Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar..kaç gündür üyeliğim kabul olsun da aranıza bi an önce katılayım diye bekliyordum şükür sonunda burdayım tabi kabul görürsem,,

hoşgeldin canım burda herkes kabulümüzdür dr gittin mi bir sorunun var mı ne aşamadasın biraz kendinden bahset herkes yardımcı olacaktır

hosgeldin canim

oncelikle dr'a gittin mi? ne asamadasin hic mi yapamiyosun ?

hoşbuldum teşekkür ederim ayberkece.evet dr.a gittim psikoloğa gittim ama özellikle psikoloğun söyledikleri çok canımı sıktı ve artık psikoloğa gitmekten vs. diğer doktorlardan bana hiçbir fayda gelmeyeceği kanaatine vardım ve hatta o kadarki artık ailem dışında kimseyle ama kimseyle görüşmez telefonlara aramalara sormalara cevap vermez oldum evden okula okuldan eve bunalimdayım

canım doktor derken jinakoloğa falan hani fiziksel bir sorunun var mı diye vajide onu sordu arakadaş ayrıca psikologda egzersiz veriyo sen buraya takıl kesin yeneceksin

hoşgeldin bacım... inşlllah sende kısa sürede kurtulanalrdan olursun sana bir özel msj atacağım 2 dkkya bakıver olur mu?

muhtemelen yeni üye olduğun için cvb veremeyeceksin okuman yararlı bulma n yeterli olur

KIZLAR 1.SAYFADAKİ KEGELLERİ İYİCE OKUMANIZI TAVSİYE EDİP İLK ADIMLA EGZERSİZLERE BAŞLAMANIZ GEREK... ERTELEME HASTALIĞI BU VAJİ..... AMAN NEYSE BUGUN OKUYAYYIMDA YARIN BAŞLARIM HAFTASONU BAŞLARIM NEYSE 15 TATİLDE BAŞALRIM 1 ŞUBATTA BAŞLARIM DİYE BEYNİNİZ KURGU YAPICAKTIR İŞTE ONLARA HAYIRRRRRRRRRR ŞİMDİ BAŞLAYACAĞIM DİYEREK EN GÜZEL YANITI VERECEKSİNİZDİR.... İLK ADIM BU... sonra ben olayım olmayayyım cidden günün muhtelif aşamalarında kendi aşamalarınızla bu topice girip yazın konuşun dertleşin gaza gelin buda cidden psikolojik yanınızı feci destekleyecektir....herkim olursa olsun yenmiş yahut yenmemiş bacılar feci bir dayanışmayla harika bir sinerji alıcaksınızdır bu yüzdennn burada bulunmanız bence işin yarınıdan fazlasını çözdüğünüzü göstermekte... İNŞALLAH EN YAKIN SÜREDE HERKES YENERRRR .... BEN YENDİYSEM HERKES YENERRRRR

hoşgeldin canım burda herkes kabulümüzdür dr gittin mi bir sorunun var mı ne aşamadasın biraz kendinden bahset herkes yardımcı olacaktır

teşekkür ederim size ve ilgilenen tüm arkadaslara telefondan ve derste kalan vakitlerde yaziyorum ondan mazur gorun lütfen. jinekolojik muayene 2kez oldum hiçbir sorunum yok hatta yapın çok musait dendi.ben egzersizleri yapıyorum aslında ama kendimi çok zorlayip daha çok korkutmakta istemiyorum ama şuan gerçekten psikolojik anlamda hiç sağlıklı değilim

merhabalar..kaç gündür üyeliğim kabul olsun da aranıza bi an önce katılayım diye bekliyordum şükür sonunda burdayım tabi kabul görürsem,,

canım hoşgeldin arada görüyodum seni altta sessiz takip ediyodun galiba bizim dediklerimiz yapmak şartıyla kabul ederiz seni bu arada niye hayata küstün böyle derdimizi dermansız değil bi kere şükürler olsun.. biz bu süreçte yanında olcaz yapman gerekenleri anlatıcaz.. bu arada 3 yıl , 8 yıl yenemeyenlere vardı bu topikte hepsi yendi senmi yenemiceksin canım benim

önemli değil canım ilk adımı atlamışsın dr giderek egzersize başlamışsan buda ikinci adım neden devam etmiyorsun ki bak buraya yaz sürekli ne aşamada olduğunu ne yaptığını ne yapman gerektiğini hepimiz yardımcı oluruz önce şu bunalımı at bir üstünden şuan egzersizde hangi aşamadasın

hoşgeldin bacım... inşlllah sende kısa sürede kurtulanalrdan olursun sana bir özel msj atacağım 2 dkkya bakıver olur mu?

muhtemelen yeni üye olduğun için cvb veremeyeceksin okuman yararlı bulma n yeterli olur

mesajı okudum çok sağolun ama cevaplamayi beceremedim.ben aslında bunların bi kısmını yapabiliyorum yani baş parmak dahil hepsini tek olarak alıyorum ama çift parmak asla alamayacakmism gibi geliyor

mesajı okudum çok sağolun ama cevaplamayi beceremedim.ben aslında bunların bi kısmını yapabiliyorum yani baş parmak dahil hepsini tek olarak alıyorum ama çift parmak asla alamayacakmism gibi geliyor

iki parmak almayı bi dene canım, eğer zorlanırsan aparatla yaparsın.. asla kelimesinide hafızandan çıkar asla girmicek diye bişey yokgrcek merak etme...

bütün parmakları tek olarak alabiliyorum ama o kadar devamı nasıl olacak şu bencil zihnime bi türlü anlatıp ikna edemiyorum

bütün parmakları tek olarak alabiliyorum ama o kadar devamı nasıl olacak şu bencil zihnime bi türlü anlatıp ikna edemiyorum

canım önce üzerindeki olumsuzlukları at olur hepsi de olur yapanlar nasıl yaptı kendin yapamıyosan eşine yaptır öyle daha kolay oluyo

aralık bacım okuduysan ne alaaaa dediğim gibi bende tek aprmakdan ötesini yapamayanalrdım bunun için acilen aparata geçtim bir arkdşmın önerisi ile aparatlarnı yapıp hiç durmaadan başlaman gerekkkkk sanırım meslekdaşmışızdaaaa....

yani vajililerin yarısı meb camiasından yaaaa ufff ufff çok üzücüüüüüüüüüü vallaaa neyse hallolacak inşlh

Son düzenleme:

inşallah aslında ben diyanet camiasindan sayılırım din dersi kuran dersi hocasıyim

bide ne oluyor biliyormusunuz evet aparat çok güzel fikir ama ben şimdi konuşurken bile hep diyorumki hayır aparata kadar vaktim yok olamaz yani uzun ben hemen bu akşam bitireceğim bu işi diyorum ama akşam oluyor ben yine hoppaa fiyasko. yani inanirmisiniz ben resmen iki küsür yılın her gününü bu düşüncelerle devirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…