- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.681
ayy inş.. canım yaaaa valla bi hoş oldum anlatamam zaten rahattım ama eşimin bu hali beni dahada bi iyi etti inş. yakın zamanda haberimi vericemmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inş.. canım yaaaa valla bi hoş oldum anlatamam zaten rahattım ama eşimin bu hali beni dahada bi iyi etti inş. yakın zamanda haberimi vericemmmm![]()
ay güldürdün benihadi artık bakalım eşinde artık istediğine göre bugün yarın halay çekiyoruz demektir.hem sen bize gaz vereceğine önce eşine vermeliymişsin.bize verdin biz yendik sen eşine gaz vermeyi unutmuşsun
tamam artık iş başına halay çekmek istiyoruz yani bi sen kaldın eşin kırmadan söylüyo ama ben kırarım ama olmuyoki böyle
ama biliyorum ben yakında halay çekiyoruuuuuuuuuuuz
![]()
en uygun pozisyonu arıyoruz
ben burdaki arkadasların dedigi mumdan aparat yaptım halaen soktayım ama giriyor 10 cm e kadar girebilirsem kanamam olurmu merak ediyorum lütfen cevap verin
sanırım ben anlış anlıyorum arkadaşlar aparatın kalınlıgımı önemli uzunlugumu yoksa
oyyyy tiyze olcezz deseneee:))) maşallah Rabbim sevinçlerini arttırsın:))))senin adına çok sevindimm hamiş hamiş bizede dua et bizde bebiş istiyoruz :))))
veeee ceeceemmm tatlımm senin adınada mutlu oldumm,,eşinden yna da destek ileee tam yol ileriiiiiiiiiiiiii
hayırlı güzel haberlerle bizi sevindir....hatta ilk fırsatta yapp malumm hamiş-bebiş listesi yapcez yetişş bacummm:))))