Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım biz evleneli 1 sene oldu benim eşim de sıkıldı artık :) yaptırmadın neden korkuyosun giriyo senin haberin yok şunu beynin de bitir yap artık vs vs demedik şey bırakmadı oda isteksizdi hiç bişi yapmıyodu hadi deneyelim dedim de duşa girmek zoruma gidiyo bişi yapmıyoz zaten diyodu :) madem öyle dedim bende deneyelim demedim :) şimdi kendisi geliyo ben demeden :) kendine bırak biraz

Ona bıraksam hiçbişe yaptığı yok;(((((

Kızlarrrr ağlamaktan canım çıkıcakmneredeyse ya eşimle çok mutlu bi evliliğimiz var herşey süper ya bende okadar ilerleme var ama yaklaşmıyor kaç geçedir bugün yarın diye diye neredeyse bir haftamgeçti ya bu gece yemeğe gittik geldik yaklaştım biraz dediki biraz müzik falan dinlicem;((( sonra aradan zaman geçti yine yaklaştım odamıza gittik saçma sapan şeylerden (abajuru yaktım herzaman yakarız) bağırmaya başladı kızdım çıktım salona geçtim geldi peşimden bağırdı çağırdı dedimki ne bekliyordun okadar bağırmasan sonra ne yapmalıydım sonra diğer odaya gitti ya şuan gitmek kapım olsa çıkıp gidedim var artık gücüm kalmadı hep sorun tek bende diyodum ama artık eşiğinde ilk ilişkisi olduğuma eminim çünkü oda korkuyor;( ben neyapıcam ya bikaçkezdir pns iniyo ilişki sırasında o yüzdende istemiyo ama nasıl yenicez ya tamamen soğudum ya ağlamaktan bıktım artık ya tek başıma nasıl yenebilirimki bıktım artık kalmadı gücüm

kendini harab etme canım ya ağlama lütfen o penis inme sorunu bizde de var ve ben hemen iniyo diye üste çımaya çalışıyorum psikolojim bozuldu benim de diyo artık ben pek takmıyorum alıştım onun laflarına ağlama lütfen kıyamam ya :( bi kaç gün üstüne gitme

kendini harab etme canım ya ağlama lütfen o penis inme sorunu bizde de var ve ben hemen iniyo diye üste çımaya çalışıyorum psikolojim bozuldu benim de diyo artık ben pek takmıyorum alıştım onun laflarına ağlama lütfen kıyamam ya :( bi kaç gün üstüne gitme

Ya tek başıma yenememki o destek olmuyo Dr gitim gelmedi hiçbi çabası yok yalvarıyorum egzersizlere bile katılmıyor ya aslında okadar mutluyuzki ya bu konu gündeme gelince okadar ağır kelimeler kullanıyorki;( ya artık ben anlamak istemiyorum İnan burda kimsem yok okadar yalnızımki ben hiçbirzaman evimi asla bırakıpta gitmem ama şuan okadar ağırıma gittiki okadar zoruma gittiki dedikleri ya bişey demedimki odamıza gidelim dedim okadar ağır konuştuki;((( sanki kocam değilde başka birine söyledim gibi utandım;( ağırıma gitti ya zaten öle rahat biri değilim hadi aşkım erteleneyelim dedim bak kaç gündür erteliyorsun dedim ya kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam bide sen neyapıyosun diye bağırıyor bana nasıl odaya çağırıp gidermişim ya okadar laftan sonra ne yapıcaktım yatağa nasıl girecektim ;((((:43::43:

kızlarrrrr çok mutluyum tekrar denedik eşimle bu kez tam anlamıylaaa olduuuuuu çakma gelin değilim artık halaylar bana gelsin gelin oldummmmmm:))))) aklımda hep bi daha olmayacakmış gibi saçma sapan kuruntular vardı çünkü girmişti ama gel gt falan olmamıştı az önce egzersiz yaptım yine sonra ben üstte denedim hepsi girdi gel git yapamayınca eşime dedim sen geç ben alta geçtim bu kez gel git yaptı veee mutlu sonnn hafif pembemsi bir şey de geldi ki çoookkk mutlu oldum:))) canlarım allah hepinizi bu dertten kurtarsın bir an önce veee başarı öyküm de geliyor birazdan:)))))

Kızlarrrr ağlamaktan canım çıkıcakmneredeyse ya eşimle çok mutlu bi evliliğimiz var herşey süper ya bende okadar ilerleme var ama yaklaşmıyor kaç geçedir bugün yarın diye diye neredeyse bir haftamgeçti ya bu gece yemeğe gittik geldik yaklaştım biraz dediki biraz müzik falan dinlicem;((( sonra aradan zaman geçti yine yaklaştım odamıza gittik saçma sapan şeylerden (abajuru yaktım herzaman yakarız) bağırmaya başladı kızdım çıktım salona geçtim geldi peşimden bağırdı çağırdı dedimki ne bekliyordun okadar bağırmasan sonra ne yapmalıydım sonra diğer odaya gitti ya şuan gitmek kapım olsa çıkıp gidedim var artık gücüm kalmadı hep sorun tek bende diyodum ama artık eşiğinde ilk ilişkisi olduğuma eminim çünkü oda korkuyor;( benneyapıcam ya bikaçkezdir pns iniyo ilişki sırasında o yüzdende istemiyo ama nasıl yenicez ya tamamen soğudum ya ağlamaktan bıktım artık ya tek başıma nasıl yenebilirimki bıktım artık kalmadı gücüm

Canim nasil yardimci olabilirim bilmiyorum ama belli ki esinin de destege ihtiyaci var birbirinizi kirarak bir sonuca varamazsiniz ikinizinde birbirinize destek vermesi lazim sen esine gore daha guclu ve inanclisin bu konuda belli ki o yuzden sana daha cok gorev dusuyo esini cesaretlendirmelisin onu ne kadar sevdigini ve bu sorunlarinizi asacaginizi falan soyle moralini bozma klise bi laf olacak belkide sacma illaki moralin bozulur uzulursun bi sure ama hersey yoluna girer emin ol yeter ki olumsuz dusunme.

Ya tek başıma yenememki o destek olmuyo Dr gitim gelmedi hiçbi çabası yok yalvarıyorum egzersizlere bile katılmıyor ya aslında okadar mutluyuzki ya bu konu gündeme gelince okadar ağır kelimeler kullanıyorki;( ya artık ben anlamak istemiyorum İnan burda kimsem yok okadar yalnızımki ben hiçbirzaman evimi asla bırakıpta gitmem ama şuan okadar ağırıma gittiki okadar zoruma gittiki dedikleri ya bişey demedimki odamıza gidelim dedim okadar ağır konuştuki;((( sanki kocam değilde başka birine söyledim gibi utandım;( ağırıma gitti ya zaten öle rahat biri değilim hadi aşkım erteleneyelim dedim bak kaç gündür erteliyorsun dedim ya kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam bide sen neyapıyosun diye bağırıyor bana nasıl odaya çağırıp gidermişim ya okadar laftan sonra ne yapıcaktım yatağa nasıl girecektim ;((((:43::43:

aynı sorunları bizde yaşıyoruz canım bi kaç gün önce 2 gün odadan çıkmadım konuşmadım bile kitledim kapıyo da gelmesin diye :) valla bişi diyemiyorum ama bu kadar üzülme eşimin bana söylediklerini duysan ilk zamanlar emin ol aynı evde kalmazdın ama ne yaparsın onlarında canı sıkılıyo onlarında psikolojisi bozuluyo ister istemez. eşin çekiniyo demek ki dr gitmeye benim eşim de gitmem dedi ama buraya yabancı olunca yanlız göndermedi dr yanına girmedi dr çamğırdı mecbur girdi :) ve sadece vajina resmi çizdi ne nasıldır söyledi çıktı bu kadar sıkma canını herşey yoluna girer. ben biraz asabiyim tartışınca bende çok kırıcı konuşurum sen yapma canım hatasını anlar gelir yanına

kızlarrrrr çok mutluyum tekrar denedik eşimle bu kez tam anlamıylaaa olduuuuuu çakma gelin değilim artık halaylar bana gelsin gelin oldummmmmm:))))) aklımda hep bi daha olmayacakmış gibi saçma sapan kuruntular vardı çünkü girmişti ama gel gt falan olmamıştı az önce egzersiz yaptım yine sonra ben üstte denedim hepsi girdi gel git yapamayınca eşime dedim sen geç ben alta geçtim bu kez gel git yaptı veee mutlu sonnn hafif pembemsi bir şey de geldi ki çoookkk mutlu oldum:))) canlarım allah hepinizi bu dertten kurtarsın bir an önce veee başarı öyküm de geliyor birazdan:)))))

Canimmm hadi gozunaydin Allah baska dert vermesin hadi halaya :64: :64: :64: :64: :64: :64: 64: :64: :64: :64: :64:

Canım yaa azcık daha sabredebilseniz keşke, eşin de sende ne kadar rahatlayacağınızı, eşinin sana naaıl iyi davranacağını bi bilseniz.. İnşallah düzelir dua edicem senin için kolaylaşması için tatlım.. Azıcık daha sabret olucak Allah'ın izniyle

Aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşıım :) aferin biZeeee : D :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

çok sevindi :64: :64: :64: :64: :64: :64: rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah

canım egzersiz yapmadan yenmişsin nasıl başardın :) bende egzersiz yapamıyorum

Canim oraya elini bile suremeyen biri olarak korkunun verdigi cesaretle yendim diyelim anestol ve bebeyagi kullandim esim bu seferde olmazsa aglasanda zirlasanda yapicam dedi azcik girdi bekledik azcik girdi bekledik olmadi cikti tekrar girdi bekledk derin nefes alarak ve bekleyerek yarim saat ugrastk belki ve sonra tamamen girdi baktim aci yok ilk seferde gitgel bile oldu oyle yani :16:

Canim bende egzersiz yapamam diyodum ve yapamadim da zaten esim bile parmagini skunca geriliyodum icim bi garip oluyodu ve en son dr. a gittim bana anestol yazdi fiyatida 2lira tabi ben arastrmak istedim anestol nasil bisey diye ve bu suredeki denemelerimizde de hep basarisiz oluyodum krem hakkinda yakiyo ediyo nilmem ne bi suru sey soylendi ve kapagini bile acmadim bir ay boyunca ve sonra baktim bu boyle olmayacak vakit geciyo en son bi cesaret surdum anestolu hafiften yakiyo aaaa dedim yandim anam dedikleri bu muymus bide benim canjm cok tatlidir dusun yani ve anestolu kullandigim ilk gun ben bu illetten kurtuldum ve su an bebek calismalari yapiuoruz sende dene denemekten zarar gelmez oyle de yapamazsan mecburen egzersiz

canım hala anestol kullanıyormusun?ve bebek çalışmalarında olumsuz bir etkisi varmı biliyormusun.ben bebe yağıyla yenmiştim ve hala kurtulamadım.bebeyağı olmadan zoroluyor ama bebek oluşumunu %50 azaltıyormuş.anestol hakkındaki bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim..

aynı sorunları bizde yaşıyoruz canım bi kaç gün önce 2 gün odadan çıkmadım konuşmadım bile kitledim kapıyo da gelmesin diye :) valla bişi diyemiyorum ama bu kadar üzülme eşimin bana söylediklerini duysan ilk zamanlar emin ol aynı evde kalmazdın ama ne yaparsın onlarında canı sıkılıyo onlarında psikolojisi bozuluyo ister istemez. eşin çekiniyo demek ki dr gitmeye benim eşim de gitmem dedi ama buraya yabancı olunca yanlız göndermedi dr yanına girmedi dr çamğırdı mecbur girdi :) ve sadece vajina resmi çizdi ne nasıldır söyledi çıktı bu kadar sıkma canını herşey yoluna girer. ben biraz asabiyim tartışınca bende çok kırıcı konuşurum sen yapma canım hatasını anlar gelir yanına

Gücüm kalmadı artık;(((((( hiç kalmadı psikolojimde bitti;(((( kayınvalidemler okadar çok bebek istiyolarki her konuşma bununla başlıyor;(((((( artık öle bi hal aldıki Dr gidelim falan diyolar;((( vajinusmustan haberleri yok bebek yapmaya çalışıyoruzdaöolmuyo sanıyorlar;((( :43:birbucuk yıllık evliyim ve tek başıma mücadele etmekten bıktım;(((

Canim oraya elini bile suremeyen biri olarak korkunun verdigi cesaretle yendim diyelim anestol ve bebeyagi kullandim esim bu seferde olmazsa aglasanda zirlasanda yapicam dedi azcik girdi bekledik azcik girdi bekledik olmadi cikti tekrar girdi bekledk derin nefes alarak ve bekleyerek yarim saat ugrastk belki ve sonra tamamen girdi baktim aci yok ilk seferde gitgel bile oldu oyle yani :16:

bende egzersiz yapamıyorum ama kasılma titreme var bacaklarımı açamıyorum üstte zaten yapamıyorum nasıl yapcam bilemiyorum. dr gittim xanax ve anestol verdi ama anestolun hiç bi faydasını görmedim.. eşin zorlaması iyi olmuş canım belki hala yapamamış olacaktın :1: rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah..

Gücüm kalmadı artık;(((((( hiç kalmadı psikolojimde bitti;(((( kayınvalidemler okadar çok bebek istiyolarki her konuşma bununla başlıyor;(((((( artık öle bi hal aldıki Dr gidelim falan diyolar;((( vajinusmustan haberleri yok bebek yapmaya çalışıyoruzdaöolmuyo sanıyorlar;((( :43:birbucuk yıllık evliyim ve tek başıma mücadele etmekten bıktım;(((

canım valla çok üzüldüm yani. annem de beni sıkıştırıyo çocuk diye memlekete gidince zorla dr gönderdi kontrol olmam için ama ben vajinismus için gittim ilaç verdi ne için dedi annem kullan çocuğun olur dedi diye yalan söyledim.. soranlara istemiyoruz diyorum bende sıkıldım ama ne yaparsın kendimiz aşacaz bunu başka yolu yok.

canım valla çok üzüldüm yani. annem de beni sıkıştırıyo çocuk diye memlekete gidince zorla dr gönderdi kontrol olmam için ama ben vajinismus için gittim ilaç verdi ne için dedi annem kullan çocuğun olur dedi diye yalan söyledim.. soranlara istemiyoruz diyorum bende sıkıldım ama ne yaparsın kendimiz aşacaz bunu başka

Canım çıkana kadar ağlamak istiyorum okadar doluki içim belki azda olsa rahatlarım yoruldumm(

bende egzersiz yapamıyorum ama kasılma titreme var bacaklarımı açamıyorum üstte zaten yapamıyorum nasıl yapcam bilemiyorum. dr gittim xanax ve anestol verdi ama anestolun hiç bi faydasını görmedim.. eşin zorlaması iyi olmuş canım belki hala yapamamış olacaktın :1: rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah..

Aynen canim esimin buyuk katkisi oldu bana kalsa surekli ertelicektim.
Sana bi kac tavsiye veriyim bide oyle dene istersen denemeden hemen once sicak suyla o bolgeyi yika kaslar rahatlasin ve deneme esnasinda baska biseye odaklan tv veya radyo gibi bisey acik olsun bende baya bi ise yaradi bu ikisi :)

canım valla çok üzüldüm yani. annem de beni sıkıştırıyo çocuk diye memlekete gidince zorla dr gönderdi kontrol olmam için ama ben vajinismus için gittim ilaç verdi ne için dedi annem kullan çocuğun olur dedi diye yalan söyledim.. soranlara istemiyoruz diyorum bende sıkıldım ama ne yaparsın kendimiz aşacaz bunu başka

Canım çıkana kadar ağlamak istiyorum okadar doluki içim belki azda olsa rahatlarım yoruldumm(

ağla kuzum ağla rahatla :14::14::14: ama sakın pes etme nolursun:50:

Aynen canim esimin buyuk katkisi oldu bana kalsa surekli ertelicektim.
Sana bi kac tavsiye veriyim bide oyle dene istersen denemeden hemen once sicak suyla o bolgeyi yika kaslar rahatlasin ve deneme esnasinda baska biseye odaklan tv veya radyo gibi bisey acik olsun bende baya bi ise yaradi bu ikisi :)

duşa giriyorum zaten canım gevşemek için reglim bitssin hemen denicem inşallah olur ya bende kurtulurum bende iyice bunaldım ama takmamaya çalışıyorum eşler anlaıyışlı çok şükür ama onlarında psikolojileri bozuluyo isteksiz oluyolar :) deneyelim diyorum olmayacak yine diyo e tabi ben yine üste çıkıyorum olmuyo deme bana senin yüzünden deneyelim diyorum yapmıyosun belki olacak diyorum garibim mecbur kalıyo ama her defasın da fıss :1: ama bu kez içimde bişi var olacak diye inşallah olur

Back
X