Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım dizlerim yere koydugumdada afedersin ama p... i almayı becerememiştim ama alttada denedim olmamıstı ozamanlar 2 parmaktaydım su an 3 parmaktaım son boguma gelemedim orta bogumdayım ama tam alıssın 3 parmaga yavas yavas denemelere geccem bende. ama arkadasların demesine göre fışşş diye giriyor dediysek bizdede yanma oluyor dediler belkide ben abartıyorumdr canım cok cok az oldugundan ama cidden dayanamamıstım dayansam zaten zırlamaz ve kocamı delirtmezdim :1::1: bendede denediğimde yanma ve asırı baskı hissi vardı cok kötü hisetmiştm kendimi geri cekilmiştim haliyle kocam kızmstı ve ben bekliyorum ya o esnada acısı gecsin diye uzun beklediğimden p... de iniyo eşim biraz onada kızıyodu uzun süre p... le oyalanmassam inermişmiş ya napayım hazır değilim sanki 40 yıllık şeyy yapıyorumda diye kızmıstım ama deidğim gibi iyice alısıyım öyle deneyecem. ama 5-6 gn sonra adet olcam hatta agrılarım basladı tek cekingem o 6 günde egzersiz yapmıcam ya basa dönmem inş..

inşallah yenersin canımm yaa.ben de ilk zamanlar hiççç yapamam zannediyorduma ama ben bu aralar çokkkkkkkkkkkkkk fazla bebk istiyorummmmmm....hep aklımda o vardı..hatta doktor sadece bebek için mi diye sormuştu..tabii sağlıklı bi ilişkiden olacak bir bebek istiyorummm ama nasip inşallah.2 ay falan oldu yeneli işte...sende en kısa zamanda yenersin inşallah canımmmm...ama bence yanına mutlaka ayna al.ben ona bakarak yerleştirebiliyordum..hatta eşim kızdı sen hissetmiyormusun diye...ama ben ilk zmaanlar hissetmiyordummm bile canım ayna çok yardımcı olmuştuuu

gününüz aydın olsun inşallahhh vajiyi çözüp çözüp yendiiiimmmm diye çığlık atanlar çok olsuuuunnnnn....yani sabahı şerifleriniz hayır olsun efendiimmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

inşallah yapabilirim cnm artık rüyalarıma bile giriyo bitsede kafamdan cıksa.27 yasmdayım bu zamana dek basımdan bi cok olay geçti ama aklımda sürekli sıkıntı yaptıgım dert ettiğim rüyalarıma giren bi bu derdim oldu rabbim baska sıkıntı vermesin bu derdimizide çözeriz inş. sırtım dönük yaparken eşimin üstünemi oturup yapıyosun eline p... parmak gibi alıp öylemi deiyosun çömelmeden olmuyor bende çömelemiyorum öyle uzunca nasıl olcak bilmiyorum amaa

canım yazdıklarını okudum bak eşine sırtın dönük alabilirsin yüzün dönükte olabilir ikisini de dene her ikisi de oluyo sırtın dönükken az poponu eşine doğru kaldır ve bacaklarına doğru eğil bacaklarım ağrıyo yoruluyom demişsin bacaklarını yatağın üstüne koy öyle de yoruluyosan bacaklarının altına ince yastık koyanlar vardı sende öyle yap ve başını aldıktan sonra emin ol devamı geliyo anladığım kadarıyla sen yanma olduğu için geri çekiliyon başta herkeste yanma oldu dayanman gerek ama yok dayanamıyom dersen de istersen emla yada anestol uyuşturucu kremlerden sür ilk denemende sonra zamanla bırakırsın bende ilk denemde emlayla yaptım ama en son denemem de hiçbiri yoktu yani zamanla alışacaksın sadece ilk anda biraz sabret azıcık yanmaya da katlan:20::20:yani hadi bakalım canım az kaldı yenmene :16::16:

Dun butun gece ruyamda aparatla calistimi gordum. Dun tahris nedeniyle aradan sonra yeniden egzersize basladim bugun yanmaz umarim egzersiz yapicam dua edin:(

günaydın kızlar, hayırlı cumalar :)

dün misafirlerim olduğu için ve netteki sıkıntıdan dolayı yazamadım..

az önce doktordan geldim, bana penisi değdirme ve penis başı ödevini vermişti ben ilişkiye girdiğimi söyledim benim kadar sevindi :)
ilk geldiğin günü hatırlıyorum da 2 ayda baya iyi yol katettin dedi...
ARKADAŞLAR LÜTFEN EGZERSİZLERİNİZİ YAPIN ERTELEMEYİN HİÇ BİR KAYIP YOK DAHA DA ÖDÜL VAR.. insanın ruh hali düzeliyor...

az önce doktordan geldim, bana penisi değdirme ve penis başı ödevini vermişti ben ilişkiye girdiğimi söyledim benim kadar sevindi :)
ARKADAŞLAR LÜTFEN EGZERSİZLERİNİZİ YAPIN ERTELEMEYİN HİÇ BİR KAYIP YOK DAHA DA ÖDÜL VAR.. insanın ruh hali düzeliyor...[/COLOR][/QUOTE]

canım tebrik ediyorum seni. İinşallah bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarım benim gibi kurtulup bir an önce bebişlerini karınlarında hissederler..

ARKADAŞLAR LÜTFEN EGZERSİZLERİNİZİ YAPIN ERTELEMEYİN HİÇ BİR KAYIP YOK DAHA DA ÖDÜL VAR.. insanın ruh hali düzeliyor...[/COLOR]

canım tebrik ediyorum seni. İinşallah bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarım benim gibi kurtulup bir an önce bebişlerini karınlarında hissederler..[/QUOTE]

inşallah canımmm inşallah:) sen hamilemisin ? :)

bende aşırı yanma acaip batışma ve baskı hissi oluyor ama sanki acı biber sürmüşsün gibi yanıyor sızlıyor resmen en berbat hisside baskı hissi.bakalım egzersizlerim bitsinde gene deneyeceö bakalım hayırlısı olsun

canım benim de denemelerimde öyleydi,yani zaten benim hiçbir şeyden haberim yoktu penisin yönü mönü. karşımdakine bırakıyorum gözümü kapatıyodum, sonra baskı hissi olunca ittiriyodum üstümden falan.. ama sonra öğrendim ki bunun nedeni penisin yanlış yöne gitmesiymiş. popoya doğru eğimli yapıyorum şimdi parmak egzersizinde baskı hissetmedim şükür :D

canım tebrik ediyorum seni. İinşallah bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarım benim gibi kurtulup bir an önce bebişlerini karınlarında hissederler..

inşallah canımmm inşallah:) sen hamilemisin ? :)[/QUOTE]

evet canımi .1 sene 3 haftada vajinismusu yendim. Yendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Bebişimi kucağıma alınca da inşallah mutlu sona ulaşıcam :) Buradaki arkadaşlara moral olmak için arada uğruyorum.

benim devre arkadaşımda burdaymış :)
WAVES bacım kızzzz bravo amma hızlı çıktın hamilemisin kız sennnn anam anammmmmm ... nasılsın ne var ne yok... azcık güzellikleri yazalımda okuyanlarda egzersize iyice hız versinlerde kurtulsunlar bu illetten

WAVES bacım kızzzz bravo amma hızlı çıktın hamilemisin kız sennnn anam anammmmmm ... nasılsın ne var ne yok... azcık güzellikleri yazalımda okuyanlarda egzersize iyice hız versinlerde kurtulsunlar bu illetten

o kadar da hızlı değil be gokce. Yendikten sonra hemen olacağını düşünmüştüm ama öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyormuş ha demeyle. 7 ay bekletti beni bebişcik hiç bir sorun olmamasına rağmen. kızlar bir an önce yenin kendinize moral verin. Ben hiç egzersiz yapmadan düşünce gücüyle yenenlerdenim :) başkalarından ne farkım var diye bir gün canıma tak edip o gün bu illeti yenen biriyim. Tabi herkesin hikayesi farklı ama en önemli şey moral ve umutsuzluğa kapılmamak.

benim devre arkadaşımda burdaymış :)

o kadar da hızlı değil be gokce. Yendikten sonra hemen olacağını düşünmüştüm ama öyle tahmin ettiğimiz gibi olmuyormuş ha demeyle. 7 ay bekletti beni bebişcik hiç bir sorun olmamasına rağmen. kızlar bir an önce yenin kendinize moral verin. Ben hiç egzersiz yapmadan düşünce gücüyle yenenlerdenim :) başkalarından ne farkım var diye bir gün canıma tak edip o gün bu illeti yenen biriyim. Tabi herkesin hikayesi farklı ama en önemli şey moral ve umutsuzluğa kapılmamak.

::21: ahh ahhh bacım biliyorum seni bendeeee yendim de şükür 2 aydır bebiş için güya hamilelik belirtisi yaşıyıp en az her ay 2 test yaptıran bir psikopata döndüm... RABBİM OL DİYİNCE OLUR İNŞLH ZAAMANINI BEKLİYOR... bizim adam istemiyor çocuk bende bu noktada sıkıntılıyım bir adam nasıl istemez diyeee...işte bakalım bende hazır adamda istemiyor 1 yıl erteledim lazere gider oldum bakalım bacım... bacım cinsiyeti bellimi bebişinin gerçi daha ufacık dimi

hadi bakalım inşallah bebişini hayırlısıyla kucağna almayı nasip eder rabbim

inşallah canımmm inşallah:) sen hamilemisin ? :)

evet canımi .1 sene 3 haftada vajinismusu yendim. Yendikten 7 ay sonra hamile kaldım. Bebişimi kucağıma alınca da inşallah mutlu sona ulaşıcam :) Buradaki arkadaşlara moral olmak için arada uğruyorum.[/QUOTE]

hayırlı olsun canım benim... darısı benim başıma inşallah bende cinselliğe iyice alışayım, istiyorum hemen bebek :) arada uğraman çok iyi herkesin birbirine ihtiyacı var bu sitede.. destek çok önemli .. Allahım şu hayırlı günde bu rahatsızlıkla mücadele eden herkese sabır versin, yardımcıları olsun...

Back
X