- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.881
canımmm tebrik ederimmmmm Allah başka dert vermesinnnn
CANIM GERÇEKTEN TEBRİKLER HIRSINLA AZMİNLE YENMİŞSİN HAYIRLI OLSUN DARISI BİZİM BAŞIMIZA AMA BEN POZİZYONUNU MERAK EDİYORUM ANLATIRMISIN
canım ben doktora gittiğimde 2 aylık evliydim ve bugün evliliğimin 4.ayı.. üniversite hastanesinin psikiyatrisine gittim oda cinsel danışmana sevk etti.. ilk başlarda 1 boğumu bile sokamadığım için sinir krizleri geçirdim o kadar kötü durumdaydım.. bundan kaçış olmadığının farkına vardım.. 2 boğumdan sonra mum egzersizlerine geçtim burda okumuştum.. küçük bi mumla başladım parmak kalınlığında 8 cm lik bi mum sonrasında 15 cmlik daha kalın bi mum ardından mumu 4-5 ıslak mendille kalınlaştırdım tabi muma her seferinde prezervatifte taktım vajinaya bebe yağı da sürdüm.. ( bebe yağı mantar yapar diyenler var doktorum bana egzersizlerde bebe yağı önerdi tırnaklar uzun olmadığı sürece elde temiz olduğu sürece bebe yağı aksine faydalıdır dedi) her mumu soktuğumda ilk kasıldım zorlandım ama derin nefes alıp içine soktum zaten vajina kendini açıyo ilerleyen zamanlarda ardından yastığın üzerine mumu dik koydum tabi elimle de destek oldum muma ve üzerine oturdum yavaş yavaş, bacağı iyice açmak gerekiyor.. lütfen arkadaşım egzersizleri yap geçiştirme.. bana doktorum bu hafta penis başı denemesi vermişti ama hepsini alabildim cuma günüde randevuda söyleyeceğim.. mum prezervatif ve bebe yağı bide düzenli egzersiz .. kaçışımız yok tatlım.. kafana takılan her şeyi sorabilirsin inan kafamızda büyüttüğümüz gibi bişey değil..
kizlar youtubeda doktorum programinin vajinismus konusunu izledim. sanirim bu forumda rahatsizligi olan bir hanim katilmisti doktoruma. ordaki doktorlar cok güzel anlatiyorlar cok acayip rahatladim nedense burda da duyuyoruz ama doktorlardan duymakta önemli.
merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremedim.. ama size bi haberim var bende dün gelin oldum :) dün gece tüm korkularımı yenip başardım..Allahım bu problemle savaşan herkese yardımcı olsun.. bi sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olmak çok isterim çünkü inanın hiç bir acı yokkk ... bu arada kandilinizde mubarek olsun :)
.......................................................................
hangisinde denedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?