gunaydinnnnnnnlarrrrrrrrrr. Kizlar cok mutluyum daha dun unutsuzjen olnadi galiba derken dun aksamki ucuncu deneme harikaydi bir bucuk saatten fazla surdu ve git gide dahada alisti baktim kasiyorum sizin tavsiyenizi dinkeyip popomun altina yastik koydum cooookkkk rahatti aci falan yok anlayacaginiz. Bide ayiptir solemesi sole yaptik ben ustteyken oturabilmem icin esimin tam ereksiyon olmasi gerekiyidu. Alttayken tam ereksiyon olmadan girmeyi denedi ve daha rahat girdi sonra git gel yapmaya basladikca tam ereksiyon oldu

kucuk bi tavsiye eslerinizi bu konuda uyarabilirsiniz ben daha rahat ettim. Kuzlar pes etmeyin bakin bana belkide taniyo die en cok soylenen en ufak biseyde gayalkirikligina ugeayan ben alti egzersizde falan yendim. Pesine ilkini yaptim yok ikinci olmadi die soylendim inat ettim ucuncude sonuc aldim. Lutfen ustune gidin ben hep ohle yaptim bu yanma tada hissettigim her ne ise oldurmez ya dedim. Gercekten aci yok. Bacaginizi rahatlatin yeter esim icerdeyken bende eahat pozisyonu bulim die bacaklarimi oynatip durdum inanin minicik bi kasmada bile veynimizi sartladimiz icin aciyo gibi gelio. Ana sonra sonra kendimu telkin ederek rahatladim. Aci yok sadece jasini kasiosun hatta acerdeyken sik birak bile taptim :) belki oda rahatlatir die anlayacaginiz tum bahak ve vajen sekillerini denedim :) en rahati popoya tastik vacaklar esin sirtinda bagli

Kizlar acik yazdiysam kusura bakmayin geveslenin die yazdim belki en mizmiz olanim aranizda bakin ben yaptiysam hepiniz taparsiniz inattrtt edin