- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.381
yaaa kızlar pazar günü sınavım kesin kötü geçecek ya çalışasım gelmio hiç
pazar günü benimde sınavım var ben kötü geçicek diyormuyumiyi geçicek inşallah az kendini ver
ya tembelim çalışasım gelmioiki dersim var versem bitcek
başarmak istiyorsan çalışıcaksın bununda vajinismustan farkı yok başarı için çalışma şart çalışma yoksa başarıda yok iyi düşün
ya çok haklsın ben böyle değildim yani evlenmeden önce bütün dersleri veriyodum evlendim tembel oldumbu gece uyumayayım çalışayım diyorum başka zaman yok çünkü
sen çalıştınmı
delü benim sınavım vaji sınavıhadi git çalışşşşşşşşşşşş benim uykum geldi ben uyucam Allah zihin açıklığı versin canım yarın grüşürüz sen çalışşşş iyice:126:
canım benim bir akrabamda da aynı sorunlar olduArkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.
hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.
pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.
parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....
offfffffff yardım edın banaa
Kizlar bir haftadir foruma giremiyordm bayadir konusamadik.kizlarrrrrrrr bugun yarim saat once gelinnnnnn oldum inanamiyorum kendime sevincten aglayacagim vajiyiiii yendim ama insallah ikinci seferde de zorlanmam. Su an mutlulugumu anlatamam yenemeyenlere dualarim sizinle ve onlara yardimci olabilirom.bir senelik evliligimden sonra gelinnn oldum simdi halayimi cekebilirimmmmm
canım yanlış hatırlamıyorsam sen eski üyelerdendin değil mi,umutla arkadaştınız yanlış mı hatırlıyorum?ben seni yendin diye hatırlıyorum.ama her ne olursa olsun sen de burdaki herkes gibi yeneceksin.bu zamanı kısaltmak da senin elinde.ne yapamam edemem diyenler kurtuldu bu illetten sen de kurtulursun.aradığın şey cesaretse bu topiği takip et.bir yerden başla gerisi zaten gelecek göreceksin
Canlarım Renkli yazı Ve Gülücükleri Kullanmak İsteyenler İçin Yapmanız gerekenler :( Soranlar Oluyo Çünkü )
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
Kızlar, merhabarlar...
Ben 2,5 yıllık evliyim. İlk balayımızda eşimle ilişki denememiz oldu. Ama başarısızlıkla sonuçlandı ağlama krizi falan derken 2,5 yıl geçti bu zaman sürecinde 1 kez jinekoloğa gittim ve her şey normal denildi. O dönemlerde de sürekli sizleri takip edip okuyordum. Egzersizlerden haberdardım fakat bir türlü cesaret edip başlayamıyorum. Yada erteliyorum . Gerçekten erteleme hastalığı bunu çok çok iyi anladım. Başlamak başarmanın yarısıdır. Ve geçen zaman ardından 2 hafta önce bu illeti yendiğimi düşünüyorum. Düşünüyorum çünkü penis denemesi henüz yapmadık eşimle. Ama eşimin parmağını rahatlıkla alabiliyorum. İlk denemelerimi kulak çöpüyle yaptım. Sonra işaret parmağımla denedim ve son olarak da mum denedim. Ve bunu kızlar ben 3 günde başardım kızlar inanabiliyor musunuz 3 günnnnn... Vaji içini keşfettikten sonra inanın insan tedirgin olmuyor. İçerisi bir umman gibi :))) isteyen arkadaşlar özel msjda atabilir yardımcı olabilirim seve seve
bu arada halay simgesini bulamadım :)
sabahın korunde ayaktayım.eşimi gonderdım uyuyamıyorum yaaaaaaa :)
OLMUYOR ISTE OLMUYOR aynada aldım karsıma bebek yagı da kulandım kulak cöpü dahı gırmıyo serce parmak hıc gırmıyo dokdundugum an ürküyorum kendı elımden yaaa !
olmıcak hıc bı zaman olmıcak
.........
offfffffffff
bıraz umutlanmıstım oda gıttı
umutsuz vakayım ıste
Kizlar bir haftadir foruma giremiyordm bayadir konusamadik.kizlarrrrrrrr bugun yarim saat once gelinnnnnn oldum inanamiyorum kendime sevincten aglayacagim vajiyiiii yendim ama insallah ikinci seferde de zorlanmam. Su an mutlulugumu anlatamam yenemeyenlere dualarim sizinle ve onlara yardimci olabilirom.bir senelik evliligimden sonra gelinnn oldum simdi halayimi cekebilirimmmmm
tebrikler canım süpersinnnn işte böyle azimmle başarıcaz bu işi 2 buçuk sene dile kolay az kalmış inan 2 3 gün daha egzersizlerine devam et ve sonra hazır hisettiğinde denemeye geçebilirsin Allah yardımcın olsunnn inş. tez zamanda kurtulursun :))
bu arada berayın tarif ettiğini yaparsan yukarıda yazan ordan halay simgesinide başka simgeleride bulursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?