Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi gibiyim 3 parmak oluyor artık aparat daha kolaylaştırdı isimi 10-12 arasında bugun aynasiz yapcan egzersizlerim değişik pozisyonlarda eşimle dün parmak egz yaptık 2 parmak onu çok zorlamadım hafta sonuna kadar egz yapayım artık inş hafta sonu bu is biter kafamda bitiyor gibi ama dua et olsun çok istiyorummmm

Son düzenleme:
İyi gibiyim 3 parmak oluyor artık aparat daha kolaylaştırdı isimi 10-12 arasında bugun aynasiz yapcan egzersizlerim değişik pozisyonlarda eşimle dün parmak egz yaptık 2 parmak onu çok zorlamadım hafta sonuna kadar egz yapayım artık inş hafta sonu bu is biter kafamda bitiyor gibi ama dua et olsun çok istiyorummmm

eğer psikolojik olarak hazır hissediyorsan bugün eş denemesine geçin.eş denemesi için 10cm yeterliylen sen bunun üsütündesin.ben 11.5 cmle yenmiştim ama hiç gerek yokmuş.çünkü eş denemesi egzersizden çok daha kolay.p...s yumuşak ve yolunu bulup gidiyor.bence hazırsın artık gelin haberini bekliyorum canım.bir an önce başla oyalanma artık mutlu son çok yakında:16:

Bunları duymak güzel istiyorum ama esim acele etme olmazsa üzülürürüz yine biraz daha alıştıralım diyor bakalimmm olacağına inanıyorum bügünde egz yapayimmm belki de zamanı gelmişse olur % 75 hazırım gibi

Bunları duymak güzel istiyorum ama esim acele etme olmazsa üzülürürüz yine biraz daha alıştıralım diyor bakalimmm olacağına inanıyorum bügünde egz yapayimmm belki de zamanı gelmişse olur % 75 hazırım gibi

ilk denemede olacak diye bişey yok ama bu performansa olur gibi geliyor bana.egzersizden sonra hemen eş denemesine geçemeyi dene ama hazır değilsen bişey diyemem.şunu da bil egzersizler daha zor.olduğunda inanamıyorsun,oldu mu oldu mu diye sorup duruyorsun,anlamıyorsun bile:9:gerçekten egzersizlerde çok çok iyi durumdasın.korkmana gerek yok,ilk denemede olmazsa da sonrakilerde mutlaka olur:34:

Olacakkkk olacakkkk dediğin gibi çok mutluyum yaaaaa bide olursa harika alacak. Tam anlamıyla hazirlaninca bitireceğim bu ısı. Bu hale gelmemde payınız çok buyukk.az kaldı oda olcakkkkk

eğer psikolojik olarak hazır hissediyorsan bugün eş denemesine geçin.eş denemesi için 10cm yeterliylen sen bunun üsütündesin.ben 11.5 cmle yenmiştim ama hiç gerek yokmuş.çünkü eş denemesi egzersizden çok daha kolay.p...s yumuşak ve yolunu bulup gidiyor.bence hazırsın artık gelin haberini bekliyorum canım.bir an önce başla oyalanma artık mutlu son çok yakında:16:

arkadaşı bişey diycem. ben bu ayın başında bu siteye üye oldum. ve şuan başardım.yani tamamı oluyor. ama sana şıunu söylim ben 2 yıl ugryor aştım.ancak herşey boş doktor falan çalışma yani aparatla ancak olan bişey yani oluyor ama hissedilen basınç sadece. ben de şimdi yine bir sorun var tamam girdi oldu tamamı. ama kıpırdatamıyorum. yani basınç oluyor ve kasıklarım agrıyor bir sorun yok ama öyle sıkıyorumki hala tak atıyor dışarı erkek organını.ileri geri yapamıyorum bende acil bir yardım istiyorum. 3 .deneme ama hala aynı.kayganlaştırıcı jel kullanıyorum buarada öbür türlü asla yapamıyorum.yapışıyor sanki

ya kızlar dün regl oldum yazdım....şuan bişey yok dün kahvarengi akıntı geldi biraz ve bişey yok şimdi.acaba olmamış olabilirmiyim bilemiyorumki,kafan karıştı:44:

arkadaşı bişey diycem. ben bu ayın başında bu siteye üye oldum. ve şuan başardım.yani tamamı oluyor. ama sana şıunu söylim ben 2 yıl ugryor aştım.ancak herşey boş doktor falan çalışma yani aparatla ancak olan bişey yani oluyor ama hissedilen basınç sadece. ben de şimdi yine bir sorun var tamam girdi oldu tamamı. ama kıpırdatamıyorum. yani basınç oluyor ve kasıklarım agrıyor bir sorun yok ama öyle sıkıyorumki hala tak atıyor dışarı erkek organını.ileri geri yapamıyorum bende acil bir yardım istiyorum. 3 .deneme ama hala aynı.kayganlaştırıcı jel kullanıyorum buarada öbür türlü asla yapamıyorum.yapışıyor sanki

canım hangi pozisyonda alıyosun.üstte alıyosan girince otur dinlen eşinle konuş falan o sırada kaslar gevşemeye başlıyo.kayganlaştırıcı kullanman normal bence.daha 3. denemen.bir ay oldu ben hala kullanıyorum

gokce alemsin ya güleceğim yoktu sabah sabah sağol canım denicem o dediklerini yani mantıklı aslında neden yemiyoruz o tür şeyleri hiç düşünemedim iyi aklıma getirdin:1: Allah razı olsun canlarım ne diyim valla bende anlamadımki niye böyle oldum:44: şimdi bu tatil işindede hiç egzersiz yapılmıyor benim açımdan kapım susmuyor valla bitsede tekrar başlasam birşeylere 3 gündür sabah 6 uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgunluktan bittim misafir misafir püff canlarım ya valla birazda benimle uğraşıcaksınız zahmet olucak ama uğraşın sanırım buna ihtiyacım var 15 tatil bitsin birde ben şehir dışına çıkıcam önümüzdeki hafta döndüğümde benide ele alınn bitsin şu artık bende karamsarım:25:
sudenazy canım benim sen bana bakma yenicez inşallah elbet sağol canım bizlerde elbet birgün yenmiş olacağız buna inancım halen var :))

yeteramabukadar canım neyapıyon sen yaa o cm ne öyle MAŞALLAHHHH canım sen bitirmişin bu işi söyliyim öyle egzersizlerle dalga geçiyorsun resmen:1: at şu aparatı git kocişindeki aparatı al bitir artık şu işi valla süpersin :46:

karamsarımm canımcım üzülme regl oldun diye Allah ne zaman nasip ettiyse ozamana olacaktır istemesende olcak yani kaçışın yok oyüzden Allah a sığın bütün çareler onda tatlım:54:

cecem yakışmıyo sana bu haller olbilir bazen insanın modu düşük oluyo belki sebebsiz,belki sebebli kendini mutlu hissedicegin ortamlara gir hadi kendine gel:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

:53::53::53::53: 14 cm mi elmas 12 cm alıyom dediğinde daha kaç cm almayı düşünüyosun demiştim sonra yenmişti :52::52:canım sen baya iyisin yenme vaktin gelmiş geçiyo bence illa penis cmini ölçüp onun boyutuna getirmene gerek yok 14 cmi aldıysan olay kafada bitmiştir hadi bekletme bizi yeter ama bu kadar demi bu hafta gelin ol bakalım:52::52:

ama canım 14 cm sadece başı ileri gitmiyo şimdilik o yüzden eş denemesine geçsemde ilerlemicek o yüzden bekliyorum elabcım:34::34::34::34::34::34:

canım hangi pozisyonda alıyosun.üstte alıyosan girince otur dinlen eşinle konuş falan o sırada kaslar gevşemeye başlıyo.kayganlaştırıcı kullanman normal bence.daha 3. denemen.bir ay oldu ben hala kullanıyorum

ya ama bende zevk yok hiç acı degilde basınç falan var. birde ilerde olur diymi kayganlaştırıcı sürmeden. ayrıca ben hep üstte denedim. altta bugün deniycem. üstte bekliyorum tıkandıgım bokta derin n efes alıyorum 1 dk sonra tamamı giriyor ama kıpırdattıgında eşim canım çok yanıyor.aslında gevşetmeye çalışıyorum ama olmuyo galiba.yani git geli düzeltirsem tamamen çözmüş olurum sorunumu .ama nasıl olacak bilmiyorum

cecemcimm ya sana ne oldu böyle sen ki herkese gaz veriyodun bak sen böyle umutsuz olursan yeniler ne yapsın yazdıklarını okudum da eşinin durumu olabilir canım normal yani birde sen uyuşturucu krem sürüyosan oda yapmış olabilir belki gökçeninde dediği gibi enerji veren şeyler yedir (fındık aganigi naganigi ):9::9:sıkma o güzel canını biz arkandayız hep sen yenceksin en kısa sürede buna eminim sen çok azimlisin çünkü umudunu kırma durmak yok egzersize devam :20:

inş. canım şu tatil bitsin başlıcam elbet sadece duygularımı paylaşıyorum pes etmiyorum:16:

ya kızlar dün regl oldum yazdım....şuan bişey yok dün kahvarengi akıntı geldi biraz ve bişey yok şimdi.acaba olmamış olabilirmiyim bilemiyorumki,kafan karıştı:44:

canım regl tam günündemi geldi??

basınç ilk başlarda oluyor sonra giderek azalıyor ve olmuyor yani bu gayet normal.kendini sıktığın için kasların p..sin hareketine izin vermez ki zaten.basıncı düşünmemeye çalış kendini sıkma zamanla alışacaksın diye umuyorum.pozisyonununda değişiklikler yapmaya çalış,ileri geri de yavaş yavaş hızlanacak bir durum.hemen başlarda herşey mükemmel olmuyor yani zamanla alıştıkça o sorunlar ortadan kalkıyor.jel kullanmaya devam,ve kendini sıkmamaya çalış,ileri geri hareketlerde de yavaş yavaş ilerlemeye çalışın.

ya ama bende zevk yok hiç acı degilde basınç falan var. birde ilerde olur diymi kayganlaştırıcı sürmeden. ayrıca ben hep üstte denedim. altta bugün deniycem. üstte bekliyorum tıkandıgım bokta derin n efes alıyorum 1 dk sonra tamamı giriyor ama kıpırdattıgında eşim canım çok yanıyor.aslında gevşetmeye çalışıyorum ama olmuyo galiba.yani git geli düzeltirsem tamamen çözmüş olurum sorunumu .ama nasıl olacak bilmiyorum

canım sen yenmişsin bunları sorun etme inş zamanla hepsi yoluna girer.zevk meselesi hemen olmayabilir.zamanla olur bende bir aydır yeri geliyo zevk oluyo yeri geliyo görev niyetiyle yapıyorum sanki:1:tamamı girdikten sonra oturunca demişsinya eşim kıpırdayınca acıyo die.bence oda normal.yani ben bunlara normal derken bende yaşadım bunları.eşim az bi hareket etse gözlerim faltaşı gibi açılırdı kızardım ona:1:alışmak için sık yapmak gerekiyo.biz bir ayda 5 kere yapmamışızdır belki.arkadaşım öle demişti.alışmak için sıkı sık yap demişti.normal bişey gibi düşün kasmamaya çalış kendini.eşin hareket edince acımasının sebebi korkuyosun acıyacak die.halbuki acımıyo gerçekten:34::34:zamanla kayganlaştırıcı sürmedende olur.ben bunları takmıyorum.ben bir aydır üstte yapıyorum regl oldum sanırım ondan sonra alta geçicem inş.ya ben biraz yavaş hareket ediyorum.bişeyler için kasma kendini ne zaman rahat olur ne zaman yapmak istersen o zaman yap istediğini:34:
çok karıştırdım sanırım kafanı...kusura bakma:34:

Back
X