Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende penisi kendim tutuyorum zaten ama çömelemiyorum öyle uzun süre acaip agrım oluyor bide beklediğimdenmi ne eşim kızıyo haliyle p.... sönüyor neryse ugrasıyoruz kaldırıyoruz afedersinz ama ben sap gibi beklediğimden yok acıyor yok of poff eşimde kızıyor azcık dayan diye gecen böyle olmustu ondan tüm egzersizlerim bitmeden denemeye girişmicem 3 parmagı tam bogum alıp tam oraya alıstırana dek denemeye girişmicrm cunku ne bileyim olmuyo üzülüyorum yaa içeri girişler fışşş diye oluyo diyonuz ya o bende olmuyo işte anlamıyorum offfff:26::26::26::26::26:

ben de vajinismusu yeni aştım..bu akşam 2.sini yaptık çoook başarılıydı çok şükür..ben de seninle aynı sorunları yaşıyordum.3 parmak almıştım ama penis denemesinde başarılı olamıyorduk ben üstteyken deniyorduk olmuyordu.ben altta başardım sana da tavsiye edeim ama eşini sen yönlendir yavaş olmasını söyle bu şekilde hiç mi hiç acımadı....ve oldu öyle dene bence ve öncesinde ben en az yarım saat parmak egzersizi yapıyorum bebe yağıyla ...önce tek parmak sonra 2 sonra 3 ..3 parmaktayken içinde parmağımı 15 dk beklettim sonra eşimi çağırdım ve penise geçtik tabi ona da bebe yağı sürdük ayrıntılı yazıyorum çünkü ben de seninle aynı problemleri yaşadım sana yardımcı olmak istedim ..ben herşeyi kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma borçluyum.allah hepsinden razı olsun..bizi ancak bizim gibiler anlayabilir...

canım peki benm dediğim gibi elinle ucuna tuttugunda ıkınıp nefes alıp içeri sokmaya calıstıgında asırı batısma yanma ve baskı olmusmuydu kocam hep sey diyo basını bi soksak gerisi gelcek ama az sabret diyor ama bende sabredemiyorum resmen cok tırsagım. ama dediğim gibi 3 parmaga iyice alısayımda öyle deneyecem tabi adet araya giricek adetten sonra sorun yasamam umarım cunku arada 1 hfta olcak egzersizsiz 1 hfta bakalım ne olcak hayırlısı

cnm benm fışş diye benimkide oturmuyo neredeyse 2 ay oldu yeneli ve halen cuuukkk diye oturmuyo ayrıca eşine katılıyorum başı bi girse varya hepsi kendiliğinden kayıp gircektirr

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:):))))))) tocacım geldi tabi özürler dilediii affet falan dedim çok kırdın beni dayanamadım ağladım:( inan psikolojim bozuldu benimde anla falan dedi sonra sarıldık birbirimizeeee yemeğimizi yedik şimdi yanımda oturuyoooo bu aradaaaaa asılll önemlisiiiiii ona dedimkiiiiiii sana forumdaki arkadaşlarımda çok kızdılarrr en çokta cecemmm kızıyo sana beni herzaman daha çok anla ben yanlız değilimm dedimmm:):)))))))))okadar güldüki bana öpücüklere boğdu:):)))

oyy çok sevindim tatlımm:16: valla ben kocişimi dövüyorum kollarını morartıyorum ısıra ısıra bıktı benden :1: ama o beni böyle seviyo en ufak bişeyde saldırıyorum adama bide küçük bişeyim onun yanında hep der iyiki minnacıksın yoksa ne olurdum ben bilemiyorum :27: hadi canım artık bitirin bu işi bnde kocişimi yakaladımmı ilk fırsatta bitmiştir işi:52: ay ben ona hep derim keşke bene erkek olaydım senin işin çoktan bitmişti sende iş yok derim delleniyo:9:
büyük bir merakla heyecanla bekliyorummm haberini:46:

canımm ben her zamana söylüyürumm.bende aparat hiç kullanamadım.iki parmağı bile fazla yapamamıştım ama şükürler olsun ki yendim.canım son boğuma kadar gitmemesinin sebebi fiziksel bir durum..yani yapın çok elastik değilse son boğuma kadar alamazsın.ben de doktoruma sormuştum.iki parmağı bile son boğuma kadar alamamıştım..ayrıca üstteyken eşime sırtım dönük bir biçimde yenmiştim. ve yanımda aynam vardı.yani aynaya bakarak yerleştirmiştim ve yavaşça kendim yerleştirmiştim .eşim asla müdahale etmemişti.bence 3 parmak yaptıktan sonra eşinle de parmak egzersizi yap.onun tek parmağını alman ble yeterli ona güvenmek için daha sonra da dene canım ben eminim ki artık yapabilrsin canımmm

inşallah yapabilirim cnm artık rüyalarıma bile giriyo bitsede kafamdan cıksa.27 yasmdayım bu zamana dek basımdan bi cok olay geçti ama aklımda sürekli sıkıntı yaptıgım dert ettiğim rüyalarıma giren bi bu derdim oldu rabbim baska sıkıntı vermesin bu derdimizide çözeriz inş. sırtım dönük yaparken eşimin üstünemi oturup yapıyosun eline p... parmak gibi alıp öylemi deiyosun çömelmeden olmuyor bende çömelemiyorum öyle uzunca nasıl olcak bilmiyorum amaa

ben de vajinismusu yeni aştım..bu akşam 2.sini yaptık çoook başarılıydı çok şükür..ben de seninle aynı sorunları yaşıyordum.3 parmak almıştım ama penis denemesinde başarılı olamıyorduk ben üstteyken deniyorduk olmuyordu.ben altta başardım sana da tavsiye edeim ama eşini sen yönlendir yavaş olmasını söyle bu şekilde hiç mi hiç acımadı....ve oldu öyle dene bence ve öncesinde ben en az yarım saat parmak egzersizi yapıyorum bebe yağıyla ...önce tek parmak sonra 2 sonra 3 ..3 parmaktayken içinde parmağımı 15 dk beklettim sonra eşimi çağırdım ve penise geçtik tabi ona da bebe yağı sürdük ayrıntılı yazıyorum çünkü ben de seninle aynı problemleri yaşadım sana yardımcı olmak istedim ..ben herşeyi kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma borçluyum.allah hepsinden razı olsun..bizi ancak bizim gibiler anlayabilir...

canım yalnız ben alltada üsttede denemiştim 2 parmaktayken yanma batma ve baskı vardı ondan olmamıstı kızlarda kızmıstı egzersizler bitmeden deneme psikoloji bozulur diye bende ondan 3. parmagımı tamamen oraya alıstırana dek artık deneme yapmamaya söz verdm cunku hayal kırıklıgı olmasını istemiyorum artık.bebe yagını vucudum için almıstım alerji yapmıstı ondan vaji için kullanmadım belki orayada alerji yapar dye ama herkes önerdi bende cekindim alerji yaparsa bide onla ugrasmıyım diye cogu herkes bebe yagını önerdi bende su bazlı jel kullanıyorum.

ya niye yapamıyasın kendini şartlandır yapan nasıl yapıyo ayrıca bencede üstte sen ol ve yuzun eşine dönuk olsun hakimiyet sende olcaktır kendin yonlendirirsen daha az canın yanacak ve daha az korkacaksındır yavaş yavaş kafasını içine il çıkar al çıkar ben öyle yaptımmm

cnm benm fışş diye benimkide oturmuyo neredeyse 2 ay oldu yeneli ve halen cuuukkk diye oturmuyo ayrıca eşine katılıyorum başı bi girse varya hepsi kendiliğinden kayıp gircektirr

peki cuk diye oturmuyo dedin ama agrın oluyomu girişte gene? birde zevk almya basladın mı ?

ya niye yapamıyasın kendini şartlandır yapan nasıl yapıyo ayrıca bencede üstte sen ol ve yuzun eşine dönuk olsun hakimiyet sende olcaktır kendin yonlendirirsen daha az canın yanacak ve daha az korkacaksındır yavaş yavaş kafasını içine il çıkar al çıkar ben öyle yaptımmm

kafasını içeri aldıktan sonra neden cıkartıyımki yav :1::1::1::1: girsn dye ugrasıyorum zaten kafa girince gerisi gelmiyomus suu p..... in :1::1::1::1: g

ya canım kafayı gir çıkar yapmamın nedeni ilk hetapta penisi kabul etmiyo orayı genişletmek için ve direk acıyı çok fazla çekmemek için öyle yapıyorumm

ayrıca acı yok yanma oluyo ama tam alışmadığndan ve ben şunu fark ettim kaçmanın ara vermenin hiç bi anlamı yok ne kadar ilişkiye yada egsersize ara verirsen bi okadar canın yanar

bende aşırı yanma acaip batışma ve baskı hissi oluyor ama sanki acı biber sürmüşsün gibi yanıyor sızlıyor resmen en berbat hisside baskı hissi.bakalım egzersizlerim bitsinde gene deneyeceö bakalım hayırlısı olsun

bende aşırı yanma acaip batışma ve baskı hissi oluyor ama sanki acı biber sürmüşsün gibi yanıyor sızlıyor resmen en berbat hisside baskı hissi.bakalım egzersizlerim bitsinde gene deneyeceö bakalım hayırlısı olsun

hiç yanıyo diye sakın ara verme ne kdar ara okadar acıı bunu unutma ayrıca yanma bendede oluyo kiii normal olması çünkü yeni yeni içine alıyoz

kızlar ben geldim durum raporum şu :
malesef iki gündür hiç egzersiz yapmadım ama size söz veriyorum yarın Allah ın izniyle oturacağım başına bu egzersizin.. gelişmeleri yazarım inşallah hepinizi öpüyorum..

canım yalnız ben alltada üsttede denemiştim 2 parmaktayken yanma batma ve baskı vardı ondan olmamıstı kızlarda kızmıstı egzersizler bitmeden deneme psikoloji bozulur diye bende ondan 3. parmagımı tamamen oraya alıstırana dek artık deneme yapmamaya söz verdm cunku hayal kırıklıgı olmasını istemiyorum artık.bebe yagını vucudum için almıstım alerji yapmıstı ondan vaji için kullanmadım belki orayada alerji yapar dye ama herkes önerdi bende cekindim alerji yaparsa bide onla ugrasmıyım diye cogu herkes bebe yagını önerdi bende su bazlı jel kullanıyorum.

canım ben çömelmeden yapmıştım dizlerim yerdeydi yani...bir de tabiii alrji yaptıysa bilemem tabiii ama ben bebeyağı nın bağımlısı olmuştummmm:)zooorrr kurtuldum.jel kullanıyorsan hem kendine hem de eşine sür canım

kızlar ben geldim durum raporum şu :
malesef iki gündür hiç egzersiz yapmadım ama size söz veriyorum yarın Allah ın izniyle oturacağım başına bu egzersizin.. gelişmeleri yazarım inşallah hepinizi öpüyorum..

Evet Kuzum Lütfen Egzersize Ara Verme. Bu İlleti Yenmenin Tek Yolu Egzersizden Geçiyo.
Gerçekten Çok zor. Sizi Çok iyi anlıyorum. Bir zamanlar Bende Öyleydim. Ama Şuan eser yok eski halimden:16:
Allahım sizede nasip etsin tez vakitte yenersiniz inşallah:16:

canım ben çömelmeden yapmıştım dizlerim yerdeydi yani...bir de tabiii alrji yaptıysa bilemem tabiii ama ben bebeyağı nın bağımlısı olmuştummmm:)zooorrr kurtuldum.jel kullanıyorsan hem kendine hem de eşine sür canım

canım dizlerim yere koydugumdada afedersin ama p... i almayı becerememiştim ama alttada denedim olmamıstı ozamanlar 2 parmaktaydım su an 3 parmaktaım son boguma gelemedim orta bogumdayım ama tam alıssın 3 parmaga yavas yavas denemelere geccem bende. ama arkadasların demesine göre fışşş diye giriyor dediysek bizdede yanma oluyor dediler belkide ben abartıyorumdr canım cok cok az oldugundan ama cidden dayanamamıstım dayansam zaten zırlamaz ve kocamı delirtmezdim :1::1: bendede denediğimde yanma ve asırı baskı hissi vardı cok kötü hisetmiştm kendimi geri cekilmiştim haliyle kocam kızmstı ve ben bekliyorum ya o esnada acısı gecsin diye uzun beklediğimden p... de iniyo eşim biraz onada kızıyodu uzun süre p... le oyalanmassam inermişmiş ya napayım hazır değilim sanki 40 yıllık şeyy yapıyorumda diye kızmıstım ama deidğim gibi iyice alısıyım öyle deneyecem. ama 5-6 gn sonra adet olcam hatta agrılarım basladı tek cekingem o 6 günde egzersiz yapmıcam ya basa dönmem inş..

Evet Kuzum Lütfen Egzersize Ara Verme. Bu İlleti Yenmenin Tek Yolu Egzersizden Geçiyo.
Gerçekten Çok zor. Sizi Çok iyi anlıyorum. Bir zamanlar Bende Öyleydim. Ama Şuan eser yok eski halimden:16:
Allahım sizede nasip etsin tez vakitte yenersiniz inşallah:16:

canım niye bugün egzersiz yapamadığımı diğer topikte anlattım malesef :43:

Back
X