olurum tabiki de canımm
bak şimdi ben biraz uzun anlatayım sana başımdan geçenleri ben şuan yedi aylık evliyim 6. ayımda yendim

burayı ilk bulduğumda mumlar parmaklar bana çok itici gelmişti nasıl olur ya diye hergün soruyodum kendime ama sürekli de okuyordum burayı egzersiz yapmadan penis deniyordum hep kızların anlattıklarıyla sonra baktım olmuyor ablam biliyordu bir psikoloğa git istersen dedi gittim iki seans sadece çünkü oda burda anlatılanların aynısını yaptıracaktı baktım kadın diyo önce bir parmak bir boğum bir hafta yapcan sonra bir parmak iki boğum sonra 3 boğum ama haftalarca sürecekti bu böyle ve benim artık sabrım kalmamıştı dedim ve bir daha gitmedim birgün banyo yaparken duşta suyun altında serçe parmağımı sokayım dedim bakalım varmı bir delik orda

aman bir baktım ki parmak girdi o kadar sevindim ki o gün anlatamam eşim geldi dedim benim cesaretim geldi kendime hadi deneyelim dedim olmadı tabi

sinir oldum kalktım yataktan jelliydi vajinam ya niye girmiyo dedim vardı delik orda dedim

sonra yine parmağımı soktum girdi ama eşim b...ldığı için devam etmedik ve ben sadece bu anlattığım gün parmağı mı soktum öyle herkes gibi aparat parmak egzersizi yapmadım çünkü zamanımda yoktu hep erteliyodum çalıştığım için zamanda yoktu sonra hep burayı okudum sürekli yönünü nefesleri kızlara sordum hatta cadıkedi hep kızıyodu egzersiz yapmıyon diye gökçe de beni erkek sanmış egzersiz yapmadığım için aşamalarımı söylemediğim için

halbuki zaman yoktu erteliyodum

neyse günlerden bir gün kızlara dedim ben bu haftasonu bitirecem regl olmuştum bittiği gün geniş oluyo demişlerdi ve ben o gün akşam regl bitti duş aldım sonra geçtim odaya eşim geldi dedim senin parmakları deneyelim önce dedim amaç hani ona güvenim gelsin diyeydi önce parmağını prez geçirdi jelledi ve işaret parmağını aldım sonra işaret ve ortayı küs şekilde aldım ama tamamı değildi yani bir yada iki boğum kadardı biraz gitgel yaptı eşim ona da güvenim gelmiş oldu hem de oda yönünü öğrenmiş oldu yani bunlarda hep amacım kafamda olmuyorları silmek oraya birşeyin girdiğini anlamaktı çünkü egzersiz yapmayacaktım ve kafada bitirmeliydim neyse sonra dedim tamam hadi hazırım jelledik kendimizi ben eşime sırtım dönük denedim olmadı sonra yüzümü döndüm aman bir baktım ki giriyo ıkındım nefes alıp verdim baskı az yanma vardı bir de baktım tamam mı içerde ama inanmıyorum eşime oldu mu diyorum bir yandan da ağlıyorum ne salakmışım ben diyorum bunun için miydi bütün çektiklerim bumuydu yani deyip ağlıyorum eşime yalan söyleme girdi mi diyorum oda kendin bak diyor

sonra emin olmak için tekrar sırtı mı döndüm bir baktım az önce o pozisyonda olmuyodu ama bu defa oldu sonra altta da denedim ve eşim git gelde yaptı ve mutlu son

birde yendiğim gece ben emla uyuşturucu kremde kullanmıştım ama şimdi artık ne emla kullanıyorum ne de kayganlaştırıcı jel artık herşey normale döndü çok şükür canım benim inan bana herşey kafada bitiyor ve gün ver kendine şu günde yencem de ben evliliğimin 6. ayında yendim düğün günümün tam altıncı ayıydı ve kızlara söz vermiştim bu haftasonu yencem diye şartladım kendimi sıktım dişi mi ve kafa da bitirdim olayı

ben o parmakları egzersizden saymıyorum egzersiz yapanlara haksızlık olur çünkü benim ki egzersiz değildi içini tanımaktı

biraz uzun oldu ama ayrıntılarıyla yazmak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca yine birşey olursa yardımcı olurum canım yeter ki herkes yensin