- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.941
cok sevdigim bi arkadşımda bu durumdan müzdarip forma göz atarken ilgimi cekti kulak çöpü demişsiniz Allah rızası için konuyu biraz acarmısının bi yuvanın yıkılmasından kurtarız bende burdan ögrendıgmı arkadaşıma anlatırım
ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar
kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))
sonunda bende GELİNN OLDUM ALLAHIM ŞÜKÜRLER olsun
canlarım can arkadaslarım vajı kardeslerım benım hepınızden ALLAH razı olsun:) yendım mutluyum ne yapayım ne yazayım bilemıyorumama RABBİME sonsuz şükürler olsun yendim btti.. kimseye söyleyemediğim sıkıntılarımı sizinle paylaştım yardımcı oldunuz ben her gece ağlayark yatardım.
eşim hadi deneyelim der diye ondan sonra veya ondan önce yatar uyurdum yada uyur rolü yapardım..
kaç kez deneyelim dedik ve benim kasılmalarım ve titremelerim yüzünden deneme bile yapamadık kasıldığım an ağlamaya başlıyodum olmuyo diye..
eşim anlayışlıydı çok şükür ama eziliyodum onun anlayışı altında..
eşim olmuyo böyle dr gidelim dedi ben ağlıyorum gitmem diye ama mecbur gittim jınekoloğa muaene mi etti kızdı bağırdı mı belli değildi. adam seni niye aldı git eve yap bişeyin yok dedi beni postaladı sanki onla biliyodum yapmasını
eve geldik deneme yaptık olmadı neyse bide psikiyatriye gidelim dedik masaj yapın birbirinize hiç bi şekilde ilişki yok dedi tamam dedik 2 hafta gittim parmak egzersizi dedi ben gitmeyi bıraktım çünkü imkanı yok yapamazdım bir laç ayda öyle geçti ben nette artık bakmadık vajına resmı bırakmadım gecem gunduzum vajına ve vajınısmus olmustubirgün burayı buldum herşey rabbimden iste
iyiki bulmusum burayı herşeyimi paylaştım
svd85 arkadaşımızın gazıyla ben kulak çubuğu aldım ve onunla kaldımlistenin en alttan 2. veya 3. kişisiyken şimdi 2013 yılının ilk geliniyim
nasıl olduğunu anlatamıyorum çünkü bende bilmiyorum oldu
bende artık gelin oldum :123:
bütün arkadaşlarıma burdan sonsuz teşekkürler ediyorum
RABBİM OLDURMUYOSA VARDIR ONDA DA Bİ HAYIR ARKADAŞLAR KİMİMİZ 1 AY BEKLEDİ KİMİMİZ 1 YIL KİMİ İSE BİR KAÇ YIL
RABBİM OL DEDİ OLDURDUU HERKES İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İÇİNİZ DE BENİM İÇİN DE :119:
yazamadığım daa bi çok şey var heyecandan bu kadar döküldü..
tekrardan hapinize teşekkür ederim
hepinize kuçak dolusu sevgilerr
SEİSS
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn gelin olmak nasıl gidiyorr??? ben hala aynı yerde sayıyorumm((
çok güzel bişey ya anlatılmaz yaşanır.artık bebek hayalleri kurabiliyorum,insanların yanında kendimi eksik hissetmiyorum,eşim daha fazla ilgileniyo...daha birçok şey.bunları söylüyorum çünkü sende imrenip kıskanıp yapmalısın.yapamıyorum diye bişey yok.ben aynanın karşısında egzersiz pozisyonunda saatlerce ağladım.kimse gelip yardım etmiyo.bi el gelip onu oraya yerleştirmiyo.herşey senin elinde sen istedikten sonra hiçbişey tutamaz seni.şuan egzersiz yapma şansın varmı yani evdemisin
yok arkadaşım işdeyim ..süpersin gerçekten süper duygu aynı şeyleri bende hisssedioyrum yani kendimi hep eksik hissediyorumparmak olayı tamam aslında eşimin iki parmağını alabiliyorum krelerden sonra jelleerden sonra alıyorum ama iş öbürüne gelince olmuyo ..ne cahilmişim ben yaaa galiba eşimde :) biz pozisyon mu bilmiyoruz anlamadım ama olmuyoo ..
sonunda bende GELİNN OLDUM ALLAHIM ŞÜKÜRLER olsun
hep aynı durumdayız.söylemiştim sana ben eş parmağı hiç yapamadım halada yapamıyorum sen gerçekten yapabilirsin.bak birde apartla dene ben parmakta yaptım ama apart daha rahat oldu.canım bak olmayacak die bişey yok.olacak inş.ben 1 buçuk yıl boşuna beklemişim diyorum şimdi.ben 3 parmakta yaptım ama apartla yapınca ordaki deliği gördüm ve inandım.kafada bitirmek lazım 3 parmak içeri alıyorum ama hala olmayacak diodum.sen kendi yöntemini kendin belirle hangisinde rahat ediyosan onu yap.bazısına parmak rahat gelir bazısına apart ama yapamıyorum die bişey yok.üstüne gideceksin o senden korkacak:))artık kendine acımak yok
canim tebrik ederim Allah baska dert vermesin :)
evett sayenizde tam ümidimi kesmişken sizlere rastladımm..7 seneden sonraa tekrarr umudum varr elbet birgünn olacakkk inanıyorum..eşimin parmağını aldığım gün bilee ayaklarım yere basmadı inann okadar mutluydumki sanki herşey bitmiş gibiydi..inşallahh bigün bende bunları yazıcamm..allah sizlerden razı olsunn..iyiki varsınızz
Merhaba arkadaşlar,
ben yeni evliyim, tam bir ilişki yaşayamadık. Sonra buradaki egzersizleri yaptım.
Mum veya biraz daha kalınınında zorlanmadan yapabiliyorum. Fakat ilişki esnasında pnsin sadece başı giriyor,daha fazla ileri gidemiyoruz çünkü canım çok yanıyor.
Bir haftadır o kısımda kaldık. Neden böyle oluyor anlamıyorum... O bölüm çok dar, acaba bendeki başka bir problem mi?
Merhaba arkadaşlar,
ben yeni evliyim, tam bir ilişki yaşayamadık. Sonra buradaki egzersizleri yaptım.
Mum veya biraz daha kalınınında zorlanmadan yapabiliyorum. Fakat ilişki esnasında pnsin sadece başı giriyor,daha fazla ileri gidemiyoruz çünkü canım çok yanıyor.
Bir haftadır o kısımda kaldık. Neden böyle oluyor anlamıyorum... O bölüm çok dar, acaba bendeki başka bir problem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?