- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.841
nasılsın canım?ne durumdasın gayet iyi gidiyordun en son

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gibiyim 3 parmak oluyor artık aparat daha kolaylaştırdı isimi 10-12 arasında bugun aynasiz yapcan egzersizlerim değişik pozisyonlarda eşimle dün parmak egz yaptık 2 parmak onu çok zorlamadım hafta sonuna kadar egz yapayım artık inş hafta sonu bu is biter kafamda bitiyor gibi ama dua et olsun çok istiyorummmm
Bunları duymak güzel istiyorum ama esim acele etme olmazsa üzülürürüz yine biraz daha alıştıralım diyor bakalimmm olacağına inanıyorum bügünde egz yapayimmm belki de zamanı gelmişse olur % 75 hazırım gibi
eğer psikolojik olarak hazır hissediyorsan bugün eş denemesine geçin.eş denemesi için 10cm yeterliylen sen bunun üsütündesin.ben 11.5 cmle yenmiştim ama hiç gerek yokmuş.çünkü eş denemesi egzersizden çok daha kolay.p...s yumuşak ve yolunu bulup gidiyor.bence hazırsın artık gelin haberini bekliyorum canım.bir an önce başla oyalanma artık mutlu son çok yakında![]()
arkadaşı bişey diycem. ben bu ayın başında bu siteye üye oldum. ve şuan başardım.yani tamamı oluyor. ama sana şıunu söylim ben 2 yıl ugryor aştım.ancak herşey boş doktor falan çalışma yani aparatla ancak olan bişey yani oluyor ama hissedilen basınç sadece. ben de şimdi yine bir sorun var tamam girdi oldu tamamı. ama kıpırdatamıyorum. yani basınç oluyor ve kasıklarım agrıyor bir sorun yok ama öyle sıkıyorumki hala tak atıyor dışarı erkek organını.ileri geri yapamıyorum bende acil bir yardım istiyorum. 3 .deneme ama hala aynı.kayganlaştırıcı jel kullanıyorum buarada öbür türlü asla yapamıyorum.yapışıyor sanki
gokce alemsin ya güleceğim yoktu sabah sabah sağol canım denicem o dediklerini yani mantıklı aslında neden yemiyoruz o tür şeyleri hiç düşünemedim iyi aklıma getirdinAllah razı olsun canlarım ne diyim valla bende anlamadımki niye böyle oldum:44: şimdi bu tatil işindede hiç egzersiz yapılmıyor benim açımdan kapım susmuyor valla bitsede tekrar başlasam birşeylere 3 gündür sabah 6 uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgunluktan bittim misafir misafir püff canlarım ya valla birazda benimle uğraşıcaksınız zahmet olucak ama uğraşın sanırım buna ihtiyacım var 15 tatil bitsin birde ben şehir dışına çıkıcam önümüzdeki hafta döndüğümde benide ele alınn bitsin şu artık bende karamsarım
sudenazy canım benim sen bana bakma yenicez inşallah elbet sağol canım bizlerde elbet birgün yenmiş olacağız buna inancım halen var :))
yeteramabukadar canım neyapıyon sen yaa o cm ne öyle MAŞALLAHHHH canım sen bitirmişin bu işi söyliyim öyle egzersizlerle dalga geçiyorsun resmenat şu aparatı git kocişindeki aparatı al bitir artık şu işi valla süpersin
karamsarımm canımcım üzülme regl oldun diye Allah ne zaman nasip ettiyse ozamana olacaktır istemesende olcak yani kaçışın yok oyüzden Allah a sığın bütün çareler onda tatlım![]()
14 cm mi elmas 12 cm alıyom dediğinde daha kaç cm almayı düşünüyosun demiştim sonra yenmişti
canım sen baya iyisin yenme vaktin gelmiş geçiyo bence illa penis cmini ölçüp onun boyutuna getirmene gerek yok 14 cmi aldıysan olay kafada bitmiştir hadi bekletme bizi yeter ama bu kadar demi bu hafta gelin ol bakalım
![]()
canım hangi pozisyonda alıyosun.üstte alıyosan girince otur dinlen eşinle konuş falan o sırada kaslar gevşemeye başlıyo.kayganlaştırıcı kullanman normal bence.daha 3. denemen.bir ay oldu ben hala kullanıyorum
cecemcimm ya sana ne oldu böyle sen ki herkese gaz veriyodun bak sen böyle umutsuz olursan yeniler ne yapsın yazdıklarını okudum da eşinin durumu olabilir canım normal yani birde sen uyuşturucu krem sürüyosan oda yapmış olabilir belki gökçeninde dediği gibi enerji veren şeyler yedir (fındık aganigi naganigi )sıkma o güzel canını biz arkandayız hep sen yenceksin en kısa sürede buna eminim sen çok azimlisin çünkü umudunu kırma durmak yok egzersize devam
![]()
ya kızlar dün regl oldum yazdım....şuan bişey yok dün kahvarengi akıntı geldi biraz ve bişey yok şimdi.acaba olmamış olabilirmiyim bilemiyorumki,kafan karıştı:44:
arkadaşı bişey diycem. ben bu ayın başında bu siteye üye oldum. ve şuan başardım.yani tamamı oluyor. ama sana şıunu söylim ben 2 yıl ugryor aştım.ancak herşey boş doktor falan çalışma yani aparatla ancak olan bişey yani oluyor ama hissedilen basınç sadece. ben de şimdi yine bir sorun var tamam girdi oldu tamamı. ama kıpırdatamıyorum. yani basınç oluyor ve kasıklarım agrıyor bir sorun yok ama öyle sıkıyorumki hala tak atıyor dışarı erkek organını.ileri geri yapamıyorum bende acil bir yardım istiyorum. 3 .deneme ama hala aynı.kayganlaştırıcı jel kullanıyorum buarada öbür türlü asla yapamıyorum.yapışıyor sanki
ya ama bende zevk yok hiç acı degilde basınç falan var. birde ilerde olur diymi kayganlaştırıcı sürmeden. ayrıca ben hep üstte denedim. altta bugün deniycem. üstte bekliyorum tıkandıgım bokta derin n efes alıyorum 1 dk sonra tamamı giriyor ama kıpırdattıgında eşim canım çok yanıyor.aslında gevşetmeye çalışıyorum ama olmuyo galiba.yani git geli düzeltirsem tamamen çözmüş olurum sorunumu .ama nasıl olacak bilmiyorum
ama canım 14 cm sadece başı ileri gitmiyo şimdilik o yüzden eş denemesine geçsemde ilerlemicek o yüzden bekliyorum elabcım![]()
inş. canım şu tatil bitsin başlıcam elbet sadece duygularımı paylaşıyorum pes etmiyorum
canım regl tam günündemi geldi??
hayır 2 gün önce ya işte tam reglde değil anlamadımki:44: