- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.281
selaaaam herkese keyifler yerinde mi, egzersizde aşama kaydedildi mi bakıyııııım![]()
Ben dun sabisirsizligimdan 9 cmden sonra 11 e gectim tabi benim yaptigim dogru degil ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaaam herkese keyifler yerinde mi, egzersizde aşama kaydedildi mi bakıyııııım![]()
selam fıstıklarr.. çok şükür bugün mutluyum..
eşimle dün ufak bir tartışma yaşamıştık ve sonrasında konuşmadan uyumuştuk.. sabah o işe giderken ben uyuyordum geldi ve beni kocaman öptü..
şimdi ev işlerine girişeceğim ondan sonrada hemen egzersiz inşallah
bu arada tatile girenler tatiliniz hayırlı uğurlu veeeee bol gelinli olsun![]()
aminnnnnnnnnn.... kıskançlıkda var mükemmelliyetçilikde.... işte opsesis kompresiff bizim adam... allah evlerden uzak etsin.... valla ara ara da olsa hatırlayınca bana dua edin bacılar.... sabırlı biri değildim bakıyorumda bu 3-4 yılda acaip sabır küpü oldum yaaa off offf neysetatlım seninkinde kıskançlıkta mı vardı?aman yarabbi........Allahım şu cuma gününde kocana hidayet sakinlik versin canım.sana da sabır versin
sağol tatil deyince hemen üzerime alındım..... bacım... hadi bakalım çok çok daha fazla çok MUTLU OL EMİ.... işlerde kolay gelsin bacımselam fıstıklarr.. çok şükür bugün mutluyum..
eşimle dün ufak bir tartışma yaşamıştık ve sonrasında konuşmadan uyumuştuk.. sabah o işe giderken ben uyuyordum geldi ve beni kocaman öptü..
şimdi ev işlerine girişeceğim ondan sonrada hemen egzersiz inşallah
bu arada tatile girenler tatiliniz hayırlı uğurlu veeeee bol gelinli olsun![]()
Insallahhhhhh cnmmmmmmmmm
eşine tütütütttttünazar değmesin bacım inşallah aşacaksınız daha da mutlu olucaksın....
valla göbişsiz hatunmu var artık en zayıfımızn bile var yani:) evet nihayet evdeyim amaaaaaaaaaaa benim eşimdeeeeeeeee kıskanıp izin almışuffffffffffffff olamaz yaniiiiiiii tatilden ziyade yemek yap kahvaltı hazırla onu getir bunu götür olacak keşkee izin almasaydı ufff ne bilim destekçim değil çünkü![]()
inşlh bacım az kaldı doğru seninde.....
yeteramabukadar mina
aralık85 ve elmas hobbyde bitirebilir hayal2011de az kaldı... görün bakın şu 15 tatildee en az 15 gelin vercezz inşallahhhhhhhh
gökçeee gökceeeeeee ne alemsin sen öyleeekeşke bol bol bi tatili olsa, söyle gönene gönene bi tatil yapsak da ne isterse yapsam ben docama
ohhhhh ne güzel kahvaltı yaparsınız beraber yürüyüşe çıkarsınız ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
Ben dun sabisirsizligimdan 9 cmden sonra 11 e gectim tabi benim yaptigim dogru degil ama
selam bizden kızlar.sizden naber?
hopefor bacım tam sana msn den yazı yazdım sen geldin buraya
selam tatliskolarim, suan coook mutluyum. bildiginiz gibi 2 gün önce egzersize tekrar basladim ve ben 3 günde inanilmaz seyler kat ettigimi düsünüyorum.
1.gün 23.01.13
-isaret parmagimi tamamen icime alabildim.aci yok sizi yok.
2.gün 24.01.13
-isaret parmagi tekrar rahatlikla aldim.
-hemen arkasindan orta parmagi da cok rahat aldim.
- iki parmak (isaret ve orta) parmaklarimin 2 bogumunu alabildim. ve sag tarafimda yanma oldugu icin biraktim. ama burdaki arkadaslarinda söyledigi gibi dayanilmayacak bir yanma degil. yanmayla ilgili en son bisey daha söyleyecegim. son cümlemde.
3.gün 25.01.13
-orta parmagimi girise yerlestirir yerlestirmez yanina isaret parmagimi koydum ve sakince, hic kasilmadan, bacaklarimi sonuna kadar acip, rahat bir nefes vererek ikindim ve 2 boguma geldim. hic acimadi, yanmadi da.
-sok oldum hemen geri cektim :)
-yok ben bunu yapamicam dedim banyo almak icin hazirlandim
-tam banyoya girmeyi dusunurken ,,napiosun sen ya? git hepsini al'' dedim
- ve ayni sekilde ilk orta parmagi hemen yanina isaret parmagi yerlestirip milim milim ilerledim ve hepsi artik icindeydi.
-tekrar cikardim, evde bi tur attim :)
-yine aynayi aldim ve tekrar yerlestirdim bu sefer tek nefes vermeye hepsini iceri ittim, gercekten hiiiiic acimadi. sadece tuhaf bir duyguydu orada olmak :)
-makas hareketi yaptim ve egzersizimi sonlandirdim.
3.günün sonunda iki parmak+makas hareketini basariyla tamamladim.
yanmayla ilgili sunu söyleyecegim kizlar, kesinlikle diger arkadaslarimizinda sürekli söyledigi gibi KASARSAK YANAR. dün ben gercekten kasmisim ki yanmis. bugun bacaklarimi tamamen actim ve hic kasmadan yerlestirince yanmadi. zaten sizin vajinaniz,siz dokunuyorsunuz.acisa bile geri cekip tekrar deneyin ve kesinlikle nefes verirken rahat olun!
hadi bol calismalar :)
yaaaa ne demessin bacım..... o işe gideydi az daha uyurdum....
şimdi o 12 de kalkar ben erkeni severim en fazla 9 ii çok uyuyunca başım ağrırda
sonra onu bekelycez ses yapmak yok kalkarsa alim allah döver bile..... kahvaltı hazırlayacan yapacanda hep sen hazırlayacan ufffffff
sonra yemek yapacan daha erkenden işde olsa 16da yapsam yetiyor zaman
sonra o ingzce dizi izler bennn ne edim
soğuk dışarı çıkmazzzzzzzzz ne gezmesi yürüyüşü... sonraaaa ufffffffff ben kitabı sessiz okurum o tv son sesde okurrrrrrrrrrr ve sürekli siparişleri istekleri bitmez
kalk köfte yap gözleme yap hamur yap pasta yap.......... yahu valla yok böle koca.... en iyisinden kalk bilet al tiyatroya götür gökçe der o kadar emir vermeye alışmış bende bişe diyince karşında öğrencin yok alo der:)
dularınızı bekliyorum... en kötüsü buraya girmem i çok kıskanıyorrr ya
oooooo çook iyi elmascım, önemli değilki tatlım sen rahat olduktan sonraee sen o zaman ne duruyorsun eş denemesine geçsene, tabi 11 i rahat alıp çıkarabiliyorsan
iyiyiz Allah a şükür
ayy ne güzel kalplerimiz karşılıklıelabımla da öyle olduu
![]()
gökçeee gökceeeeeee ne alemsin sen öyleeekeşke bol bol bi tatili olsa, söyle gönene gönene bi tatil yapsak da ne isterse yapsam ben docama
ohhhhh ne güzel kahvaltı yaparsınız beraber yürüyüşe çıkarsınız ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
kıyamam sana tatlımm bu koca seni cennete götürür![]()
selam tatliskolarim, suan coook mutluyum. bildiginiz gibi 2 gün önce egzersize tekrar basladim ve ben 3 günde inanilmaz seyler kat ettigimi düsünüyorum.
1.gün 23.01.13
-isaret parmagimi tamamen icime alabildim.aci yok sizi yok.
2.gün 24.01.13
-isaret parmagi tekrar rahatlikla aldim.
-hemen arkasindan orta parmagi da cok rahat aldim.
- iki parmak (isaret ve orta) parmaklarimin 2 bogumunu alabildim. ve sag tarafimda yanma oldugu icin biraktim. ama burdaki arkadaslarinda söyledigi gibi dayanilmayacak bir yanma degil. yanmayla ilgili en son bisey daha söyleyecegim. son cümlemde.
3.gün 25.01.13
-orta parmagimi girise yerlestirir yerlestirmez yanina isaret parmagimi koydum ve sakince, hic kasilmadan, bacaklarimi sonuna kadar acip, rahat bir nefes vererek ikindim ve 2 boguma geldim. hic acimadi, yanmadi da.
-sok oldum hemen geri cektim :)
-yok ben bunu yapamicam dedim banyo almak icin hazirlandim
-tam banyoya girmeyi dusunurken ,,napiosun sen ya? git hepsini al'' dedim
- ve ayni sekilde ilk orta parmagi hemen yanina isaret parmagi yerlestirip milim milim ilerledim ve hepsi artik icindeydi.
-tekrar cikardim, evde bi tur attim :)
-yine aynayi aldim ve tekrar yerlestirdim bu sefer tek nefes vermeye hepsini iceri ittim, gercekten hiiiiic acimadi. sadece tuhaf bir duyguydu orada olmak :)
-makas hareketi yaptim ve egzersizimi sonlandirdim.
3.günün sonunda iki parmak+makas hareketini basariyla tamamladim.
yanmayla ilgili sunu söyleyecegim kizlar, kesinlikle diger arkadaslarimizinda sürekli söyledigi gibi KASARSAK YANAR. dün ben gercekten kasmisim ki yanmis. bugun bacaklarimi tamamen actim ve hic kasmadan yerlestirince yanmadi. zaten sizin vajinaniz,siz dokunuyorsunuz.acisa bile geri cekip tekrar deneyin ve kesinlikle nefes verirken rahat olun!
hadi bol calismalar :)
yaaaa ne demessin bacım..... o işe gideydi az daha uyurdum....
şimdi o 12 de kalkar ben erkeni severim en fazla 9 ii çok uyuyunca başım ağrırda
sonra onu bekelycez ses yapmak yok kalkarsa alim allah döver bile..... kahvaltı hazırlayacan yapacanda hep sen hazırlayacan ufffffff
sonra yemek yapacan daha erkenden işde olsa 16da yapsam yetiyor zaman
sonra o ingzce dizi izler bennn ne edim
soğuk dışarı çıkmazzzzzzzzz ne gezmesi yürüyüşü... sonraaaa ufffffffff ben kitabı sessiz okurum o tv son sesde okurrrrrrrrrrr ve sürekli siparişleri istekleri bitmez
kalk köfte yap gözleme yap hamur yap pasta yap.......... yahu valla yok böle koca.... en iyisinden kalk bilet al tiyatroya götür gökçe der o kadar emir vermeye alışmış bende bişe diyince karşında öğrencin yok alo der:)
dularınızı bekliyorum... en kötüsü buraya girmem i çok kıskanıyorrr ya
gökçe ben daha bu emirleri okurken yoruldum seni yaparken düşünemiyorum bile.valla insanda güç kalmaz sen kocanla hayatının imtihanını veriyosun bence vaji solda sıfır kalır o derece.canım en tatile girmemişsin aksine tatilden çıkmışsın kolay gelsin bacımmmmmmmmmmmmm![]()
Ah cnm benm keske de sabirsizlik derken kastim suki 11 cm inat ettim ve zorlanrak soktum resmen rahat degilim yani inadimdan canimi yakip duruyorum![]()
elmascım canım ne yaptın sen 11 cm falançok iyi canım ee artık kaç cm e kadar gitmeyi düşünüyon sen
gelin ol hadi