Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım işte öncede söylemiştim 10 cm de arkadaşlar yenmiş ama benim eşimin durumu farklı vajınanın biaz daha açılması lazım çalışıyorum işte

Canim benim ole dusunme ben 11 cmle yendim tabiki esimizin durumu farkli amac oraya biseyin girdini gormek 11 cmle egzersiz yapinca 11 cm lik acilmiyo ordan cocuk cikiyo illa 11 cm gircek die bise yok bendede oleydi 11 cmden cok daha kalindi ama oraya hukmetmey ogrendiysen azcik disini sik dene goreceksin bur iki saniyelik yanma sonrasinda girivermis

ben 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. parmak ve aparat deniyorum ama fazla ilerlemiyor. sanki ilerisi çok dar gibi, popoya doğru ittiriyorum ama olmuyor. ne zaman düzelir ya da düzelir mi :((

Arkadaşlar 2 saatdir ders çalışıyorum 14 cm alabiliyorum artık ama sadece başı 9-10 cm sonuna kadar giriyordu.bu daha yeni ama olacak olacak bunda gökçenin listesinin gazı büyük valla helal sana gggggggöööööökkkkççççeeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canim benim ole dusunme ben 11 cmle yendim tabiki esimizin durumu farkli amac oraya biseyin girdini gormek 11 cmle egzersiz yapinca 11 cm lik acilmiyo ordan cocuk cikiyo illa 11 cm gircek die bise yok bendede oleydi 11 cmden cok daha kalindi ama oraya hukmetmey ogrendiysen azcik disini sik dene goreceksin bur iki saniyelik yanma sonrasinda girivermis

iiiivvvveeeet aynen öle canım önce hafif yanıyo sanra veriyom kendime gazı hadi yaparım demesini biliyon çocuk istemesini biliyon yap bakalım diyom.kocacık napıyon sen karıcık diyo hep gülüyo bana ama son gülen iyi güler okadar :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

iiiivvvveeeet aynen öle canım önce hafif yanıyo sanra veriyom kendime gazı hadi yaparım demesini biliyon çocuk istemesini biliyon yap bakalım diyom.kocacık napıyon sen karıcık diyo hep gülüyo bana ama son gülen iyi güler okadar :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Valla harikasin seni gördükçe bende gazageliyorum devam bacım devam yenelim bizde sunu yaaaaaaaaaaaaa.

Herkesssssss yenecekkkkkkkkk inanin kendinizeeeeeeee

ben 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. parmak ve aparat deniyorum ama fazla ilerlemiyor. sanki ilerisi çok dar gibi, popoya doğru ittiriyorum ama olmuyor. ne zaman düzelir ya da düzelir mi :((

artık oranın dar olduğu düşüncesini çıkar aklından:47:sen iki parmak diyosun ordan çocuk çıkıyo öle düşün.birde egzersiz yaparken tv karşısında falan yapıyosundur zaten.birde egzersiz sırasında eşini düşün.onu en çok istediğin zamanı yada biraz açık olacak ama onu arzuladığın zamanı falan düşün:34::34:zevk aldığın zamanları düşün.yaptıktan sonraki huzurunu düşün.ne bileyim işte canım 2 boğum alıyosun oraya bişey girdiğini biliyosun daha ne olsun.ve aynaylamı yapıyosun bilmiyorum egzersiz yaparken aynaya bakma ben bakınca yapamazdımda.hadi at artık aklından olumsuzlukları,yine egzersiz yap.ve buraya başardım yapabildim die yaz:16::16:

kızlar size ufak bir tavsiye..
sadece girişi bulmak için ayna kullanın. onun dışında ayna yine karşınızda olsun sıkışınca bakarsınız ama bence bakarken olmuyo.
ben sadece girişi bulmak için bakıyorum, onun dışında başka şeyler düşününce tv ye fln bakınca fln çok daha rahat oluyo. eş denemesinde de aynı durum oldu. bakarken yapamadım gözümü kapatıp nefes alıp vermeye devam ettim. bi de baktım olmuş :)

ilk başta aynayla, sonra aynasız egzersizler.... :)

artık oranın dar olduğu düşüncesini çıkar aklından:47:sen iki parmak diyosun ordan çocuk çıkıyo öle düşün.birde egzersiz yaparken tv karşısında falan yapıyosundur zaten.birde egzersiz sırasında eşini düşün.onu en çok istediğin zamanı yada biraz açık olacak ama onu arzuladığın zamanı falan düşün:34::34:zevk aldığın zamanları düşün.yaptıktan sonraki huzurunu düşün.ne bileyim işte canım 2 boğum alıyosun oraya bişey girdiğini biliyosun daha ne olsun.ve aynaylamı yapıyosun bilmiyorum egzersiz yaparken aynaya bakma ben bakınca yapamazdımda.hadi at artık aklından olumsuzlukları,yine egzersiz yap.ve buraya başardım yapabildim die yaz:16::16:

iiivvveeett sudecim olacak inanacaz kendimize

hep aynayla yapıyodum bi de aynasız deneyeyim :) bu bile benim için müthiş bir gelişme dokunamıyodum daha önce. olacak biliyorum ama sabırsızlık ediyorum galiba biraz.

size de oldu mu böyle ilerletemediğinz yani. olduysa neler yaparak düzeldi durum? egzersizleri sıklaştırayım mı, ne dersiniz? ya da kas gevşetici mi deneyeyim, hiç onu denemedim

hep aynayla yapıyodum bi de aynasız deneyeyim :) bu bile benim için müthiş bir gelişme dokunamıyodum daha önce. olacak biliyorum ama sabırsızlık ediyorum galiba biraz.

size de oldu mu böyle ilerletemediğinz yani. olduysa neler yaparak düzeldi durum? egzersizleri sıklaştırayım mı, ne dersiniz? ya da kas gevşetici mi deneyeyim, hiç onu denemedim

oldu tabi canım olmazmı.hatta 3 parmak aldım bigün.yarın tek parmak alamadım:1:rahat ol yapabileceğini düşün hep acıyacak die düşünme:20:birde herkesin yapısı farklıdır.ben egzersiz yaparken aynaya bakamazdım.parmağımı yada aparatı oraya yaklaştırıp yavaşça içeri al.ben doğru yeri kegel yaparak buluyodum.içeri alınca aynayla bakıyodum ve başarmanın haklı gururunu yaşıyodum:32::32:sende yapabilirsin bizden ne farkın var ne eksiğin var:34:

BUGUN DUALARIMIZLA VE YAZILARIMIZLA DAHA İYİ BİR ENERJİ YOLLAYALIM CECEME YA... YA CECEM BACIM ALLAHINI SEVERSEN SAÇMA GEELBİLİR AMAAA BİR ANEKTODLA GİRİCEM KONUYAAA BİZİM ADAMM BEN İSTERİM O İSTEEMAZ HALDE İDİ NEYSE SİNİRLİ VE GERGİN VE TAHAMMÜLSÜZ VE ZATEN BAŞKA SIKINTILARIDA VARDI NEYSE DR A GİTTİK OPSESİS KOMPRESİF DEDİ VE BİR İLAÇ YAZDI ADAMA O BİZİ KURTARDI ÇÜNKÜ İLACIN EN GÜZEL ETKİSİ UZUNSÜRE SERTLEŞME SAĞLIYORDU AMA BİZ TAMAMEN BUNUN İÇİN DEĞİL BAŞKA DERTLERİ İÇİN TAKINTILARI İÇİN GİTMİŞTİK MEĞER VERDİĞİ İLAÇDA BU SADECE UFAK BİR ETKİ İMİŞ... İLACI AİLE HEKİMLERİDE YAZIYOR AMA BİZİM AZCIK DELİ :21: ONUN İÇİN GİTMİŞTİK yani ne bilim bacımmm... buna gelmeden önceee kız yiyin cevizdolmalarını bizçok severiz cevizli baklava türlerini ve adama keçiboynuzu reçeli pekmezi tahinli pekmezzz azcık takviye yap bakalım:) ikinizedeee sadece enerji...

ne güzel yazmışsın ya bu cecemm böle değildiki onun gazıyla ben ve çoğu kişi yendi.yani galiba bu ara biraz sıkılmış sanırım.şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii ona sesleniyorum BAK CECEMMM CANIMMM SEN YAPABİLECEĞİNİ BİLİYOSUN,BOŞUNA MORAL BOZUKLUĞU İÇİNE GİRME:20:

olur böyle inişler çıkışlar.... eminimmm çok büyük bir çıkışın öncüleri bu cecemdeki sıkıntılar....

bu kız halledecek önce dertlerni sonraaa yine çözecek bizim dertlerimizi eskisi gibi :21: inşallah

cecemmm gerginimm bak ihtiyacım var sanaa:18: :18: sınavlarım var çalışamıyorum

Cecem üzme kendini. Çok zor durumdayız hepimiz seni o kadar iyi anlıyorum ki ... Esime sürekli bana destek ol psikolojim düzelecek demekten yoruldum onca şeyi ben çekiyorum ama görsen işkenceyi o çekiyor sizler bana öyle iyi geldiniz ki anlatamam gecem siz gündüzüm siz sen benden daha önce buluşsun burayı ve arkadaşları çok sanslisin... Bu kadar ilerlemişler bırakma kendin için bizim için ve başarmayı bekleyen herkes için esime zar zor parmak egz yaptırdım sanki ona tecavüz ediyor gibi hissettim ama ne yapalım onlarida alıştıracağız sadece bizden değil bu sorun onlarında acemiliği gibi geliyor alışacağız bizde onlarda sakın bırakMayı düşünme DUALARİMDASİN.

gokce alemsin ya güleceğim yoktu sabah sabah sağol canım denicem o dediklerini yani mantıklı aslında neden yemiyoruz o tür şeyleri hiç düşünemedim iyi aklıma getirdin:1: Allah razı olsun canlarım ne diyim valla bende anlamadımki niye böyle oldum:44: şimdi bu tatil işindede hiç egzersiz yapılmıyor benim açımdan kapım susmuyor valla bitsede tekrar başlasam birşeylere 3 gündür sabah 6 uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgunluktan bittim misafir misafir püff canlarım ya valla birazda benimle uğraşıcaksınız zahmet olucak ama uğraşın sanırım buna ihtiyacım var 15 tatil bitsin birde ben şehir dışına çıkıcam önümüzdeki hafta döndüğümde benide ele alınn bitsin şu artık bende karamsarım:25:
sudenazy canım benim sen bana bakma yenicez inşallah elbet sağol canım bizlerde elbet birgün yenmiş olacağız buna inancım halen var :))

yeteramabukadar canım neyapıyon sen yaa o cm ne öyle MAŞALLAHHHH canım sen bitirmişin bu işi söyliyim öyle egzersizlerle dalga geçiyorsun resmen:1: at şu aparatı git kocişindeki aparatı al bitir artık şu işi valla süpersin :46:

karamsarımm canımcım üzülme regl oldun diye Allah ne zaman nasip ettiyse ozamana olacaktır istemesende olcak yani kaçışın yok oyüzden Allah a sığın bütün çareler onda tatlım:54:

Son düzenleme:
gokce alemsin ya güleceğim yoktu sabah sabah sağol canım denicem o dediklerini yani mantıklı aslında neden yemiyoruz o tür şeyleri hiç düşünemedim iyi aklıma getirdin:1: Allah razı olsun canlarım ne diyim valla bende anlamadımki niye böyle oldum:44: şimdi bu tatil işindede hiç egzersiz yapılmıyor benim açımdan kapım susmuyor valla bitsede tekrar başlasam birşeylere 3 gündür sabah 6 uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgunluktan bittim misafir misafir püff canlarım ya valla birazda benimle uğraşıcaksınız zahmet olucak ama uğraşın sanırım buna ihtiyacım var 15 tatil bitsin birde ben şehir dışına çıkıcam önümüzdeki hafta döndüğümde benide ele alınn bitsin şu artık bende karamsarım:25:
sudenazy canım benim sen bana bakma yenicez inşallah elbet sağol canım bizlerde elbet birgün yenmiş olacağız buna inancım halen var :))

yeteramabukadar canım neyapıyon sen yaa o cm ne öyle MAŞALLAHHHH canım sen bitirmişin bu işi söyliyim öyle egzersizlerle dalga geçiyorsun resmen:1: at şu aparatı git kocişindeki aparatı al bitir artık şu işi valla süpersin :46:

karamsarımm canımcım üzülme regl oldun diye Allah ne zaman nasip ettiyse ozamana olacaktır istemesende olcak yani kaçışın yok oyüzden Allah a sığın bütün çareler onda tatlım:54:

cecemcimm ya sana ne oldu böyle sen ki herkese gaz veriyodun bak sen böyle umutsuz olursan yeniler ne yapsın yazdıklarını okudum da eşinin durumu olabilir canım normal yani birde sen uyuşturucu krem sürüyosan oda yapmış olabilir belki gökçeninde dediği gibi enerji veren şeyler yedir (fındık aganigi naganigi ):9::9:sıkma o güzel canını biz arkandayız hep sen yenceksin en kısa sürede buna eminim sen çok azimlisin çünkü umudunu kırma durmak yok egzersize devam :20:

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 saatdir ders çalışıyorum 14 cm alabiliyorum artık ama sadece başı 9-10 cm sonuna kadar giriyordu.bu daha yeni ama olacak olacak bunda gökçenin listesinin gazı büyük valla helal sana gggggggöööööökkkkççççeeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:53::53::53::53: 14 cm mi elmas 12 cm alıyom dediğinde daha kaç cm almayı düşünüyosun demiştim sonra yenmişti :52::52:canım sen baya iyisin yenme vaktin gelmiş geçiyo bence illa penis cmini ölçüp onun boyutuna getirmene gerek yok 14 cmi aldıysan olay kafada bitmiştir hadi bekletme bizi yeter ama bu kadar demi bu hafta gelin ol bakalım:52::52:

bence bu kadar insan bu meseleyi yenebiliyosa eğer bizde yenebiliriz yani imkansız olsaydı kimse başaramazdı.maşallah gördüğüm kadarıyla bu topğe gelenlerin çoğu başarıyo,başarmadan gidenlerde tekrar bu topiğe dönüyo,örneğin ben kaç ay önce bu topiğe üye olmuştum başaramayınca bıraktım ve tekrar geri döndüm,

bu topikten asla ayrılmayın,söylenenleri uygulayıp sorularınızı sorun inanın başaracaksınız.en önemliside yazılanları bol bol takip edin muhakkaki sizinle aynı hikayede olan daha çok insan var ve başarıyorlar.

BU HASTALIK KORKUDAN GELİYO VE BU ANCAK KORKUNUN ÜZERİNE GİDİLİRSE BAŞARILI OLUNUR.
EY DOST SİZDE BENİM GİBİ ERTELEMEYİN İNANINKİ ZAMAN GEÇTİKÇE ARKAYA BAKIP KEŞKE DAHA ÖNCE AZİM YAPSAYDIM DİYOSUNUZ.

KEŞKE EVLİLİĞİMİN İLK AYLRINDA YENSEYDİM DE BU KADAR YILLAR BOŞA GEÇMESEYDİ.
HEPİNİZE BAŞARILAR

Back
X