Kızlar mrhba uzun süre düşündüm yazıp yazmamayı ama belki yardımcı olabilirsiniz banada diye yazmak istedim
Ben evleneli aylar oldu ama hala bakireyim, doktora gittim sen vajınısmus değilsin dedi, pskologa yonlendırdı, 2 seans oldu ama gelişme yok, napıcagımı şaşırdım.
Kendım vajınden içeri giremıyorum, eşim parmağıyla ileri gidebılıyor ama oturmaya kalktıgımda ucundan sonrasına ilerlemeye cesaret edemıyorum ayaklarımı açmaya cesaret edemıyorum ileri gitsem belkı olucak ama olmuyo.
Nasıl başardınız merak edıyorum, kendi kendime deneme yaparak önce zarı aşıp sonra eşimle denemeye karar verdim, çunku ben yapamayınca uzulunce eşimde denemek istemıyor hazır olmadan, ama bekledikçede kotu hissedıyorum, lutfen yardım edın banada