Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bu resim bana karışık geliyo, tam analayamıyorum. biri açıklayabilir mi acaba

rica ederim canım bu resim Eki Görüntüle 595409 vajinanın yatar pozisyonda bacaklar açık şekilde nasıl görüldüğünü gösteriyor..

pparmağın giriş yaptığı yer vajina ve bizim takılıyor ve acı çekiyoruz dediğimiz yerde o parmağın değdiği nokta oluyor canım..

iyice incelersen vajinin nasıl popo yönüne doğru indiğini göreceksin yatar pozisyonda öyle duruyor yani anladınmı..

ve bir resim daha koyucam oda dik pozisyon bu resimdede dikkat edersen düz duruş var ve popo yönüne doğru düz şekilde duruyor yani takılacak yer yok bu duruşta

iki resime dikkat et biri kasları sıktığın zaman nasıl gözüküyor diğeri ise gevşek bıraktığın zaman nasıl gözüküyor umarım yardımcı olmuşumdur :)

Son düzenleme:
ya bu resim bana karışık geliyo, tam analayamıyorum. biri açıklayabilir mi acaba

Bak Canım O parmağın Girdiği Yer Vajinadır. Ve Vajinanın Şekli Farkettiysen Popoya Doğru Eğimlidir.

Yani Penis Dümdüz girdiğinde Orda Bir nokta Var Oraya Değiyor. Ve ilerlemiyor. Sizinde haliyle canınız yanıyor.

Bunun Olmaması İçin Popoya doğru İttirmek ve bolca ıkınmak Gerekiyor

Canlarımm Ben Çıkıyorum artık.

Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalıştım. Umarım İşe Yaramıştır.

Biraz Halsizlik Çöktü nedense Hapşırıp Duruyorum Grip Olucamm Heraldee:2::2::2::2::2:

Hepinizi Kocaman Öpüyorum. Umarım Yeni Gelinlerimiz Olur

Hepinizee İyi,Mutlu Akşamlar

inş canım güzel haberlerini bekliyorum.kendini kasma bak ben şuan egzersizi nasıl yaptım die düşünüyorum

bilmezmiyim ilk zamanlar nasılda korkuyordun ama bak gördünmü hiçbirşey yokmuş değilmi?
Ben hiç korkmuyorum kasmıyorum da eşimle egzersizde yaptık sıkıntımız yok ben inanıyorum ilk denemede başaracağıma gerçi büyük konuşmim ama öle işte

ya evet şimdi pns daha kolay geliyo.nasıl yapmışım diyorum.ben ilk denerken kasılmamak için eşimle konuşuyodum aklım başka yerde olsun die.çok rahat olmuştu.zaten sana gerek yok sen kafanda hallettiğine göre yenmişsin.ben denemeye giderken bile inanmıyodum yapacağıma şimdide diyorum Allah başka dert vermesin bunun bi şekilde çözümü var

Son düzenleme:

amin canım amin gerçekten başka dert vermesin Rabbim , çok şükür bi şekilde yeniyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…