- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.801
Merhaba arkadaslar gunlerdir okuyup duruyorum ayni zamanda dr a da gidiyorum sizlerin yaptigi egzersizleri yapiyorum. Daha dogrusu yapamiyorum .dokunma egzersizinden sonra ilk denememde isaret parmagimin tamamini sokabildim sonra es parmagiylada aynini yaptim.icerdeyken sorun yok ama girerken ve cikarken giristeki 1 2 cmlik yer inanilmaz yaniyo ve aciyor. 6 aylik evliyim ve bu yanmayi egzersizlerden once deneme yaptigim zamanda yasadim.kayganlastirmak amali ne sursem yaniyor jel,be eyagi vs. en son parmak egzersizinde cok rahattim ama yanma com fazlaydi 2 gundurde devam ediyor.bu yanmayi nasil onleyebilirim
Elmascım senle tanışmadık galiba...ben de uzun zamandır yenmeye çabalayanlardanım...martta 1 yıllık evli olucam...evliliğimizin ilk ayında jinekoloğa gittik...benim de aşırı yanmalarım vardı...doktor balayı sistiti olduğumu söyledi...ilaç verdi ve bir kaç güne yanmalarım azaldı...bir de bebe yağı kullanıyormuşsun, o da mantara sebep oluyo genelde...mantar enfeksiyonun da olabilir...o nedenle bir doktora görün bence...