Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı

canım sen yaz ne durumdasın, bakabiliyo musun dokuna biliyor musun, hiç egzersiz yaptın mı doktora gittin mi... emin ol burdaki herkes yardımcı olmak için elinden geleni yapaacaktır

dün akşam denedim canım 5 cm rahatlıkla aldım dediğin gibide yaptım ama 6 cmde biraz oldu ama acıma yaptı bıraktım bende 5 cm le devam ettim :18:

ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı
canım yardım ederiz tabiii herkes eder...sen hangi aşamada olduğunu falan yaz bugüne kadar neler yaptın.. sonra bi nerden başlaman gerektiğine bi bakalım:))))

Merhabalar tekrar,
3 parmak denedim, oldu sanki :) acaba simdi ne yapmam lazim? forumdaki arkadaslar aparatlardan bahsetmisler, onlari nerden bulabiliirim ben?
canım 3 parmak aldıysan tamam onlar parmakla yapamayanlar için sadece alternatif....şimdi biraz 3 parmakla rahat rahat yapana kadar devam et mesela gitgel yap sonra parmakların içerdeyken onları açmaya çalış (tamamen değil aman haa:))))ondan sonra eğer eşin sorun etmiosa eşinle eş parmağı dene aynı şekilde 1-2 ve 3 parmak olarak...ondan sonrası p....s denemesi var zaten....

hoş geldin iyi kalpli güzel anne

Son düzenleme:

olur canım o dediğin pozisyon hatta daha rahat olur

canım olur tabi zaten ben öyle yendim eşime yüzüm dönük ve dizlerim yatakta derin nefes alıyon verirken ıkın ve penisi almaya çalış

Oyy Oyy Kim gelmiş Böyleee
Hoşgeldin Kuzucumm
biz deldiiikkkk:))))))) hoşbulduk beroşummm bu bebişe en başta ssebep olan kim vajiyi yenerken hep yanımda olan vaji koçummmtiyzesi nanaklarından öper:))))

sağol canım benim bbebiş ve sen iyisinizdir inşaallah
ama benim çıkmam gerek artık çünkü yemek yapmak zorundayım
öpüyorum hepinizi
şimdilik iyiyiz kuzummmmm acuk yaramaz midem bulanıyor ama olsunnn buna şükür...gitmesin kopmasın bendendee :)))tamam tatlımmm kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…