Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese iyi akşamlarrrr

bişey sorucam. denemek için en iyi pozisyon hangisi? bazı resimlerden bahsediliyor ama aradım bulamadım. tekrar resimleri paylaşmanız mümkün mü?

eşin sırt üstü yatacak sen ona arkan dönük olarak oturmaya calış cnm bnde öylee deniyorum p... yukarı doğru olduğu için öylee yaptığında vajinanın gidiş yönüne doğru direkkk gidiyoo tavsiye ederimm..

herkese iyi akşamlarrrr

bişey sorucam. denemek için en iyi pozisyon hangisi? bazı resimlerden bahsediliyor ama aradım bulamadım. tekrar resimleri paylaşmanız mümkün mü?

canım en uygun pozisyon senin üstte olduğun.ben yüzüm eşime dönük yendim ama bazı arkadaşlar arkanı dönünce daha kolay olduğunu söylüyolar.ikisinide denersin hangisinde rahat edersen:34:resimler bende yok şimdi gören bi arkadaş yükler

canım en uygun pozisyon senin üstte olduğun.ben yüzüm eşime dönük yendim ama bazı arkadaşlar arkanı dönünce daha kolay olduğunu söylüyolar.ikisinide denersin hangisinde rahat edersen:34:resimler bende yok şimdi gören bi arkadaş yükler

ben dün akşam başardım ama ben alttaydım hiç acımadı çok kolay oldu.önceki denemelerimde ben üstte oluyordum ama başarılı olamıyordum herhalde kişiden kişiye değişiyor...eşin sana karşı nazik olursa sen altta olduğunda daha rahat girebilir

ben dün akşam başardım ama ben alttaydım hiç acımadı çok kolay oldu.önceki denemelerimde ben üstte oluyordum ama başarılı olamıyordum herhalde kişiden kişiye değişiyor...eşin sana karşı nazik olursa sen altta olduğunda daha rahat girebilir

tabi kişiye göre değişir ben hala eşimi üste alamıyorum
:1::1:

ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

Evet oluyor, normal:34:

Büyük tuvalette kan gelme olayına gelince ya basurdur ya da anal fissürdür. Doktora gitmek istemiyorsan benim söylediğim ilacı kullan. 70 liraydı sanırım kutusu. Benimki 7 yıldan beri olduğu için tam iyileştirmiyor sadece acısını ve kanamayı durdurdu. Ama tamamen geçirdiği çok vaka var. Sitesinde yazan yorumların hepsi gerçek. Onları oku istersen. Ncare yaz, sitesi çıkar :34:

herkese iyi akşamlarrrr

Bunları deneyebilirsin:34:
$f0upg.webp $f0unf.webp

Evet oluyor, normal:34:

Büyük tuvalette kan gelme olayına gelince ya basurdur ya da anal fissürdür. Doktora gitmek istemiyorsan benim söylediğim ilacı kullan. 70 liraydı sanırım kutusu. Benimki 7 yıldan beri olduğu için tam iyileştirmiyor sadece acısını ve kanamayı durdurdu. Ama tamamen geçirdiği çok vaka var. Sitesinde yazan yorumların hepsi gerçek. Onları oku istersen. Ncare yaz, sitesi çıkar :34:

google amcama sordum:16: hemoroid ilişki sırasında ağrı yapabilirmiş:14:.ama eşimde dedi böyle olmaz dr a gitmemiz lazım die:43::43:.gitcez herhalde bakalım:18:.olmazsa o ilacı alırım:1:

ya ben bişi daha sorcam.biraz açık olcak ama.yenen arkadaşlara soruyorum.eşiniz içinize boşaldıktan sonra onlar geri çıkıyomu.yaa çok utandım açık yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın:17::17::17:

canim esin bosaldiktan sonra cikmadan uzerine uzansin ve kalin oyle biraz ve kalcanin altina yastik koy 45 dk kadar uzan ben oyle yapiyrm cok az cikiyo disari

arkadaşlar niye bu kadar kafanıza takıyosunuz?eğer aklınızda ben yapamıyacağım,yine olmayacak diye bir fikir varsa hiç eşinizle birlikte olmayın zaten...siz zaten %70 öngörüyle yaklaşarak bu işi yapamıyorsunuz...rahat bırakın kendinizi...eğer kendinizi yani kaslarınızı sıkarsanız olmaz zaten...serbest bırakın...bi kere poponuzu sıkmayın ilişki sırasında,gevşek bırakın...su yolunu bulacaktır...bide böyle deneyin...o üstte,sen altta ve ya sen üste o altta hiç farketmiyor...önemli olan rahat olmanızdır...hadi bide böyle deneyin yani bişey düşünmeyin...bakalım neler olacak???haberleri bekliyorum....

kafamıza takmıyoruzz cnm ama oda önemli zaten ben kendi yendigim şkli söyledim ben ne kadar desemde kendi neyde rahatsa onu yaparr yaniidediklerine katılıyorum piskolojik ama onu anlıyorum ben ,insan herşeyi ögrenme istiyoo bende yardımcı olmaya çalıştım nacizane yenen biri olarak

kızlar 3 parmagı orta boguma dek alabildim 40 dk kdar egzersiz yptım bi deneyelim dedik ama gene olmadı sanırım aceleci davranıyorum henz hazır değilim :50::50::50: bi kac gün daha 3 parmagı son boguma dek almaya calısıp tekrar deneyecem ama dediğiniz gibi denedik gene olmadı yapamıyorum üstteyken hiç rahta olamıyorum bacaklarım asırı agrıyor ve çömelip duramıyorum tabi haliyle o arada sokamıyorumda altta deneyim dedik ama cok asırı yanma ve batma var nefes alıp versemde olmaadı acaba kontrolü esimemi versem ben bişey beceremiyorumda sanırım hala korkuyorum ama cidden acıyor fışşş diye kaymadı yanii hala batma ve yanma var egzersizlere devam bakalım ne olcak artık bitsin istiyorummmmmmm offffffff :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...

tebrikler canımm ayy çok sevindim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::52: ya nasıl oldu anlatırmısın yani hangi pozisyonda denediniz:17:darısı başımıza inş.:16:

kızlar 3 parmagı orta boguma dek alabildim 40 dk kdar egzersiz yptım bi deneyelim dedik ama gene olmadı sanırım aceleci davranıyorum henz hazır değilim :50::50::50: bi kac gün daha 3 parmagı son boguma dek almaya calısıp tekrar deneyecem ama dediğiniz gibi denedik gene olmadı yapamıyorum üstteyken hiç rahta olamıyorum bacaklarım asırı agrıyor ve çömelip duramıyorum tabi haliyle o arada sokamıyorumda altta deneyim dedik ama cok asırı yanma ve batma var nefes alıp versemde olmaadı acaba kontrolü esimemi versem ben bişey beceremiyorumda sanırım hala korkuyorum ama cidden acıyor fışşş diye kaymadı yanii hala batma ve yanma var egzersizlere devam bakalım ne olcak artık bitsin istiyorummmmmmm offffffff :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

daya dövecem seni dayaklıksınnnn kızzzzz:20::20::20::20::20:sen helebi hazırlan egzersizilerini tamamla sen bölee eceleci davrandıkçaaa kendi kendinin psikolojisini bozarsın başkada bişi olmaz....bundan sonra sana cezaaaa egzersiz ler bitmeden ilişki hakkında yeterince bilgilenmeden ilişkiye girmek yasak:47::47::47:

fırçamı kaydımmm gelelim meseleye:)))canım bak ne güzel 3 parmak ilerlemişsin azıcık kalmış acele etme tamamen al 3 parmağı hatta sadece almak değil üç parmağı gitgel yap sonra parmakların içindeyken hafif hafif açar gibi yap ve iyice alış az kaldı merak etme ilişki konusundada tüyolarımız olcak sana merak etme sabırr!!!!!önce sabırlı ol sona gelmişken moral bozacak işler yapma:20::16::16:

daya dövecem seni dayaklıksınnnn kızzzzz:20::20::20::20::20:sen helebi hazırlan egzersizilerini tamamla sen bölee eceleci davrandıkçaaa kendi kendinin psikolojisini bozarsın başkada bişi olmaz....bundan sonra sana cezaaaa egzersiz ler bitmeden ilişki hakkında yeterince bilgilenmeden ilişkiye girmek yasak:47::47::47:

fırçamı kaydımmm gelelim meseleye:)))canım bak ne güzel 3 parmak ilerlemişsin azıcık kalmış acele etme tamamen al 3 parmağı hatta sadece almak değil üç parmağı gitgel yap sonra parmakların içindeyken hafif hafif açar gibi yap ve iyice alış az kaldı merak etme ilişki konusundada tüyolarımız olcak sana merak etme sabırr!!!!!önce sabırlı ol sona gelmişken moral bozacak işler yapma:20::16::16:

çoook tırsıyorum yaaav :26::26::26::26::26::26: napayım bende sabırsızım dediğin yaptım zaten 3 parmagı git gel yaptım ama son boguma dek alamadım orta bogumda dek alıp git gel yaptım alıstı yarın gene deneyecem ama içeride 3 parmagı yanyana detiremedim burdan bi arkadas yüzük ve işaret parmagı birleştir orta parmak ğstte lur sekilde sok demişti öyle soktum içerideyken acmaya calıstm ama tam acamadım. acele etmem sundan 9*10 gün sonra adet olcamda ondan hızlanıyım diyorum adet araya girerse tekrar basa dönmek istemiyorum cünküü..:19::19::19::19::19: tamam egzersizi bitirene dek eşimle ilişki denemesi yapmıcam ama sizde tüyolarınızı söyliceksiniz tamam mııııııı :1::1::1::1::1::1: iyi geceler :54::54::54::54:

Back
X