- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.221
canım niye bugün egzersiz yapamadığımı diğer topikte anlattım malesef![]()
Okudum Bebekim Okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım niye bugün egzersiz yapamadığımı diğer topikte anlattım malesef![]()
canım dizlerim yere koydugumdada afedersin ama p... i almayı becerememiştim ama alttada denedim olmamıstı ozamanlar 2 parmaktaydım su an 3 parmaktaım son boguma gelemedim orta bogumdayım ama tam alıssın 3 parmaga yavas yavas denemelere geccem bende. ama arkadasların demesine göre fışşş diye giriyor dediysek bizdede yanma oluyor dediler belkide ben abartıyorumdr canım cok cok az oldugundan ama cidden dayanamamıstım dayansam zaten zırlamaz ve kocamı delirtmezdimbendede denediğimde yanma ve asırı baskı hissi vardı cok kötü hisetmiştm kendimi geri cekilmiştim haliyle kocam kızmstı ve ben bekliyorum ya o esnada acısı gecsin diye uzun beklediğimden p... de iniyo eşim biraz onada kızıyodu uzun süre p... le oyalanmassam inermişmiş ya napayım hazır değilim sanki 40 yıllık şeyy yapıyorumda diye kızmıstım ama deidğim gibi iyice alısıyım öyle deneyecem. ama 5-6 gn sonra adet olcam hatta agrılarım basladı tek cekingem o 6 günde egzersiz yapmıcam ya basa dönmem inş..
gününüz aydın olsun inşallahhh vajiyi çözüp çözüp yendiiiimmmm diye çığlık atanlar çok olsuuuunnnnn....yani sabahı şerifleriniz hayır olsun efendiimmmmmmmm![]()
inşallah yapabilirim cnm artık rüyalarıma bile giriyo bitsede kafamdan cıksa.27 yasmdayım bu zamana dek basımdan bi cok olay geçti ama aklımda sürekli sıkıntı yaptıgım dert ettiğim rüyalarıma giren bi bu derdim oldu rabbim baska sıkıntı vermesin bu derdimizide çözeriz inş. sırtım dönük yaparken eşimin üstünemi oturup yapıyosun eline p... parmak gibi alıp öylemi deiyosun çömelmeden olmuyor bende çömelemiyorum öyle uzunca nasıl olcak bilmiyorum amaa
gününüz aydın olsun inşallahhh vajiyi çözüp çözüp yendiiiimmmm diye çığlık atanlar çok olsuuuunnnnn....yani sabahı şerifleriniz hayır olsun efendiimmmmmmmm![]()
Günaydın Kızlar![]()
günaydıııınnnnnnecrin kız bu ne enerji sabah sabah
![]()
dün misafirlerim olduğu için ve netteki sıkıntıdan dolayı yazamadım..
az önce doktordan geldim, bana penisi değdirme ve penis başı ödevini vermişti ben ilişkiye girdiğimi söyledim benim kadar sevindi :)
ilk geldiğin günü hatırlıyorum da 2 ayda baya iyi yol katettin dedi...
ARKADAŞLAR LÜTFEN EGZERSİZLERİNİZİ YAPIN ERTELEMEYİN HİÇ BİR KAYIP YOK DAHA DA ÖDÜL VAR.. insanın ruh hali düzeliyor...[/COLOR]
bende aşırı yanma acaip batışma ve baskı hissi oluyor ama sanki acı biber sürmüşsün gibi yanıyor sızlıyor resmen en berbat hisside baskı hissi.bakalım egzersizlerim bitsinde gene deneyeceö bakalım hayırlısı olsun
canım tebrik ediyorum seni. İinşallah bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarım benim gibi kurtulup bir an önce bebişlerini karınlarında hissederler..
WAVES bacım kızzzz bravo amma hızlı çıktın hamilemisin kız sennnn anam anammmmmm ... nasılsın ne var ne yok... azcık güzellikleri yazalımda okuyanlarda egzersize iyice hız versinlerde kurtulsunlar bu illettenbenim devre arkadaşımda burdaymış :)
WAVES bacım kızzzz bravo amma hızlı çıktın hamilemisin kız sennnn anam anammmmmm ... nasılsın ne var ne yok... azcık güzellikleri yazalımda okuyanlarda egzersize iyice hız versinlerde kurtulsunlar bu illetten
benim devre arkadaşımda burdaymış :)
o kadar da hızlı değil be gokce. Yendikten sonra hemen olacağını düşünmüştüm ama öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyormuş ha demeyle. 7 ay bekletti beni bebişcik hiç bir sorun olmamasına rağmen. kızlar bir an önce yenin kendinize moral verin. Ben hiç egzersiz yapmadan düşünce gücüyle yenenlerdenim :) başkalarından ne farkım var diye bir gün canıma tak edip o gün bu illeti yenen biriyim. Tabi herkesin hikayesi farklı ama en önemli şey moral ve umutsuzluğa kapılmamak.
inşallah canımmm inşallah:) sen hamilemisin ? :)