Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başarmak istiyorsan çalışıcaksın bununda vajinismustan farkı yok başarı için çalışma şart çalışma yoksa başarıda yok iyi düşün

ya çok haklsın ben böyle değildim yani evlenmeden önce bütün dersleri veriyodum evlendim tembel oldumbu gece uyumayayım çalışayım diyorum başka zaman yok çünkü
sen çalıştınmı

ya çok haklsın ben böyle değildim yani evlenmeden önce bütün dersleri veriyodum evlendim tembel oldumbu gece uyumayayım çalışayım diyorum başka zaman yok çünkü
sen çalıştınmı

delü benim sınavım vaji sınavı hadi git çalışşşşşşşşşşşş benim uykum geldi ben uyucam Allah zihin açıklığı versin canım yarın grüşürüz sen çalışşşş iyice:126:

canım benim bir akrabamda da aynı sorunlar oldu
öyle çok pahalı bir psikiyatriste gitmedi 2 seansta halloldu bu iş 200 lira para harcadılar
parmak egzersizi vermişti o doktor da ve oldu şimdi kocaman çocukları var üzülme aşabilirsin ama ertelemek sonuç değil
bir de hangi ildesin bu akrabalarım izmirdeydi psikiyatrstin adını verebilirim istersen :13:

çoooooooooooookkkk sevindim sates allah başka dert vermesin yaa halaylar sana gelsiiinnnn

Kızlar, merhabarlar...

Ben 2,5 yıllık evliyim. İlk balayımızda eşimle ilişki denememiz oldu. Ama başarısızlıkla sonuçlandı ağlama krizi falan derken 2,5 yıl geçti bu zaman sürecinde 1 kez jinekoloğa gittim ve her şey normal denildi. O dönemlerde de sürekli sizleri takip edip okuyordum. Egzersizlerden haberdardım fakat bir türlü cesaret edip başlayamıyorum. Yada erteliyorum . Gerçekten erteleme hastalığı bunu çok çok iyi anladım. Başlamak başarmanın yarısıdır. Ve geçen zaman ardından 2 hafta önce bu illeti yendiğimi düşünüyorum. Düşünüyorum çünkü penis denemesi henüz yapmadık eşimle. Ama eşimin parmağını rahatlıkla alabiliyorum. İlk denemelerimi kulak çöpüyle yaptım. Sonra işaret parmağımla denedim ve son olarak da mum denedim. Ve bunu kızlar ben 3 günde başardım kızlar inanabiliyor musunuz 3 günnnnn... Vaji içini keşfettikten sonra inanın insan tedirgin olmuyor. İçerisi bir umman gibi :))) isteyen arkadaşlar özel msjda atabilir yardımcı olabilirim seve seve

bu arada halay simgesini bulamadım :)

Bence de kendini üzme ben de 2,5 yıldır evliyim . Benden sonra evlenen kişiler dedidğin gibi çocuk çocuğa karıştı. Ama ben bu dönemi hala balayımmış gibi yaşamaya çalıştım ne bilim evliliğin tadını çıkarıyorum yada bir doğum kontrol yönetemi gibi düşünyorudum bu şekilde avutuyordum kendimi. Er geç bu iş olacaktı ya tatlı tatlı yada acı acı..

Ama 2 hafta önce kendi kendime denemeler yaptım. Önce kulak çöpü, sonra parmak ve sonra mumla yaptım ve bunu 3 günde başardım. Bir cesaret gelsin ve o an ertelemme ilham gibi düşün bunu. 4. gün eşimin parmağını aldım. Ama henüz penise geçmedik oda olacak inş. en yakın zamanda...

tebrikler canım süpersinnnn işte böyle azimmle başarıcaz bu işi 2 buçuk sene dile kolay az kalmış inan 2 3 gün daha egzersizlerine devam et ve sonra hazır hisettiğinde denemeye geçebilirsin Allah yardımcın olsunnn inş. tez zamanda kurtulursun :))

bu arada berayın tarif ettiğini yaparsan yukarıda yazan ordan halay simgesinide başka simgeleride bulursun canım..

ilk zamanlar benim de öyleydi. önce bilgilenmelisin, okumalısın araştırmalısın, her şey adım adım. yazdığımız kitaplara bir bak bence. demek ki daha vajinal giriş için hazır değilsin. gevşeme egzersizleri var, bilişsel yeniden yapılanma var, bedeni keşif ve mastürbasyon var, aşk kasları egzersizleri var, odaklanma zihinde canlandırma var... vajinal giriş aşamasına gelene kadar bunlar hazırlayacak seni, o zaman yapabileceksin..

Kuzumm seni kocamann Tebrik ediyorumm halaylar sana gelsinn hobaaaa

Kızlar biliyorsunuz birkaç gündür aranızda yokum, dolayısı ile gelinlerimiz birikti. Eğer direk Ocak ayından başlarsam Aralık ayı gelinlerine haksızlık olur, gelin listesinde kendilerini görmek hakları diye düşünüyorum

Önce Aralık sonra Ocak listesi hazırlayacağım, bir kereleğine Aralık ayı listesini paylaşıyorum

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZ :119::119::119:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.sidal20 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.zfyrnkp[/td]
[td]18 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.katarsis_[/td]
[td]21 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.pelinata_[/td]
[td]23 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.deryauner[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.mufim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.hopefor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.gurbetnazli26[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.elab[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.çekirdeKK[/td]
[td]24 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.pap[/td]
[td]25 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.karamsarrr[/td]
[td]26 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20. sEndRoM [/td]
[td]27 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21. yaseminA [/td]
[td]30 Aralık 2012 :)[/td]

[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]8 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]9.care1[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]14.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım hemen bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…