anestolu kullandigim ilk gun ben bu illetten kurtuldum ve su an bebek calismalari yapiuoruz sende dene denemekten zarar gelmez oyle de yapamazsan mecburen egzersiz

Kıazlaaaaaarrrrrrr çıldırıcammmmmmm inanın çıldırıcammmm yaaaaaa ühüffffff yaaaaa;((((((( eşimle denemeyi bırakın hiçbişe yapamıyoruz yaaaaa;(((((kaç gündür delirtti beniiii kaç gündür erteliyo bu vaji durumundanda bıktı tabi artık;((( anlıyorum ben onu ama bişeleride sık sık yapmazsak araya zaman girdikte tamamen uzaklaşıyoruz cinselliktennnn;((( ne yapıcammmmm yada ne yapmalıyım bilmiyorum ya birde benimde canım istemiyo ya acaba bi ilaç falan varmıdırrr;((((

Kıazlaaaaaarrrrrrr çıldırıcammmmmmm inanın çıldırıcammmm yaaaaaa ühüffffff yaaaaa;((((((( eşimle denemeyi bırakın hiçbişe yapamıyoruz yaaaaa;(((((kaç gündür delirtti beniiii kaç gündür erteliyo bu vaji durumundanda bıktı tabi artık;((( anlıyorum ben onu ama bişeleride sık sık yapmazsak araya zaman girdikte tamamen uzaklaşıyoruz cinselliktennnn;((( ne yapıcammmmm yada ne yapmalıyım bilmiyorum ya birde benimde canım istemiyo ya acaba bi ilaç falan varmıdırrr;((((

canım merhaba, birlikte olmayı mı yoksa denemeyi mi reddediyo kocan? tabi onların ruh durumu da sarsılıyo bizimki gibi. ama bir an önce kurtulmak için sabredip mümkünse hergün deneyip en kısı sürüde atlatmaya çalışmak lazım ama değilse en azından 2 güne bi denerseniz senin menfaatine olur. isteksizlik konusuna gelince erkekler için degişik alternatifler var ama kadınlar için olmadığını biliyorum. bir ara tarçım kadında isteksizliğe iyi gelir diye duyduğumu hatırlıyorum ama doğruluğu konusunda bilği sahibi değilim. ama isteksizliğin gerginlikten de olabilir canım çünkü denemelir sırasında bende de olmuştu ama üzerine gittim bazen zorladım kendimi çünkü aşama kaydettikten sonra ara vermek iyi olmaz.ümitlerini ve çabanı ayakta tutman lazım tatlım

kızlarrr lütfen yardım hani yön sorunu vardı ya biraz aştık gibi ne kdarı giriyo bilmiorum amaoluyo ... ama neden kan gelmedi ya canım sıkılıo :((( az bişi girsede kan gelmez mi sizde ne zman geldi

Back
X