Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sırtın dönükken nasıl deneme yapılıyor eş denemeleri nası oluyo sekilli ayrıntılı bilgi verirmisiniz? bide adet bittikten sonra vajinaya giriş dahamı iyi olur adetime 9-10 gun var egzersizleri bitirip eş denemesi yapmak istiyorumda.su an 2 parmgı son boguma dek alabiliyorum 3. e geçcem bu gece. kızlar bilgiiiiiiiiiiiii verin lütfenn

canım tebrik ederim bayağı ilerlemişsin.arkadaşlar adet bittikten sonra daha kolay oluyo diyodu ben tam bilmiyorum ama bence öle şartlandırma kendini yani sen zaten 9 10 güne kalmaz halledersin gibi görünüyo:34::34:.bende adetten bikaç gün önce yenmiştim.:16::16:

sırtın dönükken nasıl deneme yapılıyor eş denemeleri nası oluyo sekilli ayrıntılı bilgi verirmisiniz? bide adet bittikten sonra vajinaya giriş dahamı iyi olur adetime 9-10 gun var egzersizleri bitirip eş denemesi yapmak istiyorumda.su an 2 parmgı son boguma dek alabiliyorum 3. e geçcem bu gece. kızlar bilgiiiiiiiiiiiii verin lütfenn

CNM sen üst teyken eşin sırtına dönük bi şekilde oluyo resmini arkadaşlar paylaşır ben ilmiyorum ama daha kolay oluyor allttayken pskolojik olarak zorlanıyosun ama üstteyken egzersiz yapar gibi p.... içine alıyosun yani kontrol sen de oluyoo daha kolay bende öle yendimm ....ewet adetten sonra daha kolay oluyo ... haydi kolay gele kızlar herşy kafada bitiyo ben kulk çöpüyle başladımm sonra parmakla yaptım 3. birden alamadım parmagımı ama eş denemesi yaptım olduu kişiye baglı seni yanıltmak istemem ama p..... daha kolayy oluyo korkma başarıcaksın cnmmmm :46::46::46::46::46::46:

CNM sen üst teyken eşin sırtına dönük bi şekilde oluyo resmini arkadaşlar paylaşır ben ilmiyorum ama daha kolay oluyor allttayken pskolojik olarak zorlanıyosun ama üstteyken egzersiz yapar gibi p.... içine alıyosun yani kontrol sen de oluyoo daha kolay bende öle yendimm ....ewet adetten sonra daha kolay oluyo ... haydi kolay gele kızlar herşy kafada bitiyo ben kulk çöpüyle başladımm sonra parmakla yaptım 3. birden alamadım parmagımı ama eş denemesi yaptım olduu kişiye baglı seni yanıltmak istemem ama p..... daha kolayy oluyo korkma başarıcaksın cnmmmm :46::46::46::46::46::46:

arkadaşlar niye bu kadar kafanıza takıyosunuz?eğer aklınızda ben yapamıyacağım,yine olmayacak diye bir fikir varsa hiç eşinizle birlikte olmayın zaten...siz zaten %70 öngörüyle yaklaşarak bu işi yapamıyorsunuz...rahat bırakın kendinizi...eğer kendinizi yani kaslarınızı sıkarsanız olmaz zaten...serbest bırakın...bi kere poponuzu sıkmayın ilişki sırasında,gevşek bırakın...su yolunu bulacaktır...bide böyle deneyin...o üstte,sen altta ve ya sen üste o altta hiç farketmiyor...önemli olan rahat olmanızdır...hadi bide böyle deneyin yani bişey düşünmeyin...bakalım neler olacak???haberleri bekliyorum....

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Kızlar malumunuz uzundur girmiyordum, girsem de bir görünüp çıkıyordum. Bu listede ne değişti ben girmediğimden beri diye sordum, gelin olanları söyledi bazı arkadaşlarımız ama vakitlerini hatırlamadıkları için ekleyemedim.

Takriben 2,5-3 saattir geçmişi okuyorum ve hem egzersiz durumunda değişiklik olanları düzeltiyorum hem de yeni gelinleri listeye ekliyorum.:1:

Artık çok yoruldum ve son sayfaları atlaya atlaya geldim:26:

Umarım gözümden kaçırdığım bir şey olmamıştır:31:

:1:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]3.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.yeteramabukadar[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.elmas[/td]
[td]9 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]7.mina13[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]8.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]12.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]13.elifakgun[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]18.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]19.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]20.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.enona[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]25.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]26.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:
ARALIK: 21 GELİN :64:

Son düzenleme:
hoşgeldin cadıkedicim :16::16::16:, nasılsın özletiyosun kendini:3:.. demek 3 saattr okuyosun:1: listeyi incelediğim kadarıyla hepsi tamam:34:

Vallaha canım ya oku oku bitmedi :1:

Mecburen son sayfaları atlaya atlaya geldim artık :1:

Ya sorma , beynimde tümör olduğundan şüphelendiler bir ara doktora falan gittim. Sonra uzaklaşınca uzaklaşıyor insan buradan. Sonra hem başka bir yerde çalışmaya başladım, hem evden freelance iş yapıyorum derken fırsat bulup giremedim bir ara. Şimdi dedim ki çok boşladın orayı sen , liste de biriktikçe birikir daha da zor hal alır, otur bir solukta hallet dedim :1:

Namaz araları hariç bir solukta hallettim sayılır , eksik yoksa çok sevindim :1:

Vallaha canım ya oku oku bitmedi :1:

Mecburen son sayfaları atlaya atlaya geldim artık :1:

Ya sorma , beynimde tümör olduğundan şüphelendiler bir ara doktora falan gittim. Sonra uzaklaşınca uzaklaşıyor insan buradan. Sonra hem başka bir yerde çalışmaya başladım, hem evden freelance iş yapıyorum derken fırsat bulup giremedim bir ara. Şimdi dedim ki çok boşladın orayı sen , liste de biriktikçe birikir daha da zor hal alır, otur bir solukta hallet dedim :1:

Namaz araları hariç bir solukta hallettim sayılır , eksik yoksa çok sevindim :1:

canım geçmiş olsun ilk dikkatimi o çektiği için onu sorcam, ne tümörü bu, şimdi nasılsın?

Kizlar ben bir haftadir egzersiz yapamiyorum dr tahris yada enfeksiyon nedeniyle ilac vermisti ilk dememde parmaktan sonra 9 cm de idim ama 3 kes yapabildim sonra dra gittim korkuyorum yine yanmalarim baslicak die aparatimi yanlis yaptim nedir:) simdi yine dokuz cm yapsam gerilemismiyimdor acaba?

canım geçmiş olsun ilk dikkatimi o çektiği için onu sorcam, ne tümörü bu, şimdi nasılsın?

Tümör falan çıkmadı. Kan tahlili ve mr temiz. Lakin sebebi belli olmayan bir kemik ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmem var. Sigortam olmadığı için devamını getiremedim tetkiklerin. O yüzden beklemeye aldım şimdilik :)

Kizlar ben bir haftadir egzersiz yapamiyorum dr tahris yada enfeksiyon nedeniyle ilac vermisti ilk dememde parmaktan sonra 9 cm de idim ama 3 kes yapabildim sonra dra gittim korkuyorum yine yanmalarim baslicak die aparatimi yanlis yaptim nedir:) simdi yine dokuz cm yapsam gerilemismiyimdor acaba?

Canım gerilememişsindir ama yine de küçükten başla sonra kalınlaştır. Tekrar başa dön yani egzersizde. Şimdi pat diye kaldığın yerden devam etmeye kalkarsan ve yapamazsan moralin bozulur.

kızlarr ya yaşayan ölüyümm ben yaaa valallaaa ben iki kere denme yaptım ikide başarılıydı tabi araya ablamın doğumu flan girdi bbir süre onun yanındayım ewe geldım relg oldumm bıttı bu seferde eşim hep mesai kaldı bı türlü 3üçünsuye geçemedık yaa artık korku kapladı içimi ya olmıcak yıne aynı şeylerı olucak dyee :43:

kızlarr ya yaşayan ölüyümm ben yaaa valallaaa ben iki kere denme yaptım ikide başarılıydı tabi araya ablamın doğumu flan girdi bbir süre onun yanındayım ewe geldım relg oldumm bıttı bu seferde eşim hep mesai kaldı bı türlü 3üçünsuye geçemedık yaa artık korku kapladı içimi ya olmıcak yıne aynı şeylerı olucak dyee :43:

Canım korkma bir kere yapan bir daha yapıyor:52::34:

herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...

Back
X