Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlarrrrrr nasulsunuz

bu arada cadı kedi memleketemi ne gideceklerdi o yüzden olamayabilirim diyordu bisüre daha dönmemişlerdir :106:

tebrikler canım

Canlarımm Merhabaa Hepinizee Ben Geldimmm

Nasılsınızz ??

Ben Çok iyiyimm

Karamsar kuzum sütlacı yemişsin afiyet bal şeker olsunn

Bu Aradaa Avatar neden koymuyosun ??

30 yaşındayım 3,5 yıl süren bi evliliğim oldu vajinusmusum ve başka sorunlarımızda vardı ayrıldık ve şuanda 6 aylık evliyim ve eşimi seviyorum ama yine vajinusmus hastasıyım bir türlü olmuyor şuanda doktor arıyorum ama hangisine güvebeceğimi nasıl yapacağımı bilmiyorumm lütfen yardım edin ve bilgi verin arkadaşlarrr

kızlar meraba. 2 hafta kadar önce buraya da yazmıştım. eş denemesi yaptığımda sadece ucu biraz girmesine rağmen biraz kan gelmişti. Dün yine bi deneme yaptık. bu sefer heralde 3-4 cm kadar girdi ama ordan sonra kesinlikle gitmiyor ve felaket bi acı ve basınç meydana geliyor. yönü yanlıştır diyor herkes burada okuduğum kadarıyla ama olmuyo bitürlü, yolu bulamıyoruz hiçbir pozisyonda. bir de beni asıl meraklandıran yine kan geldi, hem bu sefer biraz daha fazla. öğlen baktığımda hatta biraz daha gelmiş olduğunu gördüm. acaba bu normal mi. yani kızlık zarından 2 kez kan gelir mi? cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba Canım..

Burda herkes Senin gibi Bu hastalıktan Müzdarip. Amaa Egzersiz yaparak yeniyolarlar hep.

Sana hepimiz yardımcı olmaya çalışırız..

Öncelikle Hiç Doktora Gidip Fiziksel Olarak Muayene oldunmu ?? Olduysann doktor ne dedi ??Fiziksel Bir sorun olup olmadığını öğrenmemiz lazımm

Canım Bu Kızlık Zarına göre değişir.

Hepsinin gitmemesinin sebebi aynen yön probleminden kaynaklanıyor.

Pozisyondanda olur. Üst Pozisyonda yüzün eşin dönük bir şekilde penisi bolca jelleyerekk dimdik tutarak vajinanın girişine yerleştir.

Derin derin nefes alarak vee bolcaa Ikınarakk Oturursann Kayıp giderr penis. Bu dediğimi mutlaka yap ıkınarak oturr. hepsi girer.

Canının yandığı yerdeee geri çekilme bekle birazz o canının yanması bir kaç saniye içindee geçicek zaten. geçtimi tekrar oturmaya devam et. Öylee Öylee Hepsi girer..

İnan can acıması filan yok. Hepsi beyninin sana oynadığı oyun. Sakin ol ve bu dediklerimi aynen uygulaa

canım bende ilk denemede kızlık zarı yırtılmıştı sonradaki denemede yine ucunu aldığım için tamamı yırtılmış olacakki yine gelmişti kan ama sonra birdaha gelmedi bende bu illeti yenemedim daha ama kızlık zarından kurtuldum çok
şükür..

ve yön olarakda eğer biyerde takılıyorsanız popoya doğru deneseydiniz keşke o takılan yer çok acır çünkü benimde başıma gelmişti aşağı doğru itseydiniz olacaktı ve hiç doktora gittinmi muayene oldunmu bir sorun varmı yokmu diye??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…