Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ins burda yeniceksin dogru yerdesin.sana yardimci olur herkes bende dahil kafana takilan herseyi sorabilirsin.sabir inanc ve egzersizle yenicen ins

bende iyiyim sayenizde tatlimmmmmmmmmmmmm.seninkinin sunumu ne oldu.sorunsuz dinleyebildin mi:52:

çok sevindim senin adınaaaa... Ama hamilelik topicinde yazcaktım burda yazayım o pıhtılaşma olayını feci dikkate al bacım...

Benim adam dün gece 45 dkk sundu eleştrilermi aldı sonra sözde kısalttı 45 dkkda bitmeyince onada 30 dkk süre vermişler mecbur yeniden sundu en baştan yani anam ağladı anlayacağın.. Bugunde yine aynenn triplerde... Tezi için bir film de var onu tekrar izledik az önceeee şimdi hava almaya çıktı gelecek tekrar takımlarnı giyincek sunucak.... Vallaa usandım bişey deyincede aaa yinemi suncan diyincede uff gökçe çok üzüyon beni ne olurki daha karım beni dinlemesse elalem ne etsin....
Ama benim konuyla yakından uzakdan alakam yok siyasi ve ticari konularrrr...uffffff ufffffff :21:

şimdi tekrar başlayacak her dediğni yaptım ama bir ufff başım ağrıdı yinemi sunucan demek öteki çektiklerimide sildi götürdü konuşmuyor ya bakalım....

şimdi millet yanlış anlayacakkk ha bacım okuyuncaaaa ciddi ciddi eşimin bir sunumu için yazdım başka bişey anlaşılmasın :52: :52: :52:

Böle minacım yani tatilimin ilk hafta sonu berbattı yemek yap kahvaltı hazırla ve şimdi ütü yapacam vede bisssürü kahve çay elbise ayarlaamıs kiiiiiii dün bunun için alışverişe bile çıktık beyfendiye yeni takımlar falan... Anlayacağınnn bir kurtulsada bende kurtulsammmmmmmmmm... Bana dua edin

Yeetramabukadar bacım nasılsın senin devren gelin oldu bakkk :21: En yakın zamanda sende halledeceksindir eminimmmm
belki yarın belki yarından da yakın!!!!!!!!!!!!1

Mina Sağol bu sana imrendim bende böyle paylaşırım inşallah dedim ama burada olmak sizlerim yazdıklarını görmek güzel artık ağlamıyorum çözüm için adım atıyorum artık olacak olacak olacak dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ARTIK ŞU AVATARINDAKİ YAZIYIDA DEĞİŞTİRİSİN mutluluk uğramakla kalmadı

mutluluk sana yerleşti.... :)
tüm mutluluklar senin olsun

inanamıyorum ya bu kadar yaklaşmışken regl oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yine sil baştan olacak,tatilin yarısı gitcek boşu boşuna ,şimdi ben ne yapcam
ufffffffffffff sinirlerim bozuldu :(

Hayal2011 parmak kaç parmak tamam benimde ker ve tek parmak tamam 2 ye gecmedim bende 2 hafta veriyorum kendime başaracağım yenenler var bizde yaparız

ben iki parmak hiç almadım yani alırdımda beceremedim o yüzden bari eş parmağına geçeyim dedim,sende beceremiyoson eş denemesine yada aparata geç ama aparatını bi defadan değil aşama aşama kalınlaştır.

hay allah sanki bende başarmışım gibi tavsiyelerde bulunuyorum sana.niye diye sorarsan bu sitede çok yazı okudum,fakat cesaretimi toplamam zaman aldı o yüzden çok kişinin burada fikirlerini almış biriyim

iyi canim senin adina sevindim biran once biterde sen de rahatlarsin.valla benimde utum var yatmadan yapiyim bari

canım yenmişsin kadın olmuşsun eminim çok huzurlusundur gerçekten aglayarak okudum yazdıklarını bana kızma ama seni çok kıskandım nasıl duygudur bilmiyorum seni gerçekten tebrik ediyorum emanetini sahipine sunmuşsun helal olsun sana mina

Back
X