- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.521
bacim naptin ne ettin gokcecim
hazır canlı canlı denk gelmşken tekrar tebrik edeyim seni... Iyim valla ne olsun
asıl seni sormalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacim naptin ne ettin gokcecim
bende iyiyim sayenizde tatlimmmmmmmmmmmmm.seninkinin sunumu ne oldu.sorunsuz dinleyebildin mihazır canlı canlı denk gelmşken tekrar tebrik edeyim seni... Iyim valla ne olsun
asıl seni sormalı![]()
sağol gökçe dualarıniza benide ekleyin başaracağım tek tek uygulayacağım hepsini emin olun adet olmasam 2 haftaya bitecek bu is
bende iyiyim sayenizde tatlimmmmmmmmmmmmm.seninkinin sunumu ne oldu.sorunsuz dinleyebildin mi![]()
egzersize basliyorum pesine deneme olmaz ise sonrasinda bana gaz vermenize ihtiyacim varrrrrr
iyi canim senin adina sevindim biran once biterde sen de rahatlarsin.valla benimde utum var yatmadan yapiyim bari
ya halen inanamıyorum.bi deneyelim dedik oldu.Allahım sevinçten çıldırıcam![]()
Hayal2011 parmak kaç parmak tamam benimde ker ve tek parmak tamam 2 ye gecmedim bende 2 hafta veriyorum kendime başaracağım yenenler var bizde yaparız
amin canim ins.sagolasincanımmm çok tebrik ederimmm.darısı bebiş çalışmalarına bakalımm.inşallah en yakın zmanda bebişini de alırsın kucağına...çokk tebrikler
iyi canim senin adina sevindim biran once biterde sen de rahatlarsin.valla benimde utum var yatmadan yapiyim bari