• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya işte benim sorunum orda eşime parmak egzersizi yaptıramadım.eşiminde ilk deneyimi olacağı için gerginim:18:ama ya ben üstteyken ters döneriz diyorum yada yine benim kontrolümde altta denerim bakalım bi regl bitsinde

hah işte bunu yenmen için bunu yapman gerekiyor canım. evet insan ister istemez geriliyo ama aşmamız lazım. biz de aynı durumdaydık canım :) bak şunu bi dene; önce kocana burdaki o resimleri göster ve bahset yönden parmagını nereye ve nasıl ilerletecegini sonra sen sırt üstü yat yani alt pozisyonda sonra hem kocanın hem parmagına hem de vajinana jel sür ve en önemli kuralımıszı biliyosun rahat bırak kendini... eşin de yavaş yavaş senin yönlendirmelerini dikkate alarak ilerlesin bak aldığında manyak rahatlayacaksın

canım bi dipnot: ben de sen gibi ben üstteyken döneriz diyodum ama biz dönemedik dönen varsa anlatsın :1:

canım hiç korkma inan daha kolay oluyo ben ilk yendiğim gün hem üstte aldım sonra emin olmak için alta geçtim üstte yarım saatte almışsam altta hemen girdi inanamadım gitgel bile oldu poponun altına yastık koy yada az kaldır poponu yine sen yönlendirebilirsin eşini istersen ilk başını kendin yerleştirirsin yine devamını eşin getirir korkacak bişey yok eşine güven :16::16::16:

regl bitsin inş düşünüyorum denicem yine

amiiinn ablacım inşallah.daha geçen gün burda kulaklarını çınlattım.bir arkadaş vajili olup hamile kalan var mı diye soruyordu da.doğumuna az kalmış umarım herşey yolundadır.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu senin ikinciydi değil mi?nasıl hissediyorsun kendini?

Ben de diyordum kulaklarım neden çınladı :1::1: Evet canım benim 2. hamileliğim. İlk hamileliğim biraz anormal olmuştu. Sürtünme sonucu, hiçbir cinsel ilişki yaşamadan hamile kalmıştım. Yani ilk çocuğum tam bir süzme. 2. hamileliğim de vajinusmusu aştıktan hemen sonra oldu. 2. hamileliğim ama bayağı bir heyecanlıyım. İlk hamileliğim psikolojik olarak çok kötü geçmişti, vajili hamile kalmıştım ve çok büyük sorunlar yaşadım. Eşimle her tartışmamızda nasıl hamile kaldığım sorgulanıyordu.....vs. Neyseki artık hepsi geçmişte kaldı. İnşallah vajili arkadaşlarım da birgün geçmişlerine bakıp hafif bir tebessüm atarlar...

hah işte bunu yenmen için bunu yapman gerekiyor canım. evet insan ister istemez geriliyo ama aşmamız lazım. biz de aynı durumdaydık canım :) bak şunu bi dene; önce kocana burdaki o resimleri göster ve bahset yönden parmagını nereye ve nasıl ilerletecegini sonra sen sırt üstü yat yani alt pozisyonda sonra hem kocanın hem parmagına hem de vajinana jel sür ve en önemli kuralımıszı biliyosun rahat bırak kendini... eşin de yavaş yavaş senin yönlendirmelerini dikkate alarak ilerlesin bak aldığında manyak rahatlayacaksın

canım bi dipnot: ben de sen gibi ben üstteyken döneriz diyodum ama biz dönemedik dönen varsa anlatsın :1:

tamam artık ya parmak almaya çalışcam:1:yada gözümü karartıp alta geçcem başka yolu yok:20:kararlı olayım değilmi yoksa zor:34:

Ben de diyordum kulaklarım neden çınladı :1::1: Evet canım benim 2. hamileliğim. İlk hamileliğim biraz anormal olmuştu. Sürtünme sonucu, hiçbir cinsel ilişki yaşamadan hamile kalmıştım. Yani ilk çocuğum tam bir süzme. 2. hamileliğim de vajinusmusu aştıktan hemen sonra oldu. 2. hamileliğim ama bayağı bir heyecanlıyım. İlk hamileliğim psikolojik olarak çok kötü geçmişti, vajili hamile kalmıştım ve çok büyük sorunlar yaşadım. Eşimle her tartışmamızda nasıl hamile kaldığım sorgulanıyordu.....vs. Neyseki artık hepsi geçmişte kaldı. İnşallah vajili arkadaşlarım da birgün geçmişlerine bakıp hafif bir tebessüm atarlar...

kemrecim çok tebrik ederim Allah aklı başında sahlıklı sıhhatlı hayırlı eylesin inşaallah :) biz de çok istiyorum, bu ay geçti çünkü şu an regl dönemimdeyim inşaallah gelecek ay olur :)

:9:ne güzel ya ikinci kez anne oluyorsun.kötü günler geride kaldı umarım bundan sonrası çoookkk güzel olur:16:ben sık sık bu topikte olduğumdan burda arkadaşlarla konuşurken yaşadıklarımı hatırlıyorum ve gülüyorum.çok şükür kabus bitti.Allah tüm vajilileri bu dertten kurtarsın

:9:ne güzel ya ikinci kez anne oluyorsun.kötü günler geride kaldı umarım bundan sonrası çoookkk güzel olur:16:ben sık sık bu topikte olduğumdan burda arkadaşlarla konuşurken yaşadıklarımı hatırlıyorum ve gülüyorum.çok şükür kabus bitti.Allah tüm vajilileri bu dertten kurtarsın

iki parmağı geçtm, bugün 3 parmağı deniycem ondan sonra sırada ne var? yapabildikçe moralim düzelmeye başladı:)desteklerinizde cabası, çooookkk teşekkürler:)

kemrecim çok tebrik ederim Allah aklı başında sahlıklı sıhhatlı hayırlı eylesin inşaallah :) biz de çok istiyorum, bu ay geçti çünkü şu an regl dönemimdeyim inşaallah gelecek ay olur :)

İnşallah istediğiniz an hamile kalırsınız canlarım :16::16::16::16::16: Yaşı müsait olanlara tavsiyem, cinsel ilişkiye mümkün olduğunca çok alışmalarıdır. Benim yaşım çok da müsait olmadığından ve de ilk çocuğumla yaş farkı çok açılmadan (şu an 4,5 yaşında) hemen hamile kalmayı tercih ettim. Çünkü benim vajinusmusa harcadığım zaman 8 sene idi :14::14::14::14::14::14: 35 yaşındayım ve hemen hamile kalmam gerekti.

kemre bende vajınısmusken hamıle kaldım sımdı 2 aylık oldu doguma cok var ama sabırsızlanıyorum bı kac gun once yendım bu hastalıgı hamılelıgım bulantılardan dolayı bıraz zor gecıyor senınde oyle olmusmuydu kılo kaybı oluyor sabah berı bı sey yemedım ıcm almıyo ne yapmam lazım cevap yazarsan cok sevınırm

Son düzenleme:

canım biri vardı öyle üstteyken alta dönen ama kimdi hatırlamıyom :44::44: hatta bana çok değişik gelmişti nasıl üstten alta dönüyo diye penis çıkmıyo mu öyle :52::52:

canım biri vardı öyle üstteyken alta dönen ama kimdi hatırlamıyom :44::44: hatta bana çok değişik gelmişti nasıl üstten alta dönüyo diye penis çıkmıyo mu öyle :52::52:

kızlarr ona takılmayın bende üstte yapamıyodum eşim beni tuttu öyle döndük ve ben üste çıktım güreşiyo gibi olduk çok komik oldu ama oldu ve oluyo yani :60::60::60::60::60:

kemre bende vajınısmusken hamıle kaldım sımdı 2 aylık oldu bı kac gun once yendım bu hastalıgı hamılelıgım bulantılardan dolayı bıraz zor gecıyor senınde oyle olmusmuydu kılo kaybı oluyor sabah berı bı sey yemedım ıcm almıyo ne yapmam lazım cevap yazarsan cok sevınırm

Canım ben her iki hamileliğimde de hiç mide bulantısı yaşamadım. Ama genelde mide bulantısı çok yaşanıyor. Normal birşey yani... İlk 3 ay mide bulantısı yaşanabiliyor, 3 aydan sonra genelde geçiyor. Sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş diliyorum....

iki parmağı geçtm, bugün 3 parmağı deniycem ondan sonra sırada ne var? yapabildikçe moralim düzelmeye başladı:)desteklerinizde cabası, çooookkk teşekkürler:)

oooo bu habere çok sevindim işte:21::21::21::21: dediğim gibi ben parmak egzersizi yapamadım itici gelmişti.aparat olarak beyaz mumu kalınlaştırarak çalıştıştım.parmak çalışan arkadaşlar 3 parmaktan sonra eş denemesine geçiyorlar diye biliyorum.buarada mümkünse eş parmağıyla da egzersiz yaparsanız eşinize karşı güveniniz gelir ama bu zorunlu değil.bunun dışında aparatla çalışırsanız beyaz mumu kağıt havluyla kalınlaştırıp streçle sabitleyin,perezervatif geçirip jel kullanın.aparatla eş denemelerine geçmek için aparatın çevresinin 10 cm olması yeterli.bu aşamaya kadar mumun çevresi (5-6-7-8...cm) size kalmış nasıl rahat ediyorsanız öyle başlayın ve 10 cme gelene kadar kalınlaştırın.aparatı içinizde bekletmenin de ciddi faydasını gördüm,uzanıp tv seyrederken bırakın o orda kalsın bir süre,arada bir ileri geri yapın ki esnesin.iyi haberlerinizi bekliyoruz.gidişat mükemmel tebrikler:46:

Back
X