- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.961
Bu egzersizler yapilirlen deneme yapmicaz dimi ? Serce parmak la baslicam da kayganlastirici pek kaygan degil ya gleitgelen var da bebek yagi daha kayici sanki.
Bu egzersizler yapilirlen deneme yapmicaz dimi ? Serce parmak la baslicam da kayganlastirici pek kaygan degil ya gleitgelen var da bebek yagi daha kayici sanki.
Cnım ben 1 haftada ilerledim inan zor degil kafanı rahatlat daha yenemedim ama az kaldı
yok canım deneme yapmıyosun egzersizlerini tamamen bitirmeden.. serçe parmak tek boğumla başla sonra 2 boğuma geç.. sırayla tüm parmaklarını alıcaksın.. kayganlaştırıcı olarak bebeyağını zararlı buluyor burdaki arkadaşlar bende kullanmadım.. okeyin veya durexin jelini al istersen ben öyle yaptım
ayrıca arkadaşların dedigini harfiyen uygula çok ilerliceksin inan bak gecenin kaçında sana yardımcı olmaya çalısıyor yasemin bu bile büyük morel ben egzersizleri bi an bile bıraksam çok utanıyorum onlar benim için bu kadar ugrasırken
valla canım elimde olsa her dakika yardım etsem birilerineçünkü bu dert yaşanmadan anlaşılmıyor. ben şimdi hepinizin yaşadığı şeyleri anlıyorum inşallah hepiniz yeniceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum iyi geceler canlarım
başla canım nolursun.. gerçekten o kadar kolay bişey olduğunu bilidiğim için kızıyorum egzersizi bırakanlara
yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(
kızlar ya aklıma bişey geldi.şimdi ben hep üstte yapıyorumya alta geçemiyorum çünkü eşime güven problemi var bu sırada.diyorumki acaba eş parmağımı denesem güven olurmuki öle yapmadım hiç onu:26::26:
bacım özel msjnı şusabah itibari ile mesaj kuttuna yolladım... Başarılar dilerim....yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(
HARİKA BİR ŞEY BAK zorunlu hissetmek.... zaten az kaldı azzz.... dur bakalımayrıca arkadaşların dedigini harfiyen uygula çok ilerliceksin inan bak gecenin kaçında sana yardımcı olmaya çalısıyor yasemin bu bile büyük morel ben egzersizleri bi an bile bıraksam çok utanıyorum onlar benim için bu kadar ugrasırken
inşallah bacım her daim ben çektim kimse çekmesin hesabı sonra sizlerde böyle yardımcı olunca dediğimi daha iyi anlayacak herkes.....inşlh sende sona yaklaştık halaya az kaldı çok aziyi geceler canım benim yenicez senin gibi gökçe gibi insanların sayesinde arkamız saglam valla
günaydın elab ayberk eceGünaydınlar Hepinize Canlar
inşallah bacımKızlar dün gece bütün vajililere dua ettimve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarım ve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr
günaydıngunaydin vaji kardesligi
kizlarrrrr bugunden itibaren anestolu cikardim hayatimdan yuppiiiiiiiii Allahima binlerce kez sukurler olsunsira bebeyaginda, onunda papucunu dama atcam en yakin zamanda oh oh yandannn
günaydın elab ayberk ece
inşallah bacım
günaydın
inşlh mantar falan olmadan bir ataydın şu bebeyağını anam anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?