- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.141
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra
bende ona bakıyodumda kurtlar vadisinin özeti bitince yarım kaldı.artık yarın izlicem.güzelmi
gamze egzerszle mi yendin
bende bakayım ozaman yarın...hem o kadının oynadığı diziler genelde güzel oluyo.ya regl olunca karın ağrısına hap kullanıyomusun zararlı diolar kullanmıyorum ama çok ağrıyo
HeheheheKuzumm Benim Eşimde Kurtlar Vadisini İzliyoo bendee Çok sıkıldımm soluğu Burdaa aldımm
Ooooo Bir Kişi Daha KurtulduuTebrik ediyorum Canım Senii Halaylar sana Gelsin Hobaaaa
[url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php][/URL]
canım benimde çok ağrım oluyo ama hap falan kullanmıyorum adaçayı falan içiyorum rahatlamak için. ben genelde hiç bi ağrıma ilaç kullanmam
valla içim şişti ya hiçbişey anlamıyorum bide.bende senin gibi burası daha zevkli oluyo:))))))))))
HeheheheBende Hiç Bişe anlamıyorumm ya
Bide varya 10.YIL Olmuşş ayıpp beeBitmek Bilmedii Mübarek
kolay kolay bitmez bu ölüleri diriltirler yine devam ederler.bi geyik var:kıyamet kopsa polat yaralı krtulur die:)))bizim eşlerimizde hayran hayran izlemeye devam ederler:)))
Aynen Ya. Polat Hastası
Ne buluyosa Şu Polatta
ya o değilde ben bişey izleyemiyorum(hayır normalde ben pek tv izlemem ama intikamı merak ediyodum (
Evet Kuzum bende merak ediyodum onu. Onudaa Bu güne Koymuşlarr
20 Dakika'da Çok Güzel amaa yaa. Çok beğendim onu
Canlarım Renkli yazı Ve Gülücükleri Kullanmak İsteyenler İçin Yapmanız gerekenler :( Soranlar Oluyo Çünkü )
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
Canlarım Renkli yazı Ve Gülücükleri Kullanmak İsteyenler İçin Yapmanız gerekenler :( Soranlar Oluyo Çünkü )
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
evet bende baktım biraz normalde komediden başka izlemem ama 20dk ve intikam güzele benziyo.en azından intikamı izlerim o kadının oyunculuğu güzel
ya bulamadım ben çeşitli seçenekler die bişey
ay ben niye bulamadım o linke tıkladım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?