- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.241
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra
kızlar ya rüyamda hamile olduğumu gördüm regldim yine ama hamileydim.eczaneden test alıyodum bakıyodum
Canlarımm Merhabaa Hepinizee Ben Geldimmm
Nasılsınızz ??
Ben Çok iyiyimm
Karamsar kuzum sütlacı yemişsin afiyet bal şeker olsunn
Bu Aradaa Avatar neden koymuyosun ??
ya avatar neki ya çokmu cahilim
30 yaşındayım 3,5 yıl süren bi evliliğim oldu vajinusmusum ve başka sorunlarımızda vardı ayrıldık ve şuanda 6 aylık evliyim ve eşimi seviyorum ama yine vajinusmus hastasıyım bir türlü olmuyor şuanda doktor arıyorum ama hangisine güvebeceğimi nasıl yapacağımı bilmiyorumm lütfen yardım edin ve bilgi verin arkadaşlarrr
Kuzumm Hani Bizim Profil Fotolarımız var ya o işteee
kızlar meraba. 2 hafta kadar önce buraya da yazmıştım. eş denemesi yaptığımda sadece ucu biraz girmesine rağmen biraz kan gelmişti. Dün yine bi deneme yaptık. bu sefer heralde 3-4 cm kadar girdi ama ordan sonra kesinlikle gitmiyor ve felaket bi acı ve basınç meydana geliyor. yönü yanlıştır diyor herkes burada okuduğum kadarıyla ama olmuyo bitürlü, yolu bulamıyoruz hiçbir pozisyonda. bir de beni asıl meraklandıran yine kan geldi, hem bu sefer biraz daha fazla. öğlen baktığımda hatta biraz daha gelmiş olduğunu gördüm. acaba bu normal mi. yani kızlık zarından 2 kez kan gelir mi? cevaplarsanız sevinirim.
ben yaptım ama olmadı
kızlar meraba. 2 hafta kadar önce buraya da yazmıştım. eş denemesi yaptığımda sadece ucu biraz girmesine rağmen biraz kan gelmişti. Dün yine bi deneme yaptık. bu sefer heralde 3-4 cm kadar girdi ama ordan sonra kesinlikle gitmiyor ve felaket bi acı ve basınç meydana geliyor. yönü yanlıştır diyor herkes burada okuduğum kadarıyla ama olmuyo bitürlü, yolu bulamıyoruz hiçbir pozisyonda. bir de beni asıl meraklandıran yine kan geldi, hem bu sefer biraz daha fazla. öğlen baktığımda hatta biraz daha gelmiş olduğunu gördüm. acaba bu normal mi. yani kızlık zarından 2 kez kan gelir mi? cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?