Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu işin tek doktoru yine kendimiz biz de bitiyor herşey bende gittim ama dediği hiçbir şeyi uygulamadım :9::9:baktım olmuyor bende bitecek bu iş dedim ve kendim yapmaya karar verdim kızların nefes al ver ve ıkın demesiyle yaptım egzersiz yapmasam da burdaki kızlardan çok şey öğrendim onların çok katkısı var hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum tekrar hergün eşimin yüzünde ki mutluluğu görmek dünyalara değer:38::38: sizde eşinize tattırın bu mutluluğu :38:

Tebrik ederim canım su an yeneli kaç ay oldu ne zaman daha hızlı düzenli oldu?

Ben mumu aparat yaparak kalınlaştırmıştım 6 aydır çözemedim çok yavaş ilerliyorum 10 cm'e geldim en sonunda deneyeyim dedim eşimle, ama nasıl birşey ya aynayla bakmaya öyle şartlandırmışım ki kendimi eşim bırak aynayı dediği an kastım kendimi yapamadım üzerine oturayım dedim yeri bulamadım bu sefer çünkü aynayla bakıp göremiyorum sanırım bakmadan çalışmam gerekiyor sizce hatam ya da eksiğim ne yardımcı olurmusunuz lütfen hüngür hüngür ağladım yine eşim de kızdı 2,5 yıl oldu artık kurtulup çocuk sahibi olmak istiyorum yenen arkadaşlar acaba eşle denemede nelere dikkat ettiler aparatla olduğu gibi olmuyor yani yerini denk getirmek zor bir de görememek...

Ben mumu aparat yaparak kalınlaştırmıştım 6 aydır çözemedim çok yavaş ilerliyorum 10 cm'e geldim en sonunda deneyeyim dedim eşimle, ama nasıl birşey ya aynayla bakmaya öyle şartlandırmışım ki kendimi eşim bırak aynayı dediği an kastım kendimi yapamadım üzerine oturayım dedim yeri bulamadım bu sefer çünkü aynayla bakıp göremiyorum sanırım bakmadan çalışmam gerekiyor sizce hatam ya da eksiğim ne yardımcı olurmusunuz lütfen hüngür hüngür ağladım yine eşim de kızdı 2,5 yıl oldu artık kurtulup çocuk sahibi olmak istiyorum yenen arkadaşlar acaba eşle denemede nelere dikkat ettiler aparatla olduğu gibi olmuyor yani yerini denk getirmek zor bir de görememek...

canım aparatla çalışan arkadaşların bazıları ilk denemelerinde aynayı tutup denemişlerdi neden eşin aynayı bırak dedi ki aynayla deneseydin ne olcak ki eğer bulamıyorum diyosan aynayla dene ama aynasız yapmam gerek eşim öyle istiyo diyosan da egzersizlerini aynaya bakmadan yap deliğin yerini öğren gerçi şu da var sen kendini aynaya şartlamışsın belki de ondan olmamıştır zaten sen biraz penisi vajinanda gezdirdiğinde zaten o kendisi yolunu buluyor aynaya da gerek kalmıyor kastığın için aynasız yapamam diye düşündüğün için bence olmamıştır canım üzülme pes etme durmak yok unutma

olurum tabiki de canımm
bak şimdi ben biraz uzun anlatayım sana başımdan geçenleri ben şuan yedi aylık evliyim 6. ayımda yendim :32:burayı ilk bulduğumda mumlar parmaklar bana çok itici gelmişti nasıl olur ya diye hergün soruyodum kendime ama sürekli de okuyordum burayı egzersiz yapmadan penis deniyordum hep kızların anlattıklarıyla sonra baktım olmuyor ablam biliyordu bir psikoloğa git istersen dedi gittim iki seans sadece çünkü oda burda anlatılanların aynısını yaptıracaktı baktım kadın diyo önce bir parmak bir boğum bir hafta yapcan sonra bir parmak iki boğum sonra 3 boğum ama haftalarca sürecekti bu böyle ve benim artık sabrım kalmamıştı dedim ve bir daha gitmedim birgün banyo yaparken duşta suyun altında serçe parmağımı sokayım dedim bakalım varmı bir delik orda :52:aman bir baktım ki parmak girdi o kadar sevindim ki o gün anlatamam eşim geldi dedim benim cesaretim geldi kendime hadi deneyelim dedim olmadı tabi :50: sinir oldum kalktım yataktan jelliydi vajinam ya niye girmiyo dedim vardı delik orda dedim :9:sonra yine parmağımı soktum girdi ama eşim b...ldığı için devam etmedik ve ben sadece bu anlattığım gün parmağı mı soktum öyle herkes gibi aparat parmak egzersizi yapmadım çünkü zamanımda yoktu hep erteliyodum çalıştığım için zamanda yoktu sonra hep burayı okudum sürekli yönünü nefesleri kızlara sordum hatta cadıkedi hep kızıyodu egzersiz yapmıyon diye gökçe de beni erkek sanmış egzersiz yapmadığım için aşamalarımı söylemediğim için :9::9: halbuki zaman yoktu erteliyodum:9::9: neyse günlerden bir gün kızlara dedim ben bu haftasonu bitirecem regl olmuştum bittiği gün geniş oluyo demişlerdi ve ben o gün akşam regl bitti duş aldım sonra geçtim odaya eşim geldi dedim senin parmakları deneyelim önce dedim amaç hani ona güvenim gelsin diyeydi önce parmağını prez geçirdi jelledi ve işaret parmağını aldım sonra işaret ve ortayı küs şekilde aldım ama tamamı değildi yani bir yada iki boğum kadardı biraz gitgel yaptı eşim ona da güvenim gelmiş oldu hem de oda yönünü öğrenmiş oldu yani bunlarda hep amacım kafamda olmuyorları silmek oraya birşeyin girdiğini anlamaktı çünkü egzersiz yapmayacaktım ve kafada bitirmeliydim neyse sonra dedim tamam hadi hazırım jelledik kendimizi ben eşime sırtım dönük denedim olmadı sonra yüzümü döndüm aman bir baktım ki giriyo ıkındım nefes alıp verdim baskı az yanma vardı bir de baktım tamam mı içerde ama inanmıyorum eşime oldu mu diyorum bir yandan da ağlıyorum ne salakmışım ben diyorum bunun için miydi bütün çektiklerim bumuydu yani deyip ağlıyorum eşime yalan söyleme girdi mi diyorum oda kendin bak diyor:9::9:sonra emin olmak için tekrar sırtı mı döndüm bir baktım az önce o pozisyonda olmuyodu ama bu defa oldu sonra altta da denedim ve eşim git gelde yaptı ve mutlu son:38::38: birde yendiğim gece ben emla uyuşturucu kremde kullanmıştım ama şimdi artık ne emla kullanıyorum ne de kayganlaştırıcı jel artık herşey normale döndü çok şükür canım benim inan bana herşey kafada bitiyor ve gün ver kendine şu günde yencem de ben evliliğimin 6. ayında yendim düğün günümün tam altıncı ayıydı ve kızlara söz vermiştim bu haftasonu yencem diye şartladım kendimi sıktım dişi mi ve kafa da bitirdim olayı:52::52: ben o parmakları egzersizden saymıyorum egzersiz yapanlara haksızlık olur çünkü benim ki egzersiz değildi içini tanımaktı :32:biraz uzun oldu ama ayrıntılarıyla yazmak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca yine birşey olursa yardımcı olurum canım yeter ki herkes yensin:40:

canım çok teşekkür ederim..bende bu gece 2 parmak deneyecem dün işaret parmağıyla jel kullanmadan denedim oldu bugün jel kullanarak 2 parmak denesem sonrada eşimle denerim diye düşünüyorum..Allahım ne olur bitsin bu işkence yaaa :((

canım çok teşekkür ederim..bende bu gece 2 parmak deneyecem dün işaret parmağıyla jel kullanmadan denedim oldu bugün jel kullanarak 2 parmak denesem sonrada eşimle denerim diye düşünüyorum..Allahım ne olur bitsin bu işkence yaaa :((

önemli değil canım siz yeter ki yenin :16::16: canım egzersiz yapan arkadaşlar genelde diyor ki egzersizlerinizi tam tamamlamadan kendinizi tam hazır hissetmeden deneme yapmayın sonuç olumsuz olunca üzülüp şevkiniz kırılmasın diye sen kendini hazır hissediyomusun ayrıca 2 parmaktan sonra 3 parmak da var onu yapmayacak mısın ve eşinin parmaklarını da dene bence çünkü büyük katkısı oluyo kendini tam hazır hissetmeden deneme ayrıca bitecek merak etme kimse burdan gelin olmadan gitmedi sende gidemeyeceksin ya gelin olacaksın ya da olacaksın:9::9:

önemli değil canım siz yeter ki yenin :16::16: canım egzersiz yapan arkadaşlar genelde diyor ki egzersizlerinizi tam tamamlamadan kendinizi tam hazır hissetmeden deneme yapmayın sonuç olumsuz olunca üzülüp şevkiniz kırılmasın diye sen kendini hazır hissediyomusun ayrıca 2 parmaktan sonra 3 parmak da var onu yapmayacak mısın ve eşinin parmaklarını da dene bence çünkü büyük katkısı oluyo kendini tam hazır hissetmeden deneme ayrıca bitecek merak etme kimse burdan gelin olmadan gitmedi sende gidemeyeceksin ya gelin olacaksın ya da olacaksın:9::9:

ya 1 parmak girdiya ümitlendim ama pek emin değilim..bir yandanda olsun istiyorum biranönce heyeceanlanıyorum..2 parmak yada 3 parmağı yapabilirmiyimki :(

hoşgeldin:3: ne yaptın sen 2. denemeni nasıl geçti:52:
Yardımına ıhtıyacım var:( dun ıkıncı denemeyı yaptık ama sankı yarısı gırıyo gıbı anlamadım o yanan yere baskı yapıyorum sankı tamamı ıcerdemı anlamadım:( usteyken vastırıyorum ama penısde basılıyo ve o hep yanan yere gwlıo gıbı gelıo esın ıcerdeyım dıo anlamadım:( gıt gel de cok yapamadım gırmedımı kı cok baskı hıssedıodum cunku:(

evet ya deneyecem bu akşam zaten reglim bitti sayılır bu gece banyo yaparım banyoda denerim hem gevşemiş olurum sıcak suyun altında değilmi? nasıl olsa biliyorum içeriyi 1 parmak girdim

evet canım sıcak suyun altında daha rahat olur vucudunda rahat olsun hiç biryerin kasılmasın ama olmazsada telaşa kapılıp hemen kandini üzme tek parmakla devam et bırakma yarın 2 parmak yaparsın

canım aparatla çalışan arkadaşların bazıları ilk denemelerinde aynayı tutup denemişlerdi neden eşin aynayı bırak dedi ki aynayla deneseydin ne olcak ki eğer bulamıyorum diyosan aynayla dene ama aynasız yapmam gerek eşim öyle istiyo diyosan da egzersizlerini aynaya bakmadan yap deliğin yerini öğren gerçi şu da var sen kendini aynaya şartlamışsın belki de ondan olmamıştır zaten sen biraz penisi vajinanda gezdirdiğinde zaten o kendisi yolunu buluyor aynaya da gerek kalmıyor kastığın için aynasız yapamam diye düşündüğün için bence olmamıştır canım üzülme pes etme durmak yok unutma

Canım şöyle birşey aynayı koyacak yer kalmıyor eşim yaklaşıyor ben oturur pozisyondayım aynaya yer yok elimle açtırmaya çalışıyorum biraz açık oalcak ama yani boş elim de olmuyor yatsam hiç göremiycem ne yapacağımı şaşırdım sanırım acele ettim 10 cm de yetmedi bana sanırım çünkü p.... daha kalın...

ben biraz önce ilk defa parmak egzersizi yaptım..işaret parmağım tamamen girdi sonra biraz beklettim ama birden çektim bidaha denedim yarısına kadar girdi sonra çektim..bundan sonra nasıl devam etmeliyim kızlar ilk defa içeri girdim aslında hiçbişey yok ama yinede büyütüyorum engel olamıyorum..bundan sonra nasıl yapayım nasıl bir yol tarif edeyim lütfen bana yardımcı olun kızlar :(

Tatlım öncelikle Seni azminden dolayı tebrik ediyorum.:32::32: Yaptığın Çok Önemli bişey.:16::16:
Bu Şekilde gayretle gidersen. Çok Kısa bir sürede Vajinismustan Kurtulacağına Eminim.:40::40:
İşaret Parmak Tamamdır. Sırada Orta Parmak Var. :46::46:
Orta Parmağını Tamamen içine alıp onada İyice Alıştıktan sonra 2 Parmağa geçicez:10::10:

ya 1 parmak girdiya ümitlendim ama pek emin değilim..bir yandanda olsun istiyorum biranönce heyeceanlanıyorum..2 parmak yada 3 parmağı yapabilirmiyimki :(

canım benim olur tabi neden olmasın sen yeter ki umudunu kaybetme hazır hissetmeden de deneme yapma önce egzersizlerini tamamla bakim:20:

Yardımına ıhtıyacım var:( dun ıkıncı denemeyı yaptık ama sankı yarısı gırıyo gıbı anlamadım o yanan yere baskı yapıyorum sankı tamamı ıcerdemı anlamadım:( usteyken vastırıyorum ama penısde basılıyo ve o hep yanan yere gwlıo gıbı gelıo esın ıcerdeyım dıo anlamadım:( gıt gel de cok yapamadım gırmedımı kı cok baskı hıssedıodum cunku:(

Olmadımı acaba ıkıncı denemede gelınlıkten tarı gelınlıgemı dustum kı ben:( :)

canım zaten biz anlamıyoz içerde olup olmadığını ilk zamanlar :9::9:eşin biraz hareket etsin sende anlarsın içerde olup olmadığını kastığın içindir yanma falan kasma otur yavaşça derin nefes al sen git gel yapmaya çalış önce sonra eşin yapsın sen zor olanı yendin artık canım kendine güven korkma :32::32:

evet ya deneyecem bu akşam zaten reglim bitti sayılır bu gece banyo yaparım banyoda denerim hem gevşemiş olurum sıcak suyun altında değilmi? nasıl olsa biliyorum içeriyi 1 parmak girdim

evet canım sıcak suyun altında yap gevşersin daha iyi olur jellede parmağını yapacaksın ya ben inanıyorum sana hem regliden sonra orası geniş oluyo daha kolay olur:52:

Back
X