• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydııın cecemim gözün aydııııııııın :62: çook sevindim canım çok. psikolojin mahvolmuştu artık herşey yolunda:) kim tutar artık seni bak ilk haber senden gelecek haaa

sen artık egzersizleri hallettin sayılır bir an önce bitti haberini ver bize

ayy inş.. canım yaaaa valla bi hoş oldum anlatamam zaten rahattım ama eşimin bu hali beni dahada bi iyi etti inş. yakın zamanda haberimi vericemmmm:52:

ay güldürdün beni :52:hadi artık bakalım eşinde artık istediğine göre bugün yarın halay çekiyoruz demektir.hem sen bize gaz vereceğine önce eşine vermeliymişsin.bize verdin biz yendik sen eşine gaz vermeyi unutmuşsun :52:tamam artık iş başına halay çekmek istiyoruz yani bi sen kaldın eşin kırmadan söylüyo ama ben kırarım ama olmuyoki böyle:47:ama biliyorum ben yakında halay çekiyoruuuuuuuuuuuz:32::32::21:

kız kız siz kızın ya siz kızınca mutlu oluyorum:1: yapasım geliyo inş. şekerim inş..... olcak bu iş:1:

hadi bacılar bol egzersizle ve sağlıcakla kalınnnnnnnn... cumartesi pazar bereketli olsun yeni gelinlerimizle dolsun sayfalar......... hoşçakalınnnnnnnnnnnn

oyyyy tiyze olcezz deseneee:))) maşallah Rabbim sevinçlerini arttırsın:))))senin adına çok sevindimm hamiş hamiş bizede dua et bizde bebiş istiyoruz :))))

veeee ceeceemmm tatlımm senin adınada mutlu oldumm,,eşinden yna da destek ileee tam yol ileriiiiiiiiiiiiii:10::10::10:

hayırlı güzel haberlerle bizi sevindir....hatta ilk fırsatta yapp malumm hamiş-bebiş listesi yapcez yetişş bacummm:))))

ben burdaki arkadasların dedigi mumdan aparat yaptım halaen soktayım ama giriyor 10 cm e kadar girebilirsem kanamam olurmu merak ediyorum lütfen cevap verin

:) girecek tabi :) canım 10cm e kadar girersem derken uzunluğunu mu kasdediyorsun? ben dahil kimse uzunluğunu ölçmedik yani öyle zannediyorum ama yine de sen gibi mumla yapan arkadaşlardan böyle bi şikayet hiç duymadık icersi boşluk çünkü, yani kanaman olmayacaktır.
bahsettiğin ölçü kalınlık ise kalınlıktan ötürü kimsede kanama olmadı, belki zar ile ilgili bi kanama olabilir o da gözünü korkutacak kadar değil bir iki damla bişey. bu da çoğunlukla kimseden gelmedi senden de gelmeyebilir.
endişeni anlayabiliyorum, ama düşünme bunu bence sadece eşinin egzersizlerden haberi olsun, sonradan sorun yaşamamanız açısından.

merhaba kızlar nasılsınız,yeni gelen arkadaşlar size dua ediyorum hergün,Allahın izniyle kurtulursunuz inş. bu dertten,fazla giremiyorum yorum yazmak için,beni hatırlayan arkadaşlar ben de alışmaya çalışıyorum bazen ara verdiğimizde tedirgin oluyorum ama inş. alışcam bende..hepinize iyi haftasonları diliyorummm

oyyyy tiyze olcezz deseneee:))) maşallah Rabbim sevinçlerini arttırsın:))))senin adına çok sevindimm hamiş hamiş bizede dua et bizde bebiş istiyoruz :))))

veeee ceeceemmm tatlımm senin adınada mutlu oldumm,,eşinden yna da destek ileee tam yol ileriiiiiiiiiiiiii:10::10::10:

hayırlı güzel haberlerle bizi sevindir....hatta ilk fırsatta yapp malumm hamiş-bebiş listesi yapcez yetişş bacummm:))))

inşallah canımmmmmmmmmmm valla bugün çok m mutluyum birde eşimi çok özledimmm insan eşinden destek alınca nasıl mutlu oluyor o ne köstek olurdu nede destek ilk defa destekleyici şekilde konuştu ve buna inanılmaz iyi geldi çok şükür Rabbim tez zamanda yenip hamiş olmayı nasip etsin hepimize :16:

Back
X