- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.261
burdayım geldim arkadaşlar.iyiyim çok şükür bu hafta yoğun geçti nete giremedim.sizler nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son doktora gidecekti sonra msj atmıştı iyiydi sanırım ama bilemeycem ötesini
burdayım geldim arkadaşlar.iyiyim çok şükür bu hafta yoğun geçti nete giremedim.sizler nasılsınız?
şimdi ben mens bitince denicem ya bana söyliceniz bişeyler varmı neolu söyleyin ya bak heycanlıyım 45dk önce kasgevşetici içicem
oyy oy bacım tam senden laflıyorduk sen geldin... nasılsın işler nasıl sağlığın nasıl
arkadaşlar ben dün ilk defa burdan aldığım enerjiyle tam iki saat egzersiz yaptım ama eşimin parmakları ve penisiyle ve inanamadım şeyler yaşadım bi ön sevişme olmadan olmaz diye nerdeyse haftada bir kez falan "korkunun verdiği isteksizlikten" dolayı dener olmuştuk bi kez o hiç gerekmiyormuş yani buna bi görev algısıyla yaklastim sonra baya denedik en son burdaki arkadaşların tarif ettiği şekile çok korkmama rağmen o pozisyondan eşimin kolları çok yorulduğu için üzerine oturur gibi yapıp sırtımı ona döndüm ve öyle çok rahat denedim eşim çok gayret verdi resmen içini hissediyorum az kaldı dedi ben alttaki pozisyondayken kollarımi çok yordugüm için devam edemedim ama şunu soyleyecegim evet bi sızlama var ama üstünden inince geçiyor hemen arkadaşlar bana destek olun lütfen çünkü ben bu akşam rabbimin izniyle yeneceğim diyorum çok umitliyim dunden sonra
dimi ya evrimcim hemen geldi ben yazmaya kalmadı mina gelmiş meğersem.... iyi yaaaa sende rahat ol ne bilim benim regl sonra şeyim bir garip olyor daha doğrusu regl bityorda kahvemsi kanımsı sümüğümsü akar ya o zaman egzersiz yapmıştım batmıştı o bakıma hemen ardından bilemem üzülme.... zaten sen bunları aşmış bir hatunsun o bakıma evet egzersizini yapıver ve cidden şu ıkınıp nefes almaları dene yani son egzersizlerini uygula ve akabinde geç eşinle denemeyeee...:) öle cart diye adamın kucağna çıkma derim ben öyle yaptım olmayınca ağlamıştım.....:) neyse sen daha tecrübelisinşimdi ben mens bitince denicem ya bana söyliceniz bişeyler varmı neolu söyleyin ya bak heycanlıyım 45dk önce kasgevşetici içicem
oy minacım evet pıhtı olayına çokda üzülme ama her sabah ılıksuya 2 damlalimon damlat içi ver göbek varsa hem onu eritir hemde kanı sulandırıcı etkisi olur... yahut haftada 3-4 aspirin kullan bacımmmm ve zaten dr da demiştir.......evet verdik karneleri uf yoruldummm.. şimdide benim bacım bunalttı beni kendi yapmammış proje bana yolla diyor onu göndermeye çalıştğmdan gecikti yazım .....gökçe evdesin herhalde:126::126:
Su yanmalar gecsinde benimde halayimi cekinesimi bekliyorum onunla egzersiz yapicam oturur pozisyonda kasiliyorum ama sirt ustu yatarken daha rahatim esim en son ic bolgeye krem surdugunde hic yanma olmamisti simdi aparati esime denettircem belki daha rahat olur? Emin degilim ama
dimi ya evrimcim hemen geldi ben yazmaya kalmadı mina gelmiş meğersem.... iyi yaaaa sende rahat ol ne bilim benim regl sonra şeyim bir garip olyor daha doğrusu regl bityorda kahvemsi kanımsı sümüğümsü akar ya o zaman egzersiz yapmıştım batmıştı o bakıma hemen ardından bilemem üzülme.... zaten sen bunları aşmış bir hatunsun o bakıma evet egzersizini yapıver ve cidden şu ıkınıp nefes almaları dene yani son egzersizlerini uygula ve akabinde geç eşinle denemeyeee...:) öle cart diye adamın kucağna çıkma derim ben öyle yaptım olmayınca ağlamıştım.....:) neyse sen daha tecrübelisin![]()
halledecen evelallah....
oy minacım evet pıhtı olayına çokda üzülme ama her sabah ılıksuya 2 damlalimon damlat içi ver göbek varsa hem onu eritir hemde kanı sulandırıcı etkisi olur... yahut haftada 3-4 aspirin kullan bacımmmm ve zaten dr da demiştir.......evet verdik karneleri uf yoruldummm.. şimdide benim bacım bunalttı beni kendi yapmammış proje bana yolla diyor onu göndermeye çalıştğmdan gecikti yazım .....
Su yanmalar gecsinde benimde halayimi cekinesimi bekliyorum onunla egzersiz yapicam oturur pozisyonda kasiliyorum ama sirt ustu yatarken daha rahatim esim en son ic bolgeye krem surdugunde hic yanma olmamisti simdi aparati esime denettircem belki daha rahat olur? Emin degilim ama
tatlım benim oh be evdesin nihayet.evet ya göbiş var bende yürüyüş yapamıyorum soğukta valla tombik bişey oldum iyice.pıhtıyı kafama takmıyorum artık.bu arada 10cmdeyim ama penise geçmeye cesaretim yok.olmazsa üzülürüm diye eşimde rahat ol sen tama deyince yaparız diyo sağolsun hep destekçim.
sen yen canım çekeriz senin halayını dacanım eşine ver yani sorun olmaz ona güvenin gelir hem den bir istersen
eşine tütütütttttünazar değmesin bacım inşallah aşacaksınız daha da mutlu olucaksın....
valla göbişsiz hatunmu var artık en zayıfımızn bile var yani:) evet nihayet evdeyim amaaaaaaaaaaa benim eşimdeeeeeeeee kıskanıp izin almışuffffffffffffff olamaz yaniiiiiiii tatilden ziyade yemek yap kahvaltı hazırla onu getir bunu götür olacak keşkee izin almasaydı ufff ne bilim destekçim değil çünkü![]()
inşlh bacım az kaldı doğru seninde.....
yeteramabukadar mina
aralık85 ve elmas hobbyde bitirebilir hayal2011de az kaldı... görün bakın şu 15 tatildee en az 15 gelin vercezz inşallahhhhhhhh