- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.281
Kızlar Bakın Resmi İnceleyin. Yön Bulma Konusunda Yardımcı Olacaktır.. Popoya Doğru İttirirseniz canınız yanmadan Kolayca Girecektir
Eki Görüntüle 595360
canım sana özel msj attım ona bakıver :)
Kızlar Bakın Resmi İnceleyin. Yön Bulma Konusunda Yardımcı Olacaktır.. Popoya Doğru İttirirseniz canınız yanmadan Kolayca Girecektir
Eki Görüntüle 595360
ya bu resim bana karışık geliyo, tam analayamıyorum. biri açıklayabilir mi acaba
ya bu resim bana karışık geliyo, tam analayamıyorum. biri açıklayabilir mi acaba
Eki Görüntüle 595360
bu vajısiz kadınlarda yok mu takılmıo mu pns bu noktaya öok mrk ediorm
canım ne yaptın
canım dün uyuyakaldık ya deneyemedim
bugün diye umut ediyorum artık yorgun olmazsa eşim inş
inş canım güzel haberlerini bekliyorum.kendini kasma bak ben şuan egzersizi nasıl yaptım die düşünüyorum
bilmezmiyim ilk zamanlar nasılda korkuyordun ama bak gördünmü hiçbirşey yokmuş değilmi?
Ben hiç korkmuyorum kasmıyorum da eşimle egzersizde yaptık sıkıntımız yok ben inanıyorum ilk denemede başaracağıma gerçi büyük konuşmim ama öle işte
ya evet şimdi pns daha kolay geliyo.nasıl yapmışım diyorum.ben ilk denerken kasılmamak için eşimle konuşuyodum aklım başka yerde olsun die.çok rahat olmuştu.zaten sana gerek yok sen kafanda hallettiğine göre yenmişsin.ben denemeye giderken bile inanmıyodum yapacağımaşimdide diyorum Allah başka dert vermesin bunun bi şekilde çözümü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?