Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CANIM GERÇEKTEN TEBRİKLER HIRSINLA AZMİNLE YENMİŞSİN HAYIRLI OLSUN DARISI BİZİM BAŞIMIZA AMA BEN POZİZYONUNU MERAK EDİYORUM ANLATIRMISIN

teşekkür ederim tatlım... ben üzerine oturdum.. egzersizleride zaten o şekilde denedim yastığın üzerine mumu koydum mumu sıkı tutup bacaklarımı iyice açıp mumun üzerine oturmuştum.. eş denemsindede doktorum zaten ilk sen oturacaksın demişti.. hakimiyet kadında olunca kendimizi daha güvende hissediyormuşuz.. ve bu doğru.. bacaklarımı iyice açıp penisi kontrol altında tuttum ve oturdum.. zaten heycanlandığımıda eşime hiç belli etmedim görev gibi düşünmesin diye çünkü oda etkilenebilirdi bu durumdan.. eş altta oldumu daha rahat oluyor

bugün ve gecesinde birbirimize dualar edelim.vajiden kurtulalım.bebişlerimiz olsun.evlerimiz huzurlu mutlu neşeli bereketli olsun inş.kim ne dua ettiyse kabul olsun:132:

Son düzenleme:

15 cm kalinlik mi baya iyiymis:) ben daha 9 cm 3 kez yapabildim dogru soyluyosun ustune dusmem lazim ama benim yanmalarim oldugu icin yeniden egzersize baslamaya korkuyorum direk es denemesi yapim diyorum bu seferde yapamazsam yine hayal kirikligi yasicam diorum kisacasi hicbise yapamiyorum baslicam egzersizlere haklisin

kizlar youtubeda doktorum programinin vajinismus konusunu izledim. sanirim bu forumda rahatsizligi olan bir hanim katilmisti doktoruma. ordaki doktorlar cok güzel anlatiyorlar cok acayip rahatladim nedense burda da duyuyoruz ama doktorlardan duymakta önemli.

canım izliyorum şuanda gerçekten faydalı linki verelim izlesinler.iyiki söyledin.çok sağol

sıkıntılar insanlara birer vazife ile gelir.görevleri bitince giderler.en güzeli sabretmektir.sabreden muhakkakki selamettedir.Rabbim sabredenlerden eylesin.Bu akşam ellerini açan herkesin duaları kabul olsun inş

darısı bizim başımıza,ay nekadar mutlu oldum sorma,sanki ben başarmışım gibi,anlatsana biraz ne zaman başardın,öncesin kaç gün hangi egzersizleri yaptın

halaylar egeinci yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak ben yenince hepinizde bana halay çekmezseniz darılırım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımm seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı ama çok sevindim senin adına hadi büyükkkk geçmiş olsun

halaylar sana gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…