Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar; yeni üye oldum ama forumu nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum:))

mrb ben sonunda yeni üye olabildim günlerdir ziyaretçi olarak hep konuları takip ettim burada bu vajı denen olayı alt edeceğimi düşünüyorum hepinizden desteklerinizi bekliyorum

kızlar hoşgeldiniz :))) inşallah vajiyi yenmek için attığınız bu adım size uğurlu gelir de kurtulursunuz. bizlere ne durumda olduğunuzu açık bir şekilde yaazarsanız daha iyi yardım edebiliriz.ilk sorulan dr muayenesi oldunuz mu anotomik bu durum sözkonusu değilse hemen başlayabiliriz :))

karşılaşamaz olduk evde de değilim diye msn açamıyorum bacım... Nasılsın ne var ne yok... Ben dün kızkardeşime geldim.. Tatile.. :52: :52:

2gün evde misafirim vardı yemek ev temizlik derken vede sonrada aöf sınavlarım var olucak ama geldim tatile işte sıkıldım diye.. Bizim adamda anasına gitti....:)

böyleee zaten okullarda açılıcak ufff:43: :43:

Sende iyisindir inşlh...

valla karşılaşamadık gökçem ya :( ben de pek giremedim bu aralar ondan da oldu biraz, iyiyim çok şükür koşturmalar dışında ama güzel şeyler olcak inşaallah... kocayı yollamışın annecine :9::9: ohhh şöyle kafan rahat bi tatil yap hak ettin bacıcım :16::16: daha bir haftan var gökçem her dakikasını değerlendir canım. ama tatilin bitmesi bize yarayacak daha çok gircen buraya :))) tez elden görüşmek üzre gökçemmmm:16::16:

kızlar hoşgeldiniz :))) inşallah vajiyi yenmek için attığınız bu adım size uğurlu gelir de kurtulursunuz. bizlere ne durumda olduğunuzu açık bir şekilde yaazarsanız daha iyi yardım edebiliriz.ilk sorulan dr muayenesi oldunuz mu anotomik bu durum sözkonusu değilse hemen başlayabiliriz :))

sayısız sefer doktara gittim hiç bir sorun yok birde 5 ocakta bu işin markası h.dümene 5000 lira kaptırdım ama sonuç alamadım

sayısız sefer doktara gittim hiç bir sorun yok birde 5 ocakta bu işin markası h.dümene 5000 lira kaptırdım ama sonuç alamadım

hadi ya :( ben zaman zaman gitmeyi düşünmüştüm ama uzaktı bize bir türlü cesaret edememiştim, napalım canım en azından içinde kalmamış olmuş öyle diyelim :) sorun yoksa başlayalım. burda çoğumuz egzersizle yendik, egzersizdten kasıt parmak ya da aparat egzersizleri... ben de sonradan öğrendim ama bu egzersizler dr ların verdiği egzersizlermiş o yüzden kendini dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormuş gibi hissetme... önce hangisiyle yani parmak la mı aparatla mı yapmak istediğine karar ver, öyle başla. bir de vajinin tanıyor musun yani vaji girişini biliyorsun dimi? bir de topic başındaki egzersizlerle ilgili sayfayı ve açıklamayı mutlaka oku canım

hadi ya :( ben zaman zaman gitmeyi düşünmüştüm ama uzaktı bize bir türlü cesaret edememiştim, napalım canım en azından içinde kalmamış olmuş öyle diyelim :) sorun yoksa başlayalım. burda çoğumuz egzersizle yendik, egzersizdten kasıt parmak ya da aparat egzersizleri... ben de sonradan öğrendim ama bu egzersizler dr ların verdiği egzersizlermiş o yüzden kendini dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormuş gibi hissetme... önce hangisiyle yani parmak la mı aparatla mı yapmak istediğine karar ver, öyle başla. bir de vajinin tanıyor musun yani vaji girişini biliyorsun dimi? bir de topic başındaki egzersizlerle ilgili sayfayı ve açıklamayı mutlaka oku canım

şimdi şoyle soyleyim 1 haftadır siteyi takip ediyorum parmak egzersizlerine başladım 2.parmaktayım tedirginligi bi türlü üzerimden atamadım acı yok fakak vajinaya bişeyin girmesi beni çok tedirgin ediyo

kızlar ben iki haftadır yapıyorum egzersiz leri dün ancak 7 buçuk cm alabildim fazlası için zorlayip kendimi korkutmak istemedim ama bu akşam artık olsun istiyorum birde ben bu işi kendim değilde eşim yapsin istiyorum yani çünkü sürekli ben üstte demiyorum çokta yoruluyorum ben altta olayım diyorum ama yinede bi parça korkum var ne olur bana bi akıl verin yardım istiyorumm

kızlar benle de ilgilenin lütfen yardimlarinza ihtiyacım var

merhabalar; yeni üye oldum ama forumu nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum:))

öncelikli olarak bu sitede yazılanları biraz okumaya çalış,daha sonra
-KARAR VER YENMEK İSTEDİĞİNE,
-KEGEL EGZERSİZİ
-NEFES ALIP VERME VE SIRASIYLA PARMAK EGZERSİZİ
-EŞ PARMAĞI
-APARAT (KULAK ÇÖPÜ,MUM),bu aparatları önce peçeteyle sar,üzerini streçle,ya prezervatife yada doktor eldivenine geçir.
-EŞ DENEMESİ

unutma parmak,aparat gibi giriş gerektiren şeylere jel sürmeyi unutma,her zaman kullan.(ultrason jel olabilir)
hadi canım başarılar,ben daha yenemedim ama çoktandır buralardayım,bende erteleme hastalığı var,aslında ertelemesem başarıcam,şimdide reglim umarım 1 haftada biter vajinusmusum.sorun olursa açıkça sorabilirsin,burda kimse kimseyle dalga geçmiyo herkes birbirini dinleyip yardımcı oluyo,zaten dinlendiğimiz önemsendiğimiz için belki de başarılı oluyoruz,
öpt başarılar

şimdi şoyle soyleyim 1 haftadır siteyi takip ediyorum parmak egzersizlerine başladım 2.parmaktayım tedirginligi bi türlü üzerimden atamadım acı yok fakak vajinaya bişeyin girmesi beni çok tedirgin ediyo

süpersn ilk adımı atmışsın sen zaten. ikinnci parmak derken yüzük parmaktan bahsediyorsun sanırım, ilk zamanlar için o tedirginlik normal zamanla o da çok normal gelecek sana. şu an için sevindirici olan acının olmadığını bilmen ve bunu kabul etmiş olman. şu anki parmağı rahat alıp çıkarmaya başladırktan sonra diğerine geç bunlar bittikten sonra iki parmağa ondan sonra üç parmağı ondan sonra da Allah ın izniyle eş denemesine geçersin

tebrikler darısı hepimiizn başına,bugün tüm halaylar sana gelsin,durma sende halay başı çek

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

:62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

kızlar benle de ilgilenin lütfen yardimlarinza ihtiyacım var

canım yaa :)
canım yanlış hatırlamıyorsan yedi buçuk cm de kalmıştın. eş denemesine mi geçmek istiyorsun? tatlım ama bu eş denemesine geçmek için az ve erken sonra hüsrana uğrama. ama illaki denicem diyorsan yorulsan da üstte almaa calış kontrol sende olduğu için daha rahat hareket edeceksin yok ben bi deneyim altta diyorsan da; belinin altına yastık koy kocana yapması gerekenleri söyle yanı ilk girişi yaptıktan sonra popoya doğru ilerlemesini söyle yavaş yaavaş ilerlesin takıldınız mı çıkmasın hemen beklesin orda sen kendini gevşet ve bir daha denesin ilerlemeyi, bir de bacaklarını kasmamaya çalış o cok engelliyo o vakte kadar da ya aparatınla egzersiz yap ve içinde beklet biraz ya da kegel yap çok faydası oluyor. hadi bakalım o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz:16: aklına takılan birşey varsa yaz yine

süpersn ilk adımı atmışsın sen zaten. ikinnci parmak derken yüzük parmaktan bahsediyorsun sanırım, ilk zamanlar için o tedirginlik normal zamanla o da çok normal gelecek sana. şu an için sevindirici olan acının olmadığını bilmen ve bunu kabul etmiş olman. şu anki parmağı rahat alıp çıkarmaya başladırktan sonra diğerine geç bunlar bittikten sonra iki parmağa ondan sonra üç parmağı ondan sonra da Allah ın izniyle eş denemesine geçersin

aslında ben eş denemesini de yaptım iki parmagımı aldıktan sonra ama pek başarılı olamadım yarısına kadar alabildim penisi ilerleyemedim takıldıgım bi nokta var bir türlü orayı geçemedimiçerde bi yer var orası acıyor orayı bi geçebilsem sorun çözülür galiba

aslında ben eş denemesini de yaptım iki parmagımı aldıktan sonra ama pek başarılı olamadım yarısına kadar alabildim penisi ilerleyemedim takıldıgım bi nokta var bir türlü orayı geçemedimiçerde bi yer var orası acıyor orayı bi geçebilsem sorun çözülür galiba

merhaba canım öncelikle sen ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyiki geldiniz burayı bulan bu dertten kurtuluyor Allah ın izniyle..
öncelikle otakıldığın yer için sana bir kaç resim koyayım canım yardımcı olacaktır inş.

Eki Görüntüle 622866 evet canım gördüğün gibi vajina dümdüz gitmiyor popo yönüne doğru gittiği için aşağı doğru hareket etmeniz gerek yoksa takılır elbet bu hususta dikkat ederseniz inş. iyi sonuçlar alacaksınız..

Eki Görüntüle 622867 buda dik duruş burdada popo yönüne doğru düz şekilde gidiyor canım yatttığında aşağı iteklicen düz durduğunda yine popo yöçnüne doğru düz iteklicen umarım yardımcı olmuşumdur:34:

canım yaa :)
canım yanlış hatırlamıyorsan yedi buçuk cm de kalmıştın. eş denemesine mi geçmek istiyorsun? tatlım ama bu eş denemesine geçmek için az ve erken sonra hüsrana uğrama. ama illaki denicem diyorsan yorulsan da üstte almaa calış kontrol sende olduğu için daha rahat hareket edeceksin yok ben bi deneyim altta diyorsan da; belinin altına yastık koy kocana yapması gerekenleri söyle yanı ilk girişi yaptıktan sonra popoya doğru ilerlemesini söyle yavaş yaavaş ilerlesin takıldınız mı çıkmasın hemen beklesin orda sen kendini gevşet ve bir daha denesin ilerlemeyi, bir de bacaklarını kasmamaya çalış o cok engelliyo o vakte kadar da ya aparatınla egzersiz yap ve içinde beklet biraz ya da kegel yap çok faydası oluyor. hadi bakalım o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz:16: aklına takılan birşey varsa yaz yine

ben iki buçuk yıllık evliyim artık tükendim gerçekten ama ışte ilk defa kendimi emin ve hazır hissediyorum iki haftadır da çalışıyorum egzersiz olsun eşli deneme olsun artık yapabilirim diyorum söylediklerini aynen uygulayacağım çok sağol hopefor

Back
X