• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yön resimleri nedir bana da göndermeniz mümkünmü? çok teşekkürler:)

Eki Görüntüle 600960 bu yatıyorken canım bacaklar açık vaji deliği gördüğün gibi dr parmağı girmiş ve popoya doğru eğilimli...

$vajinismus-kasi.webpbuda düz duruyorken misal eşinin üstündeyken vaji düzleşiyor yani yine popoya doğru ama takılacak biyer olmuyor birinde kastığımızda nasıl kapandığını gösteriyor diğerinde ise açık olduğunu umarım işine yarar canım:34:

ya zaten korku olarak değilde anlatıldığı gibi kötü olmadığı kolay olduğunu falan işte.ya acaba sölesemmiki kendi durumumu

kendi durumunu söyler misin bilmem ama keşke bana da korkulacak bişey olmayacağını vajinanın nasıl bir şey olduğunu anlatan bir ablam olsaydı evlenmeden önce bilseydim keşke.. benim de kız kardeşim var bende düşünüyorum anlatsam mı bilinçlensin diye..

ama şunu düşünmek lazım belki kardeşin korkmayacaktır rahat olacaktır senin ona bazı şeyleri anlatman belki onu ürkütecek ve onunda korku bilinç altına yerleşirse bizim gibi olacaktır :18:sen kendi durumunu anlatmadan şöyle diyebilirsin korkacak hiçbişey yok sakın acıyo diyenlere inanma kendini eşine bırak ve kasma dersen bu bilinç altına yerleşir ve belkide sorunsuz atlatır

ben de aynı şeyi düşünüyordum elab, duduk yere aklına düşürmek olmasın dikkat et. bence sen daha iyi bilirsin de girişi şöyle yap, onun ne düşündüğünü sor verdiği cevaplardan anlarsın zaten ona göre bi yol belirlersin. diğer türlü korkuyor musun bi endişen var mı diye başlarsan sen onun gözünde tecrübeli birisin onarmal bişey var hissine kapılıp kendini korkutabilir en fecisi de bizim gibi o da kimseye açamaz

ya zaten korku olarak değilde anlatıldığı gibi kötü olmadığı kolay olduğunu falan işte.ya acaba sölesemmiki kendi durumumu

benim annem de kardeşim de biliyodu kardeşim 18 yaşında ve bana kızmıştı neden korktun yapamadın diye canım bilgilendirmek de fayda var hiç bişi bilmemesinden iyidir yani dr. götür bilgilensin kötü bişi değil sonuçta en azından bizim gibi olmaz..
benim şahsi fikrimm kardeşim evlenecek olsa alırım karşıma anlatırım herşeyi dr. gitmek isterse de giiderim bilgisi olsun en azından..

Eki Görüntüle 600960 bu yatıyorken canım bacaklar açık vaji deliği gördüğün gibi dr parmağı girmiş ve popoya doğru eğilimli...

Eki Görüntüle 600965 buda düz duruyorken misal eşinin üstündeyken vaji düzleşiyor yani yine popoya doğru ama takılacak biyer olmuyor birinde kastığımızda nasıl kapandığını gösteriyor diğerinde ise açık olduğunu umarım işine yarar canım:34:

aslanım cecemim bee :) nerelerdesin tatlım neler yapıyosun :34:

kızlar size bişey danışmak istiyorum:haftasonu kızkardeşim gelio yanıma bi hafta falan kalacak.yaza düğünü var şimdi nişanlı.diyorumki acaba gelince onunla biraz konuşsammı benim durumuma düşmemesi için.hatta rd a götürsem yani evlenmeden önce bilgilenme amaçlı gidilmesi gerekiyomuşya ne diyosunuz

kesinlikle birşeyleri uygun yolla anlat canım öğrensin özellikle bu yön resimlerini göstermelisin keşke banada birileri gösterseydi çünkü ne olursa olsun evlenecek olan bir genç kız yinede tedirgin oluyor en azından hem tedirgin olurdum hemde bilinçli olurdum sadece tedirginliğimle başıma bu geldi yok biyere takıldı ay bişiymi var takıldı acıdı bidaha yapamam gibi saçmalıklar yani mutlaka bu yönleri anlat ve daha kolay bir ilişki yaşaman için anlatıyorum de banada dr demişti dersin normal yani ben 7 kat yabancı birini görsem bile nlatırım artık yazık kimse bu durumu çekmesin..

evet haklısın.ya ben benim gibi olmasın istiyorum belki zamanında biri bana korkunç bişey olmadığını falan anlatsaydı farklı olurdu.tam aksine düğün yakını bile gelen korkutuyo giden korkutuyo

canım kendi durumunu sakın anlatma ama işte sen ilk yapmış gibi konuş korkacak birşey yok falan de ilk yazdıklarım gibi şeyler söyle bence

kesinlikle birşeyleri uygun yolla anlat canım öğrensin özellikle bu yön resimlerini göstermelisin keşke banada birileri gösterseydi çünkü ne olursa olsun evlenecek olan bir genç kız yinede tedirgin oluyor en azından hem tedirgin olurdum hemde bilinçli olurdum sadece tedirginliğimle başıma bu geldi yok biyere takıldı ay bişiymi var takıldı acıdı bidaha yapamam gibi saçmalıklar yani mutlaka bu yönleri anlat ve daha kolay bir ilişki yaşaman için anlatıyorum de banada dr demişti dersin normal yani ben 7 kat yabancı birini görsem bile nlatırım artık yazık kimse bu durumu çekmesin..

cecemm ile aynı fikirdeyim ne kadar bilinçli olursa o kadar iyi bence

aslanım cecemim bee :) nerelerdesin tatlım neler yapıyosun :34:

eşim öğlen 3 de işe gidiyor anca geldim :)) ay bugünde başım feci ağrıyor biraz durgunum ama biraz kendime geleyim biraz parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum ve aparat hiç almadım denemek istiyorum belki olur içimden geliyor bugunü egzersiz yapmak hayret:1:

Eki Görüntüle 600965 buda düz duruyorken misal eşinin üstündeyken vaji düzleşiyor yani yine popoya doğru ama takılacak biyer olmuyor birinde kastığımızda nasıl kapandığını gösteriyor diğerinde ise açık olduğunu umarım işine yarar canım:34:

Sevgili Cecemm, çok teşekkür ederim:)

ben de aynı şeyi düşünüyordum elab, duduk yere aklına düşürmek olmasın dikkat et. bence sen daha iyi bilirsin de girişi şöyle yap, onun ne düşündüğünü sor verdiği cevaplardan anlarsın zaten ona göre bi yol belirlersin. diğer türlü korkuyor musun bi endişen var mı diye başlarsan sen onun gözünde tecrübeli birisin onarmal bişey var hissine kapılıp kendini korkutabilir en fecisi de bizim gibi o da kimseye açamaz

evet olabilir ya susmak sanki ona kötülük gibi geliyo.konuşursam hatta dr a gitmek isterde götürürsem çok daha ii olur.uzmanlar evlenecek kişilerin bilgilenmeleri açısından gitmesi gerektiğini düşünüyoya.birde ayıp die konuşmuyoruz kimseyle evlenincede hala ayıp görüyoruz bilinçaltında.drlar buna ii kız sendromu diolarmış:1:

eşim öğlen 3 de işe gidiyor anca geldim :)) ay bugünde başım feci ağrıyor biraz durgunum ama biraz kendime geleyim biraz parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum ve aparat hiç almadım denemek istiyorum belki olur içimden geliyor bugunü egzersiz yapmak hayret:1:

hadi bakalım kolay gelsin inan aparat parmaktan çok daha kolay:1:

burdaki arkadaşların dedigini yaptım halen sokktayım mum 10 cm kadar girdi hiç acı falan hissetmedim çok rahattım inanamıyorum

:) inan inan bunu sen başardın 10cm rahat rahat alıp çıkarana kadar 10 cm le devam et canım hatta içinde beklet bu denemelerde sonraaaaaaaaaaaaaaa eş denemelerinda hadı uzun zamandır kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye gelen olmadı yapıver de heyecanlandır bizi :)

Back
X