- 24 Aralık 2012
- 657
- 290
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.841
günaydıııınnn
bişey yemediysen henüz şuan niyet edip tutabilirsin. kandillerde bu şekilde tutulabiliyor diye biliyorum. babaannem öyle öğretmişti :)
allah kabul etsin.
herkese hayırlı kandiller
ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı
bencede...şu ana kadar bişey yemediysen niyet edebilirsin bencede...
tebrikler canım.darısı hepimizin başına[/QUOTtebrikler canım allah başka dert vermesin :64
tebrikler canım.darısı hepimizin başına[/QUOTtebrikler canım allah başka dert vermesin :64
mina da mı yendiiii
mina da mı yendiiii
ben geldim dışarı sen yoksun tırstın mımina yenmedi elifakgün yendi o onun için halay çekmiş
canım ordan çocuk çıkıyor 5cmlik oluyorsa 6cmlik aparat da olur.istersen bir tane de 6cmlik aparat hazırla.önce 5 cmlikle rahat şekilde gitgel yapana kadar çalış 10 dak kadat içinde beklet sonra tekrar git gel yaptır ve onu çıkartır çıkartmaz hemen 6cmlik aparatı dene.yanma gibi bişey hissedersen acele etme derin nefes al ver veee devam.bir de dediği gibi rahat ol 5 cm ile 6cm arasında dağlar yok.canın yanacak korkusuyla kendini sıkıyorsun 6cm de olacak.ben birazdan çıkıcam ama geldiğimde 6cm oldu diye yazdığını görücem biliyorum.ben güveniyorum sana yapabilirsin.sadece acele etme ve hazır olduğun zamanı bekle
buarada bol jel kullan,ıkınmayı ve doğru nefes alıp vermeyi unutma.acele yok panik yok sen 6cmi de yapabilirsin
dün akşam denedim canım 5 cm rahatlıkla aldım dediğin gibide yaptım ama 6 cmde biraz oldu ama acıma yaptı bıraktım bende 5 cm le devam ettim :18:
canım yardım ederiz tabiii herkes eder...sen hangi aşamada olduğunu falan yaz bugüne kadar neler yaptın.. sonra bi nerden başlaman gerektiğine bi bakalım:))))ben 1 senlik eyliym ama hala basramadım lutfen bana yardımcı olurmusuz doktorada gıtm ama yarım kaldı bana burdan yardım edecek bırı war mı esim askere gıtmeden yenmek istıyorum vajinusmus hastalıgnı
Merhabalar tekrar,
3 parmak denedim, oldu sanki :) acaba simdi ne yapmam lazim? forumdaki arkadaslar aparatlardan bahsetmisler, onlari nerden bulabiliirim ben?
jel kullanıyorum canım sadece doğru nefes alıp veremiyorum galiba
birde egzersiz yaparken eşimle hiç bir şekilde yapmıcakmıyım anlamadım ben tam olarak
canım yardım ederiz tabiii herkes eder...sen hangi aşamada olduğunu falan yaz bugüne kadar neler yaptın.. sonra bi nerden başlaman gerektiğine bi bakalım:))))
canım 3 parmak aldıysan tamam onlar parmakla yapamayanlar için sadece alternatif....şimdi biraz 3 parmakla rahat rahat yapana kadar devam et mesela gitgel yap sonra parmakların içerdeyken onları açmaya çalış (tamamen değil aman haa:))))ondan sonra eğer eşin sorun etmiosa eşinle eş parmağı dene aynı şekilde 1-2 ve 3 parmak olarak...ondan sonrası p....s denemesi var zaten....
hoş geldin iyi kalpli güzel anne
hoş buldum kk nın yüreği güzel dostu Allah eksik etmesikliğinizi yaşatmasın
hoş buldum kk nın yüreği güzel dostu Allah eksik etmesikliğinizi yaşatmasın
kızlar eşimize yüzümüz dönükken böyle ayaklarımızı yatağa değil de dizlerimizi yatağa koyup (ilk pozisyondaki gibi yüzümüz eşimize dönük olsa)o şekilde denesek de olur mu acaba? bi de nefes egzersinizi bana da yazar mısınız teşekkürler
kızlar eşimize yüzümüz dönükken böyle ayaklarımızı yatağa değil de dizlerimizi yatağa koyup (ilk pozisyondaki gibi yüzümüz eşimize dönük olsa)o şekilde denesek de olur mu acaba? bi de nefes egzersinizi bana da yazar mısınız teşekkürler
biz deldiiikkkk:))))))) hoşbulduk beroşummm bu bebişe en başta ssebep olan kim vajiyi yenerken hep yanımda olan vaji koçummmOyy Oyy Kim gelmiş Böyleee
Hoşgeldin Kuzucumm
şimdilik iyiyiz kuzummmmm acuk yaramaz midem bulanıyor ama olsunnn buna şükür...gitmesin kopmasın bendendee :)))tamam tatlımmm kolay gelsin sanasağol canım benim bbebiş ve sen iyisinizdir inşaallah
ama benim çıkmam gerek artıkçünkü yemek yapmak zorundayım
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?