- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.841
doktor bebe yağıyla yapmamı istedi ama daha iyi oldugunu söyledi kullanmayımmı yani arkadaşlar
bebeyağı mantar yapıyor.en sağlıklısı su bazlı jeller veya ultrason jeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor bebe yağıyla yapmamı istedi ama daha iyi oldugunu söyledi kullanmayımmı yani arkadaşlar
hopeforummmm ben geçmişi gezdim ama yendiklerini göremedim? Hangi sayfada yaf:26:
Canım bebe yağı sürekli kullanıldığında mantar yapıyor. Bir-iki seferden bir şey olmaz ama sürekli onla yaparsan mantar olabilirsin
Sen bugünlük bebe yağı ile yap. Daha fazla erteleme. Yarın ilk iş bir jel edin
Ben de ilk egzersizlerimi bebe yağı ile yaptım. Jel bebe yağına göre daha rahat![]()
Canım bebe yağı sürekli kullanıldığında mantar yapıyor. Bir-iki seferden bir şey olmaz ama sürekli onla yaparsan mantar olabilirsin
Sen bugünlük bebe yağı ile yap. Daha fazla erteleme. Yarın ilk iş bir jel edin
Ben de ilk egzersizlerimi bebe yağı ile yaptım. Jel bebe yağına göre daha rahat![]()
açılın açıılııın suçun faili geldi açılııııın![]()
kızlar vaalla ösür dilerim
cadıkedi listeyi yenilemiş aaaa
![]()
üç tane yeni gelin var ve hiçbirinin adını bilmiyorum amaa çok sevindim
![]()
ve hemen halay çekiyim dedim. cadikedicim bulamadım deyince tekrar listeeye bi baktım ki ne görem
![]()
ilk ikisi egzersiz listesine giriş yapanlarmış sadece duru2020 gelin olmuş
![]()
![]()
ne bilim ben de gelin yazısını görünce hepsini toptan gelin yapıvermişim
![]()
![]()
![]()
şşşş kızmayın bana tamam mı :18: :18: :18: napıyım herkes gelin olsun istiyorum demikki bilinçaltıma yerleşmiş![]()
![]()
![]()
cadıkedi sen nasılsın yoktun uzun zamandır![]()
kadın doğum doktoru jel vermişti olmazsa onunla yapmaya çalışırım arkadaşlar. yaa nasıl olcak bu ben çok cesaretsiz biriyim kendimden nefret ediyorum bu durumlarda.
kadın doğum doktoru jel vermişti olmazsa onunla yapmaya çalışırım arkadaşlar. yaa nasıl olcak bu ben çok cesaretsiz biriyim kendimden nefret ediyorum bu durumlarda.
Elmascım senle tanışmadık galiba...ben de uzun zamandır yenmeye çabalayanlardanım...martta 1 yıllık evli olucam...evliliğimizin ilk ayında jinekoloğa gittik...benim de aşırı yanmalarım vardı...doktor balayı sistiti olduğumu söyledi...ilaç verdi ve bir kaç güne yanmalarım azaldı...bir de bebe yağı kullanıyormuşsun, o da mantara sebep oluyo genelde...mantar enfeksiyonun da olabilir...o nedenle bir doktora görün bence...
HUEHUEHE evet o benim![]()
hayııııır beniiiiiiim olmaz valla olmaz![]()
![]()
bak lütfen ısrar ediyorum benim
Sağol canım
Aslında vardım da misafir olarak vardım
Moralim bozuktu pek giresim yoktu , ama uzaktan takip ediyordum gene kim yenmiş napmış diye![]()
Tamam madem bu kadar ısrar ettin kabul edorumhueheuhe
![]()
inş önemli bişey değildir moralinin bozukluğu:44:ya geçenlerde okudum ankaradaymışsın sanırım ben bikaç hafta önce gitmiştim bilseydim haber ederdim sende müsaitsen görüşürdük![]()