Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimdi ben mens bitince denicem ya bana söyliceniz bişeyler varmı neolu söyleyin ya bak heycanlıyım 45dk önce kasgevşetici içicem

canım öncelikle rahat olman lazım heycanlanma:20:.kas gevşetici olabilir ben almadım çokta inanmıyorum:44: normal bişeymiş gibi davran sanki herzaman yapıyomuşsun gibi doğal ol.ben eşime dönük yenmiştim.sen hangi pozisyonda rahat edersen.neyle egzersiz yapıyosun hatırlamıyorum.denemeden önce egzersiz yap yine.aparatı yada parmağını 15 20dk beklet ve çıkarır çıkarmaz pns dene ben çok rahat etmiştim:34::34:

arkadaşlar ben dün ilk defa burdan aldığım enerjiyle tam iki saat egzersiz yaptım ama eşimin parmakları ve penisiyle ve inanamadım şeyler yaşadım bi ön sevişme olmadan olmaz diye nerdeyse haftada bir kez falan "korkunun verdiği isteksizlikten" dolayı dener olmuştuk bi kez o hiç gerekmiyormuş yani buna bi görev algısıyla yaklastim sonra baya denedik en son burdaki arkadaşların tarif ettiği şekile çok korkmama rağmen o pozisyondan eşimin kolları çok yorulduğu için üzerine oturur gibi yapıp sırtımı ona döndüm ve öyle çok rahat denedim eşim çok gayret verdi resmen içini hissediyorum az kaldı dedi ben alttaki pozisyondayken kollarımi çok yordugüm için devam edemedim ama şunu soyleyecegim evet bi sızlama var ama üstünden inince geçiyor hemen arkadaşlar bana destek olun lütfen çünkü ben bu akşam rabbimin izniyle yeneceğim diyorum çok umitliyim dunden sonra

canım sen bu gece yenersin bence az kalmış baksana eşin hissetmiş az daha dayansaydın tamamen olurmuş yanma olursa bekle derin nefes al ve ittir sonra devam et sırtın dönük şekilde yapıyosan poponu eşine doğru az kaldır ve bacaklarına doğru az eğil ve yavaş yavaş otur öyle bi bakıyon girivermiş:1::1::1::52::52::52:

ismin gibi yeter bence de hadi canım görelim seni reglin bittikten sonra orası geniş oluyo bu fırsatı kaçırma sakın çok rahat yapabilirsin bence seni gelin ettik mendil elimizde bekliyoz hadi bakalım:52::52:

Su yanmalar gecsinde benimde halayimi cekin:5: esimi bekliyorum onunla egzersiz yapicam oturur pozisyonda kasiliyorum ama sirt ustu yatarken daha rahatim esim en son ic bolgeye krem surdugunde hic yanma olmamisti simdi aparati esime denettircem belki daha rahat olur? Emin degilim ama

şimdi ben mens bitince denicem ya bana söyliceniz bişeyler varmı neolu söyleyin ya bak heycanlıyım 45dk önce kasgevşetici içicem
dimi ya evrimcim hemen geldi ben yazmaya kalmadı mina gelmiş meğersem.... iyi yaaaa sende rahat ol ne bilim benim regl sonra şeyim bir garip olyor daha doğrusu regl bityorda kahvemsi kanımsı sümüğümsü akar ya o zaman egzersiz yapmıştım batmıştı o bakıma hemen ardından bilemem üzülme.... zaten sen bunları aşmış bir hatunsun o bakıma evet egzersizini yapıver ve cidden şu ıkınıp nefes almaları dene yani son egzersizlerini uygula ve akabinde geç eşinle denemeyeee...:) öle cart diye adamın kucağna çıkma derim ben öyle yaptım olmayınca ağlamıştım.....:) neyse sen daha tecrübelisin ;) :21: halledecen evelallah....

gökçe evdesin herhalde:126::126:
oy minacım evet pıhtı olayına çokda üzülme ama her sabah ılıksuya 2 damlalimon damlat içi ver göbek varsa hem onu eritir hemde kanı sulandırıcı etkisi olur... yahut haftada 3-4 aspirin kullan bacımmmm ve zaten dr da demiştir.......evet verdik karneleri uf yoruldummm.. şimdide benim bacım bunalttı beni kendi yapmammış proje bana yolla diyor onu göndermeye çalıştğmdan gecikti yazım .....

Su yanmalar gecsinde benimde halayimi cekin:5: esimi bekliyorum onunla egzersiz yapicam oturur pozisyonda kasiliyorum ama sirt ustu yatarken daha rahatim esim en son ic bolgeye krem surdugunde hic yanma olmamisti simdi aparati esime denettircem belki daha rahat olur? Emin degilim ama

sen yen canım çekeriz senin halayını da:52::52: canım eşine ver yani sorun olmaz ona güvenin gelir hem den bir istersen

dimi ya evrimcim hemen geldi ben yazmaya kalmadı mina gelmiş meğersem.... iyi yaaaa sende rahat ol ne bilim benim regl sonra şeyim bir garip olyor daha doğrusu regl bityorda kahvemsi kanımsı sümüğümsü akar ya o zaman egzersiz yapmıştım batmıştı o bakıma hemen ardından bilemem üzülme.... zaten sen bunları aşmış bir hatunsun o bakıma evet egzersizini yapıver ve cidden şu ıkınıp nefes almaları dene yani son egzersizlerini uygula ve akabinde geç eşinle denemeyeee...:) öle cart diye adamın kucağna çıkma derim ben öyle yaptım olmayınca ağlamıştım.....:) neyse sen daha tecrübelisin ;) :21: halledecen evelallah....

oy minacım evet pıhtı olayına çokda üzülme ama her sabah ılıksuya 2 damlalimon damlat içi ver göbek varsa hem onu eritir hemde kanı sulandırıcı etkisi olur... yahut haftada 3-4 aspirin kullan bacımmmm ve zaten dr da demiştir.......evet verdik karneleri uf yoruldummm.. şimdide benim bacım bunalttı beni kendi yapmammış proje bana yolla diyor onu göndermeye çalıştğmdan gecikti yazım .....

tatlım benim oh be evdesin nihayet.evet ya göbiş var bende yürüyüş yapamıyorum soğukta valla tombik bişey oldum iyice.pıhtıyı kafama takmıyorum artık.bu arada 10cmdeyim ama penise geçmeye cesaretim yok.olmazsa üzülürüm diye eşimde rahat ol sen tama deyince yaparız diyo sağolsun hep destekçim.

inşlh bacım az kaldı doğru seninde.....

yeteramabukadar mina
aralık85 ve elmas hobbyde bitirebilir hayal2011de az kaldı... görün bakın şu 15 tatildee en az 15 gelin vercezz inşallahhhhhhhh

tatlım benim oh be evdesin nihayet.evet ya göbiş var bende yürüyüş yapamıyorum soğukta valla tombik bişey oldum iyice.pıhtıyı kafama takmıyorum artık.bu arada 10cmdeyim ama penise geçmeye cesaretim yok.olmazsa üzülürüm diye eşimde rahat ol sen tama deyince yaparız diyo sağolsun hep destekçim.

eşine tütütütttttü :nazar: nazar değmesin bacım inşallah aşacaksınız daha da mutlu olucaksın....

valla göbişsiz hatunmu var artık en zayıfımızn bile var yani:) evet nihayet evdeyim amaaaaaaaaaaa benim eşimdeeeeeeeee kıskanıp izin almışuffffffffffffff olamaz yaniiiiiiii tatilden ziyade yemek yap kahvaltı hazırla onu getir bunu götür olacak keşkee izin almasaydı ufff ne bilim destekçim değil çünkü:(

eşine tütütütttttü :nazar: nazar değmesin bacım inşallah aşacaksınız daha da mutlu olucaksın....

valla göbişsiz hatunmu var artık en zayıfımızn bile var yani:) evet nihayet evdeyim amaaaaaaaaaaa benim eşimdeeeeeeeee kıskanıp izin almışuffffffffffffff olamaz yaniiiiiiii tatilden ziyade yemek yap kahvaltı hazırla onu getir bunu götür olacak keşkee izin almasaydı ufff ne bilim destekçim değil çünkü:(

tatlım seninkinde kıskançlıkta mı vardı?aman yarabbi........Allahım şu cuma gününde kocana hidayet sakinlik versin canım.sana da sabır versin

selam fıstıklarr.. çok şükür bugün mutluyum.. :16:
eşimle dün ufak bir tartışma yaşamıştık ve sonrasında konuşmadan uyumuştuk.. sabah o işe giderken ben uyuyordum geldi ve beni kocaman öptü :38: .. :32:

şimdi ev işlerine girişeceğim ondan sonrada hemen egzersiz inşallah
bu arada tatile girenler tatiliniz hayırlı uğurlu veeeee bol gelinli olsun :46:

Back
X