- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.981
merhabalar..kaç gündür üyeliğim kabul olsun da aranıza bi an önce katılayım diye bekliyordum şükür sonunda burdayım tabi kabul görürsem,,
merhabalar..kaç gündür üyeliğim kabul olsun da aranıza bi an önce katılayım diye bekliyordum şükür sonunda burdayım tabi kabul görürsem,,
hosgeldin canim
oncelikle dr'a gittin mi? ne asamadasin hic mi yapamiyosun ?
hoşbuldum teşekkür ederim ayberkece.evet dr.a gittim psikoloğa gittim ama özellikle psikoloğun söyledikleri çok canımı sıktı ve artık psikoloğa gitmekten vs. diğer doktorlardan bana hiçbir fayda gelmeyeceği kanaatine vardım ve hatta o kadarki artık ailem dışında kimseyle ama kimseyle görüşmez telefonlara aramalara sormalara cevap vermez oldum evden okula okuldan eve bunalimdayım
hoşgeldin canım burda herkes kabulümüzdür dr gittin mi bir sorunun var mı ne aşamadasın biraz kendinden bahset herkes yardımcı olacaktır
hoşbuldum teşekkür ederim ayberkece.evet dr.a gittim psikoloğa gittim ama özellikle psikoloğun söyledikleri çok canımı sıktı ve artık psikoloğa gitmekten vs. diğer doktorlardan bana hiçbir fayda gelmeyeceği kanaatine vardım ve hatta o kadarki artık ailem dışında kimseyle ama kimseyle görüşmez telefonlara aramalara sormalara cevap vermez oldum evden okula okuldan eve bunalimdayım
teşekkür ederim size ve ilgilenen tüm arkadaslara telefondan ve derste kalan vakitlerde yaziyorum ondan mazur gorun lütfen. jinekolojik muayene 2kez oldum hiçbir sorunum yok hatta yapın çok musait dendi.ben egzersizleri yapıyorum aslında ama kendimi çok zorlayip daha çok korkutmakta istemiyorum ama şuan gerçekten psikolojik anlamda hiç sağlıklı değilim
iydir senden naber bacım işler nasılgünaydın gökçe canım nasılsın
iyi edersin bacımmmgunaydin sekerim
Valla dogru diyon gokcem ama az kaldi aticam onu da
hoşgeldin bacım... inşlllah sende kısa sürede kurtulanalrdan olursun sana bir özel msj atacağım 2 dkkya bakıver olur mu?
muhtemelen yeni üye olduğun için cvb veremeyeceksin okuman yararlı bulma n yeterli olur
iydir senden naber bacım işler nasıl
iyi edersin bacımmm
mesajı okudum çok sağolun ama cevaplamayi beceremedim.ben aslında bunların bi kısmını yapabiliyorum yani baş parmak dahil hepsini tek olarak alıyorum ama çift parmak asla alamayacakmism gibi geliyor
bütün parmakları tek olarak alabiliyorum ama o kadar devamı nasıl olacak şu bencil zihnime bi türlü anlatıp ikna edemiyorumönemli değil canım ilk adımı atlamışsın dr giderek egzersize başlamışsan buda ikinci adım neden devam etmiyorsun ki bak buraya yaz sürekli ne aşamada olduğunu ne yaptığını ne yapman gerektiğini hepimiz yardımcı oluruz önce şu bunalımı at bir üstünden şuan egzersizde hangi aşamadasın
bütün parmakları tek olarak alabiliyorum ama o kadar devamı nasıl olacak şu bencil zihnime bi türlü anlatıp ikna edemiyorum
aralık bacım okuduysan ne alaaaa dediğim gibi bende tek aprmakdan ötesini yapamayanalrdım bunun için acilen aparata geçtim bir arkdşmın önerisi ile aparatlarnı yapıp hiç durmaadan başlaman gerekkkkkmesajı okudum çok sağolun ama cevaplamayi beceremedim.ben aslında bunların bi kısmını yapabiliyorum yani baş parmak dahil hepsini tek olarak alıyorum ama çift parmak asla alamayacakmism gibi geliyor
aralık bacım okuduysan ne alaaaa dediğim gibi bende tek aprmakdan ötesini yapamayanalrdım bunun için acilen aparata geçtim bir arkdşmın önerisi ile aparatlarnı yapıp hiç durmaadan başlaman gerekkkkksanırım meslekdaşmışızdaaaa....
yani vajililerin yarısı meb camiasından yaaaa ufff ufff çok üzücüüüüüüüüüü vallaaa neyse hallolacak inşlh
aralık bacım okuduysan ne alaaaa dediğim gibi bende tek aprmakdan ötesini yapamayanalrdım bunun için acilen aparata geçtim bir arkdşmın önerisi ile aparatlarnı yapıp hiç durmaadan başlaman gerekkkkksanırım meslekdaşmışızdaaaa....
yani vajililerin yarısı meb camiasından yaaaa ufff ufff çok üzücüüüüüüüüüü vallaaa neyse hallolacak inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?